Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ben de almaktan vazgeçmiştim kombin yapamam diye :) ama siyahı şık durur :)

bence zevkinden hiç şüphe duyma zevklisin :)
şık bir babet altına neden olmasın, kemer de bijıterilerde satılır bulursun.
eğer eşarp kullanacaksan da desenli bi eşarp olmasın sade düz renklerde olsun ki elbiseyle uyum sağlasın
çok şanslısın eşarp yapabiliyorsun canım ben hiç yapamıyorum malesef

elbiseyi daha önce pınar şemste görüp bende çok beenmiştim.
fiyatı yüksek olduğu için dikememiştm
hangi şehirdesiniz. terzi arıyorumda. olurda aynı şehirdeysek diye

ben inegöldeyim canım aynı şehirdeysek gel beraber diktirelim indirim yapar belki terzi

kardeşim bordo elbisenin siyahını diktirdi sadece kol kısmına biraz hareket kattı gerçekten çok ağır duruyor düğünde giyilir

bende siyah ve bordo arasında gidip geliyorum ama sanırım bordo diktirecem, çok şık durmuş.

evet cnm sadelik düşkünüyüm...
kadife istiyorum....kumaşı 30 tutuyor ama dikiş kaç olur bilmiyorum....bi konuşayım bakayım terzilerle...

biliyomusun bende şal yapamıyorum
aslında çok seviyorum şalı, hem kullanımı rahat, bozuldu derdi yok...
hemde eşarptan daha tatlı duruyor...
eşarbı çok süper yaparım, çeşit çeşit şekilde bağlarım uzmanlaştım iyice ama gel gelelim şal yapamıyorum...
böyle sarı tonlarında bi eşarp alayım o zaman ben..kemer de sarı olunca uyum sağlar sanırım mankendeki gibi...

Tabiki canim.begndim ama sen begen asil cunku begenmedigin biseyide giyerken huzursuz olursun bosver sen baskalarinin solediklerini. altin sarisi ona benzer bi kemer.bulamazsanda zincirli kemerler cok onlardanda guzel olur.basinada arkadasin dedigi gibi kemerinle uyumlu sade tek renk guzel bi esarp ayaginada ayni renk babet cantanida bence bordo kadife alsan daha hos olur heryerde sari cok basitlestirir gibi geldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

malesef değilim
bende şal takıyorum. aslında eşarp takmak istiyorum ama yapamıyorum sanki eşarp.
önü bir şekilde dikleşiyor yada ben farkında olmadanmı dikleştiryorum anlamadım.
yüz şeklimmi ona müsait onuda bilmiyorum

o çeşit çeşit şekilleri bana da öğretsen daha doğrusu anlatsan :)
evet aynen o tonlarda bir eşarp al kemerle uyum sağlar

ne tarz bişey düşünüyorsın ki canım :) ben yazlık kot rengi kaplar oluyo ya onlardan düşünüyorum kayra da var ama pahalı :)

canım ben 1 2 3 parça alıcam..
iş yerindede giyicem çünkü. kapımı yada yeleğimi üstümden çıkarmak istemiyorum. gömlek vs giymek istemiorum.
bende kayradaki yumaşak kot gibi olanları çok beğendim ama pahalılar..
onun için indirimden aldıklarımızı burada paylaşırsak faydalanırız hani bizde

anladım canım tamam bulur bulmaz paylaşcam :)

o çeşit çeşit şekilleri bana da öğretsen daha doğrusu anlatsan :)
evet aynen o tonlarda bir eşarp al kemerle uyum sağlar

tabiki anlatırım tatlım, ama o kadar çok çeşit var ki, sen istersen görsellerden beğendiğin eşarp modeli mankenini ekle buraya ben anlatırım detaylıca...
bu arada övünmek gibi olmasın bir kere nişan başı, bir kere de gelin başı yapmışlığım var
bir zamanlar kuaför arkadaşımdan ders almıştım ahh ahhhh

yüz şekliyle alakalı değil fazla canım...öyle bi bağlarsın ki eşarbı bambaşka biri gibi de olabilirsin...
eşarbın rengine desenine kalitesine göre değişir şekli...
mesela üç beş liralık eşarplar çok zor şekil olur, ve hemen bozulur...naylonumsu olduğu için...
ama şal rahat olduğu için naylon tarzı da olsa bozulması önemli değil..
ipek eşarplar ve tiviller çok güzel durur, saatlerce başında dursa kaymaz bozulmaz...

sayenizde emin oldum canım diktireceğim inşallah....çok sağolun kızlar..

