- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 34
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.741
canım altına bol pantolon nasıl duru acaba denedinmi. bizimle foto paylaşabilirmisin.
çok beğenim ama bitmiş :26::26::26:
modanisadamı var dedin. baktım ama göremedim
bu zaten indirimli hali değilmi :26::26:
bende bunun siyah beyazı var. hatta şuanda üstümde..
çok bol değil normal boru paça genişlikte pantolon giyiyorum. üstünme şuanda hırka giydim. hava soğukta:)
canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim
o kemeri bende çok beğendim ama aynı o kemerden nasıl bulsam acaba? :44: bijuterilerde satılırmı ki??
evet ben sadelik hastasıyım..başörtümden çorabıma kadar sadelik düşkünüyüm...ve bu elbise gerçekten tam da dediğin gibi gizli şıklık yani...
kumaşın duruşunda zerafet akıyor, ama arkadaşlarımdan çoğu beğenmedi iyimihadi ordan dedim zevksizler
şaka bi yana ben bayıldım... yalnız şöyle bir durum var, ben şal kullanmam...eşarp kullanıyorum...eşarp olarak hangi renkler olur acaba bu elbiseye...
ya baktıkça bakasım geliyor...benim boy da uzun...topuklu hiç giymemmecburen babet giyicem de...elbiseyi beğendin yani dimi???
artık zevkimden şüphe duymaya başlamaıştım...
uzun hırkalar ve yazlık kaplara bakıp almayı düşünüyorum ben de :)henüz araştırıyorum
elbiseyi daha önce pınar şemste görüp bende çok beenmiştim.
fiyatı yüksek olduğu için dikememiştm
hangi şehirdesiniz. terzi arıyorumda. olurda aynı şehirdeysek diye
kardeşim bordo elbisenin siyahını diktirdi sadece kol kısmına biraz hareket kattı gerçekten çok ağır duruyor düğünde giyilir
sende benim gibi sadeliği seviyorsun canım galiba :) elbise çok güzel ben hep beğeniyorum bu tarz elbiseleri
diktirme fikri ayrıca hoşuma gittim daha az maliyetli olur da hem.
kaça dikilebilir bir fikrim yok ama kumaşı kadife mi istiyorsun yine bunun gibi?
bu renk çok daha hoş bence siyah o kadar güzel durmaz bu modelde bordo göstermiş biraz
ayrıca düğün için özel günlerde giyilebilecek bir elbise günlük de değil bence :)
bence zevkinden hiç şüphe duyma zevklisin :)
şık bir babet altına neden olmasın, kemer de bijıterilerde satılır bulursun.
eğer eşarp kullanacaksan da desenli bi eşarp olmasın sade düz renklerde olsun ki elbiseyle uyum sağlasın
çok şanslısın eşarp yapabiliyorsun canım ben hiç yapamıyorum malesef
Tabiki canim.begndim ama sen begen asil cunku begenmedigin biseyide giyerken huzursuz olursun bosver sen baskalarinin solediklerini. altin sarisi ona benzer bi kemer.bulamazsanda zincirli kemerler cok onlardanda guzel olur.basinada arkadasin dedigi gibi kemerinle uyumlu sade tek renk guzel bi esarp ayaginada ayni renk babet cantanida bence bordo kadife alsan daha hos olur heryerde sari cok basitlestirir gibi geldi.canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim
o kemeri bende çok beğendim ama aynı o kemerden nasıl bulsam acaba? :44: bijuterilerde satılırmı ki??
evet ben sadelik hastasıyım..başörtümden çorabıma kadar sadelik düşkünüyüm...ve bu elbise gerçekten tam da dediğin gibi gizli şıklık yani...
kumaşın duruşunda zerafet akıyor, ama arkadaşlarımdan çoğu beğenmedi iyimihadi ordan dedim zevksizler
şaka bi yana ben bayıldım... yalnız şöyle bir durum var, ben şal kullanmam...eşarp kullanıyorum...eşarp olarak hangi renkler olur acaba bu elbiseye...
ya baktıkça bakasım geliyor...benim boy da uzun...topuklu hiç giymemmecburen babet giyicem de...elbiseyi beğendin yani dimi???
artık zevkimden şüphe duymaya başlamaıştım...
ben inegöldeyim canım aynı şehirdeysek gel beraber diktirelim indirim yapar belki terzi
biliyomusun bende şal yapamıyorum
aslında çok seviyorum şalı, hem kullanımı rahat, bozuldu derdi yok...
hemde eşarptan daha tatlı duruyor...
eşarbı çok süper yaparım, çeşit çeşit şekilde bağlarım uzmanlaştım iyice ama gel gelelim şal yapamıyorum...
böyle sarı tonlarında bi eşarp alayım o zaman ben..kemer de sarı olunca uyum sağlar sanırım mankendeki gibi...
ben inegöldeyim canım aynı şehirdeysek gel beraber diktirelim indirim yapar belki terzi
bende siyah ve bordo arasında gidip geliyorum ama sanırım bordo diktirecem, çok şık durmuş.
evet cnm sadelik düşkünüyüm...
kadife istiyorum....kumaşı 30 tutuyor ama dikiş kaç olur bilmiyorum....bi konuşayım bakayım terzilerle...
biliyomusun bende şal yapamıyorum
aslında çok seviyorum şalı, hem kullanımı rahat, bozuldu derdi yok...
