- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
- Konu Sahibi sedosbilal
- #8.181
yükler misin canmı?Modanisa da indirim var. 4 tunik 204 liraya aldım ben. Tarzınız mı bilmiyorum ama isterseniz fotoğraflarını yükleyebilirim beğenirseniz bakarsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yükler misin canmı?Modanisa da indirim var. 4 tunik 204 liraya aldım ben. Tarzınız mı bilmiyorum ama isterseniz fotoğraflarını yükleyebilirim beğenirseniz bakarsınız.
Yükledim bakabilirsiniz 224 tl 4 üyükler misin canmı?
Paylaşsana kuzumbu arada uzun bol bulamadığımdan kendim diktim tuniğimi :)
gayet güzel oldu hatta başlangıç için süper oldu ..
çok rahat...
saten önemli olan kendine yakisitirmak ve hakkila örtünmek, pahali veya ucuz önemli deyilBen yıllardır sefamerve ve allday den şaşmıyorum.Hem uygun hem çok kaliteli.Kesinlikle tavsiye ederim.
Eşarp ve şallarımı da Kemeraltında çok güzel eşarpçılar var ordan 10 lira/20 lira gibi fiyatlara alıyorum.
Aynen öyle.Ben birde ipek eşarplara/şallara verilen paraya vallahi çok acıyorum.Çok büyük israf gibi geliyor bana.saten önemli olan kendine yakisitirmak ve hakkila örtünmek, pahali veya ucuz önemli deyil
Ben 100-150 tl lik eşarp takıyorum insanlar bir şey demiyor. 20 tl lik şal takınca herkes ay ne yakışmış :)))Aynen öyle.Ben birde ipek eşarplara/şallara verilen paraya vallahi çok acıyorum.Çok büyük israf gibi geliyor bana.