Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ay bende son zamanlarda genç kızlarda değişik bir bağlama şekli görüyorum eşarbı böyle önü bol bol arkası biraz uzun :44::44: çok beğeniyorum

eşarbı başına koyduktan sonra sağ ve soldan katladıktan sonra, çeneyle iğneleyince sağ soldan katladıklarımızı alacakmıyız.?

vizyon ipek bende var...bir kez kullandım..satıyorum şuan bit pazarı bölümünde resmi var beğenirsen vereyim sana 15 tl

eşarbı başına koyduktan sonra sağ ve soldan katladıktan sonra, çeneyle iğneleyince sağ soldan katladıklarımızı alacakmıyız.?

hayır canım katlar kalacak öyle...katların maksadı önü yuvarlak olması için...
eğer kat yapmadan iğnelersen önü sivrileşiyor...katlar yuvarlak olmasını sağlıyor...zaten katlardan birer iğne tutturunca katlar iyice sabitleniyor...asla kaymaz..

anladım canım. katları çene altındaki iğnenin içine koymayacaz yani
tşk ederim

anladım canım. katları çene altındaki iğnenin içine koymayacaz yani
tşk ederim

katlarla birlikte çene altından iğneleyecez canım....yani yukardan katlarken elini kaydırarak çene altında iğne ile birleştirip tuttur...bi dene bakalım..inşallah yaparsın...eşarpa bi alışşan şalı sevmezsin bile

ben eşarp takıyodum..
ipek eşarplar pahalıydı. diğerlerinide takamıyordum. terletiyordu durmuyordu bende o yüzden şala geçmiştim.
evdeki eşarplarımdan bidaha denicem

keşke ya..
olsun canım valla böyle çok iyi anladım Allah razı olsun eve gider gitmez deneyecem inşallah yapabilirim :)
şimdi boynumuzda dolandırdık ön tarafa getirdik alttan nereye iğneliyoruz orasını anlamadım

sağdaki ucu boynumuzdan doladıktan sonra boynumuzun kenarından ucunu tutturuyoruz canım iğneyle...
zaten 180 derece dolanıyor yine boynun sağına geliyor dolandıktan sonra...boynun sağına kendi dolanan ucuna iğneleniyor...

yaptım canım galiba :) ilk denemem için oldu sanırım güzel durdu :) elim alıştıkça daha güzel yaparım inşalalh

Merhabalar hanımlar,

Burayı ara ara takip ediyordum ama pek hareket yoktu canlandırmışsınız maşallah.
Bende şal yapamayanlardanım, birtürlü rahat edemiyorum şalla.Her ne kadar eşarbın çok şık ve asil durduğunu düşünsem de şal takmayı da bilmek gerekiyor.Yerine göre ikisini de yapabilmek lazım ama değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…