Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Tivil eşarp kullanın hiç kaymadığını göreceksiniz.piyasadaki en iyi tivil markası da armine

Eski sezon 80 tl civarı yeni sezon 140.ama eski sezon çok şık modeller bulabilirsiniz.özellikle tivil olcak hiç kaymıyor

Eski sezon 80 tl civarı yeni sezon 140.ama eski sezon çok şık modeller bulabilirsiniz.özellikle tivil olcak hiç kaymıyor
ay canım olana çok sayılmayabilir ama bana o fiyatlar çok ya::
yakın arkadaş da bana bayağı şal vermişti onlar şimdi yetiyor bana zaten

Bazen giyim kuşamı israfa kaydırbiliyoruz.aslında sizin yaptığınız doğru.elinizde varken gerek yok yenisine.ama yeni alacağınız zaman sizin için seçenek olabilir

Bazen giyim kuşamı israfa kaydırbiliyoruz.aslında sizin yaptığınız doğru.elinizde varken gerek yok yenisine.ama yeni alacağınız zaman sizin için seçenek olabilir
bir bilgi oldu canım ama ben eşarp gerçekten de böyle kalıp gibi yapabilenlere imreniyorum şala iyi alıştım 4 sene oldu kapanalı ee azcık elimiz de alışsın şalımızı yapmaya tabii ama daha erken kapananlar bence eşarbı daha iyi yapabiliyorlar

Ben de hep kaydırıyordum ipek takınca.son yıllarda bu tiviller çıktıktan sonra rahat ettim.ama şal takmayı da seviyorum.

Benim merrak ettim kiyafetlerini nerden aliyorsunuz genelikle?? hic internetden getirtmeyi cesaret edemedim, yapan varmi?

ben bulabilirsem lcw dan : mood basic diye bir mağazadan: veya ankara konya gezilerimizde oradaki yerel mağazlaardan alıyorum..
tarzıma uyan markadalar allday kayra moodbasic ..
instagramdan bile satış var fazlasıyla alanlar memnun..
ya da netteki sitelerden..

ben bir arastriyim, önerin icin ALLAH razi olsun, gecenlerde benim bir arkadas dediki oh tekbir tesettürden sasmiyormus, ama arastirdim acikcasi biraz tuzlu orasi

İnstagram da 35 liraya tivil eşarplar var çokta kaliteli yıkayınca falan bozulmuyor. Oradan alabilirsiniz

Modanisa da indirim var. 4 tunik 204 liraya aldım ben. Tarzınız mı bilmiyorum ama isterseniz fotoğraflarını yükleyebilirim beğenirseniz bakarsınız.
ben bir arastriyim, önerin icin ALLAH razi olsun, gecenlerde benim bir arkadas dediki oh tekbir tesettürden sasmiyormus, ama arastirdim acikcasi biraz tuzlu orasi

tesettür mağazaları fena pahalı..
az olsun kaliteil olsun dersen öyle yap.. iyisinden bütçen yettiğince al ve uzun soluklu kullan..
sade yaşamdan şaşmamak gerek..
abartıya gerek yok..
güzel düzenli temiz giyinmek önemli ..
dolapların dolup taşmasına gerek yoki..
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…