Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

b_819c428f-cbf8-41a5-bfa1-39c84ee6a049.jpg
b_819c428f-cbf8-41a5-bfa1-39c84ee6a049.jpg
tesettür siteleri olarak diyorsan modanisa , tozlu giyim, modamerve , modanida sefamerve e tesettür bu sitelerde uygun şeyler bulabilrsn canım :)
ben bunu buldum sizce nasıl? bende yelek almak istiyorum da

çok uygun canım ben de bakmıştım tozluda demi daha önceki yeleklerden almıştım aynı 2o tl ye şimdi onlar kalkmış memnun kalmıştım :)
evet tozluda, şimdi bende nasıl duracağını bilemediğim için almadım ama iş çıkışı çarşıya inip şöyle bir ortam yoklaması yapacağım :)

Bak canim basenin varsa kesinlikle yelek harika oluyor. Ya o kadar şık ki. Ama dugmesi süsü olmayan sadece yeleklerden. Cok guzel oluyorsun. Yani ben giydigimde cok begeniyorlar eminim seni de cok begenirler. Bi de altinlarini da taktin mi tamam :KK53:

benimde yekelerde gözüm kalıyor 17 haftalık hamileyim pek göbek çıkmadı nette cesaret edip alamdım olmazsa diye var mı tavsiye edeceğiniz bi yelek modeli

benimde yekelerde gözüm kalıyor 17 haftalık hamileyim pek göbek çıkmadı nette cesaret edip alamdım olmazsa diye var mı tavsiye edeceğiniz bi yelek modeli

Maalesef gec cevap verdim ama soyle dugmesiz bileklere kadar uzun yelekler cikmis. Benim siyahi var ama su fotodakinin uzunu. Gercekten cok hos duruyor ama ben bagcigini baglamiyorim genis tutuyorum

Eklentiler

• 800x1200-kuaybe-gider-yelek-modelleri (4).jpg
    800x1200-kuaybe-gider-yelek-modelleri (4).jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 2.972
kızlar üç senedir bende tesettür
lüyüm ama şimdi daha spor
tesettüre merak sardım
pantolon üstüne kalçaları örtcekadar
uzun bir gömlek yada tunik
spor şal üstüne ve yan çanta .kışın kalçauı ötten giysi üstüne kot mont giymek çok hoş oluyor yokmu benim.gibi giyinen

kızlarrrr ben bu elbiseye nasıl bir ayakkabı ve başörtü kyllanmalıyım. şal kullanmıyorum kullanmak istemiyorum.

Eklentiler

• $vbig1.1.jpg
    $vbig1.1.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 301
kızlar üç senedir bende tesettür
lüyüm ama şimdi daha spor
tesettüre merak sardım
pantolon üstüne kalçaları örtcekadar
uzun bir gömlek yada tunik
spor şal üstüne ve yan çanta .kışın kalçauı ötten giysi üstüne kot mont giymek çok hoş oluyor yokmu benim.gibi giyinen
Ben varım pantolon üzerine diz kapağının altında tunik giyen ama siz daha usturuplu tesettürden mi bu hale geçmek istiyorsunuz?
Ben ailem açık olduğu için ve okulda bu halimle bile dışlandığım için tunik giyiyorum eğer ortamınız rahatsa hiç özenmeyin pardesü/kap çok yakışıyor tesettüre derli toplu oluyor. Karar elbet sizin ama eğer tarzınız böyleyse hiç düşünmeyin bile sizinki daha makbul ve daha oturaklı, şık..

arkadaşlar;link ve blog adresi vermek yasaktır. eğer göstermek istediğiniz bir giysi varsa resmini yükleyin. lütfen buna dikkat edelim

Selam kızlar bende geldim aranıza , bende bayramda giydiğimi anlatıyım telden giryrum resim koyamadım kusura bakmayn ama sonra koycam söz .. Zümrt yeşili etek , üstünde yne yeşil badi ama uzun braz 9 ay oldu doğum kilolarımdan pek kurtulamadım tam anlamıyla .. Bej stıletto ve bej çanta yemenimde yeşilli kahve rengi.. Eteğimde kahverengi kemer vardı ..

Ya bu esarbin önünü nsl yapiyosnuz bnm ki bi türlü düz durmuyo yamuluyo bi tarafı içe giriyo fln bazıları çok güzel yapıyo film flnmi koyuyorlar acaba bi ara öyle bişey duymuştum da

Ya bu esarbin önünü nsl yapiyosnuz bnm ki bi türlü düz durmuyo yamuluyo bi tarafı içe giriyo fln bazıları çok güzel yapıyo film flnmi koyuyorlar acaba bi ara öyle bişey duymuştum da

ilk kapandıgımda saten eşaprlar almıştım onların önü sivriliyor yaparken içine sünger koyarak bağlardım yuvarlak olurdu..Sünger eşarpçılarda satılır bulabilirsin..Film koyanda var deneyebilirsin..
Şimdi ipek eşarp kullandıgımdan direk önüne bişey koymadan bağlıyorum gayette düz duruyor..

ilk kapandıgımda saten eşaprlar almıştım onların önü sivriliyor yaparken içine sünger koyarak bağlardım yuvarlak olurdu..Sünger eşarpçılarda satılır bulabilirsin..Film koyanda var deneyebilirsin..
Şimdi ipek eşarp kullandıgımdan direk önüne bişey koymadan bağlıyorum gayette düz duruyor..

Sağol cvbn için cnm süngeri hiç duymamistim denicem. Ipek esarplarda dedigin gbi dha gzl olabilir ama çok pahalı.:KK51:

X