Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bu arada uzun bol bulamadığımdan kendim diktim tuniğimi :)
gayet güzel oldu hatta başlangıç için süper oldu ..
çok rahat...

image.jpeg

Tesettür giyim markaları, muhafazakar oteller vs İslami olan ne varsa hep daha pahalı. Hayır tesettür giyim tesettüre de hizmet etmiyor. Kapitalizmin çarkları gayet güzel işliyor.

Ben yıllardır sefamerve ve allday den şaşmıyorum.Hem uygun hem çok kaliteli.Kesinlikle tavsiye ederim.
Eşarp ve şallarımı da Kemeraltında çok güzel eşarpçılar var ordan 10 lira/20 lira gibi fiyatlara alıyorum.

Ben yıllardır sefamerve ve allday den şaşmıyorum.Hem uygun hem çok kaliteli.Kesinlikle tavsiye ederim.
Eşarp ve şallarımı da Kemeraltında çok güzel eşarpçılar var ordan 10 lira/20 lira gibi fiyatlara alıyorum.
saten önemli olan kendine yakisitirmak ve hakkila örtünmek, pahali veya ucuz önemli deyil

sonucda altin almiyorsun, örtü aliyorsun öyle dusunuyorum, tabi durumu olan kiyafetde dayanakli olsun diye fazla para verebilir, ama Mrs Bipolojikiciin dedi gibi esarba sallara fazla para vermek yazik, ama tabi bu herkesin kendine kalmis

kizlar citcitli salli deniyen oldu mu? hic denemedim, cok rahat olduklarini söyliyorlar, gerci ben esarb kullaniyorum sadece, esarblarda da varmi öyle?

X