günaydın canım nasılsın
doğum yaptın heralde bebeğin nasıl sen nasılsın?
beğendiğin kaplardan koy da bakalım tatlım senin tarzın nasıl bilmiyorum tam olarak

canım merhaba iyiyiz çok şükür doğum yaptım ve sarılık ve enfeksiyondan 10 gün kLDIK hastanede.çok or bir süreçti kendime çok zor gelebildim lohusa depresyonuna bile girdim ...şu an sıkıntım sütüm az ...
kaplara gelince pantolon giymiyorum o yüzden kap çok kısa gelirse etekle hoş durmaz belki kap etekle hiç hoş durmayacak ama giyebileceğim birşeyler lazım bana normalde etek ceket giyinirim ama bildiğiniz hoş ceketler varsa sitelerden onlardan da öneri bekliyorum(bu ardaa uzuznetek giyinirim)

Gecmis olsun canimm.kefir zemzem dereotu sutu arttiriomus.aklimda kalmisti :) bu arada uzun etegin uzerine kap olmaz evet ceket daha ii durur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun bebeğin :) depresyon kaçınılmaz ben 1 sene çıkamadım ondan
olsun bebeğinin tadını çıkar kuzucuk nasıl tatlıdır şimdi
çok geçmiş olsun sarılık geçmiştir inşallah
su iç canım bol bol ve kimseyi kafana takma bol bol emzirmeye çalış Rabbimin izniyle artar sütün inşallah

ben 3 senedir kap giyiyorum etekle pantolonla çok güzel duruyor
kısa değil kaplarım benim nasıl desem diz kapağımdan 10 15 cm aşagıda mesala
kayradan almıştım ben hala da kullanıyorum resmini bulabilirsem atayım canım bu benim kendi kapım boyu bu şekilde oluyor üzerime çok da kullanışlı yani ben çok seviyorum bi kaç tane aynı boyda var kapım
ceket de giyiyorum ama bebekle kap çok rahat oluyor tavsiye ederim

kızlar sizce bu tunik nasıl hem gebelikte hem normalde giyinebilcek gibi geldi bana fikirlerinizi alabilri miyim

çok beceriklisin maşallah :) öğrenmek istediğim ilk modeller arasında
bunlar var :)

bunlar var :)Eki Görüntüle 1094281 Eki Görüntüle 1094282 Eki Görüntüle 1094283 Eki Görüntüle 1094284

aaa tesadüfe bak bende bu şekilde yapıyorum
çok sevdiğim bi şekil senelerdir hep böyle yaparım...
aslında en kolayı da bu model canım..çok basit..
şimdi eşarbı başına koyduktan sonra kulakların üst kısmından sağdan ve soldan birer kat yapıyorsun..katlıyorsun yani...
sonra çene altından iğne ile tutturuyorsun....
ardından göğüs kısmında iki tane üçgen uç kısmı kalıyor ya, işte o uçlardan sağ taraftaki ucu elinle büzüştürüp iğne ile tutturduğun kısımdan itibaren boynunun etrafını dolandırıyorsun....
fakat arkanda kalan üçken kısımdın altından dolandırıyorsun...üstten dolandırma sakın...
dolandırdığın uç kısım başladığın noktaya kadar gelir....fazla sıkı olmasın...
başladığın noktaya getirdiğin uc kısma bir iğne tutturuyorsun.. yani boynunun sağında kalacak bu uç....
sonra diğer göğüs kısmında kalan sol uç kısımı da istersen gömleğinin yakasından içine kat, yada dışarda kalsın..ben genelde pardesümün yakasından içeri sokarım ki rüzgarda uçmasın diye...
son olarak kulakların üstünden katladığın katlara bir iğne tuttur sağ kulak üstüne ve sol kulak üstüne..maksat katlar açılmasın diye...
en son iğneyi de başının tepesine tuttur..o da başörtü öne veya arkaya kaymasın diye...
hepsi bu kadar...
anlatırken uzun oladuğuna bakma, çok basit bir modeldir..keşke yanında olsam gösterirdim..
bir iki defa yapsan elin alışır zaten....

bunlar var :)Eki Görüntüle 1094281 Eki Görüntüle 1094282 Eki Görüntüle 1094283 Eki Görüntüle 1094284

evet yüz şekliyle alakalı. ben boğaz kısmını yapıyorumda üst taraf dikleşiyor. gerçi 2senedir takmıyorum. arrık eşarba geçmek istiyorum :26::26:
bende 2tane aker ipek. bitanede sura ipek var..
vizyon ipek kullanan varmı? fiyatları daha uygunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…