- 20 Eylül 2014
- 2.340
- 3.683
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #8.161
fiyatları uygun muTivil eşarp kullanın hiç kaymadığını göreceksiniz.piyasadaki en iyi tivil markası da armine
ay canım olana çok sayılmayabilir ama bana o fiyatlar çok ya::Eski sezon 80 tl civarı yeni sezon 140.ama eski sezon çok şık modeller bulabilirsiniz.özellikle tivil olcak hiç kaymıyor
bir bilgi oldu canım ama ben eşarp gerçekten de böyle kalıp gibi yapabilenlere imreniyorum şala iyi alıştım 4 sene oldu kapanalı ee azcık elimiz de alışsın şalımızı yapmaya tabii ama daha erken kapananlar bence eşarbı daha iyi yapabiliyorlarBazen giyim kuşamı israfa kaydırbiliyoruz.aslında sizin yaptığınız doğru.elinizde varken gerek yok yenisine.ama yeni alacağınız zaman sizin için seçenek olabilir
evet şal da güzel ama eşarbın yeri de oluyor ama bakalım belki git gide onu da becerebilirimBen de hep kaydırıyordum ipek takınca.son yıllarda bu tiviller çıktıktan sonra rahat ettim.ama şal takmayı da seviyorum.
Amiiin inşaAllah... evet kimseler ugramiyor acaba yeni konu mu acsak tazelensekgünaydın arkadaşlar
hiç kimseler uğramıyor sanıırım..
Allah ım tesettürü hakkıyla örtünenlerden eylesin inşaallah...
Amiiin inşaAllah... evet kimseler ugramiyor acaba yeni konu mu acsak tazelensek
AMIN UHTIMgünaydın arkadaşlar
hiç kimseler uğramıyor sanıırım..
Allah ım tesettürü hakkıyla örtünenlerden eylesin inşaallah...
Benim merrak ettim kiyafetlerini nerden aliyorsunuz genelikle?? hic internetden getirtmeyi cesaret edemedim, yapan varmi?
ben bir arastriyim, önerin icin ALLAH razi olsun, gecenlerde benim bir arkadas dediki oh tekbir tesettürden sasmiyormus, ama arastirdim acikcasi biraz tuzlu orasiben bulabilirsem lcw dan : mood basic diye bir mağazadan: veya ankara konya gezilerimizde oradaki yerel mağazlaardan alıyorum..
tarzıma uyan markadalar allday kayra moodbasic ..
instagramdan bile satış var fazlasıyla alanlar memnun..
ya da netteki sitelerden..
İnstagram da 35 liraya tivil eşarplar var çokta kaliteli yıkayınca falan bozulmuyor. Oradan alabilirsinizbir bilgi oldu canım ama ben eşarp gerçekten de böyle kalıp gibi yapabilenlere imreniyorum şala iyi alıştım 4 sene oldu kapanalı ee azcık elimiz de alışsın şalımızı yapmaya tabii ama daha erken kapananlar bence eşarbı daha iyi yapabiliyorlar
ben bir arastriyim, önerin icin ALLAH razi olsun, gecenlerde benim bir arkadas dediki oh tekbir tesettürden sasmiyormus, ama arastirdim acikcasi biraz tuzlu orasi
tesettür mağazaları fena pahalı..ben bir arastriyim, önerin icin ALLAH razi olsun, gecenlerde benim bir arkadas dediki oh tekbir tesettürden sasmiyormus, ama arastirdim acikcasi biraz tuzlu orasi