hemde eşarptan daha tatlı duruyor...
eşarbı çok süper yaparım, çeşit çeşit şekilde bağlarım uzmanlaştım iyice ama gel gelelim şal yapamıyorum...
böyle sarı tonlarında bi eşarp alayım o zaman ben..kemer de sarı olunca uyum sağlar sanırım mankendeki gibi...
canım bişi alırsan indirimden yada indirimsiz burayada yazarmısın. fikir olur bizede
ne tarz bişey düşünüyorsın ki canım :) ben yazlık kot rengi kaplar oluyo ya onlardan düşünüyorum kayra da var ama pahalı :)
canım ben 1 2 3 parça alıcam..
iş yerindede giyicem çünkü. kapımı yada yeleğimi üstümden çıkarmak istemiyorum. gömlek vs giymek istemiorum.
bende kayradaki yumaşak kot gibi olanları çok beğendim ama pahalılar..
onun için indirimden aldıklarımızı burada paylaşırsak faydalanırız hani bizde
o çeşit çeşit şekilleri bana da öğretsen daha doğrusu anlatsan :)
evet aynen o tonlarda bir eşarp al kemerle uyum sağlar
malesef değilim
bende şal takıyorum. aslında eşarp takmak istiyorum ama yapamıyorum sanki eşarp.
önü bir şekilde dikleşiyoryada ben farkında olmadanmı dikleştiryorum anlamadım.
yüz şeklimmi ona müsait onuda bilmiyorum
Tabiki canim.begndim ama sen begen asil cunku begenmedigin biseyide giyerken huzursuz olursun bosver sen baskalarinin solediklerini. altin sarisi ona benzer bi kemer.bulamazsanda zincirli kemerler cok onlardanda guzel olur.basinada arkadasin dedigi gibi kemerinle uyumlu sade tek renk guzel bi esarp ayaginada ayni renk babet cantanida bence bordo kadife alsan daha hos olur heryerde sari cok basitlestirir gibi geldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım nasılsın
doğum yaptın heralde bebeğin nasıl sen nasılsın?
beğendiğin kaplardan koy da bakalım tatlım senin tarzın nasıl bilmiyorum tam olarak
canım merhaba iyiyiz çok şükür doğum yaptım ve sarılık ve enfeksiyondan 10 gün kLDIK hastanede.çok or bir süreçti kendime çok zor gelebildim lohusa depresyonuna bile girdim ...şu an sıkıntım sütüm az ...
kaplara gelince pantolon giymiyorum o yüzden kap çok kısa gelirse etekle hoş durmaz belki kap etekle hiç hoş durmayacak ama giyebileceğim birşeyler lazım bananormalde etek ceket giyinirim ama bildiğiniz hoş ceketler varsa sitelerden onlardan da öneri bekliyorum (bu ardaa uzuznetek giyinirim)
canım merhaba iyiyiz çok şükür doğum yaptım ve sarılık ve enfeksiyondan 10 gün kLDIK hastanede.çok or bir süreçti kendime çok zor gelebildim lohusa depresyonuna bile girdim ...şu an sıkıntım sütüm az ...
kaplara gelince pantolon giymiyorum o yüzden kap çok kısa gelirse etekle hoş durmaz belki kap etekle hiç hoş durmayacak ama giyebileceğim birşeyler lazım bananormalde etek ceket giyinirim ama bildiğiniz hoş ceketler varsa sitelerden onlardan da öneri bekliyorum (bu ardaa uzuznetek giyinirim)
tabiki anlatırım tatlım, ama o kadar çok çeşit var ki, sen istersen görsellerden beğendiğin eşarp modeli mankenini ekle buraya ben anlatırım detaylıca...
bu arada övünmek gibi olmasın bir kere nişan başı, bir kere de gelin başı yapmışlığım var
bir zamanlar kuaför arkadaşımdan ders almıştım ahh ahhhh
yüz şekliyle alakalı değil fazla canım...öyle bi bağlarsın ki eşarbı bambaşka biri gibi de olabilirsin...
eşarbın rengine desenine kalitesine göre değişir şekli...
mesela üç beş liralık eşarplar çok zor şekil olur, ve hemen bozulur...naylonumsu olduğu için...
ama şal rahat olduğu için naylon tarzı da olsa bozulması önemli değil..
ipek eşarplar ve tiviller çok güzel durur, saatlerce başında dursa kaymaz bozulmaz...
sayenizde emin oldum canım diktireceğim inşallah....çok sağolun kızlar..
Eki Görüntüle 1094145 Eki Görüntüle 1094146 Eki Görüntüle 1094147
kızlar sizce bu tunik nasıl hem gebelikte hem normalde giyinebilcek gibi geldi bana fikirlerinizi alabilri miyim
çok beceriklisin maşallah :) öğrenmek istediğim ilk modeller arasında
bunlar var :)Eki Görüntüle 1094281 Eki Görüntüle 1094282 Eki Görüntüle 1094283 Eki Görüntüle 1094284
tabiki anlatırım tatlım, ama o kadar çok çeşit var ki, sen istersen görsellerden beğendiğin eşarp modeli mankenini ekle buraya ben anlatırım detaylıca...
bu arada övünmek gibi olmasın bir kere nişan başı, bir kere de gelin başı yapmışlığım var
bir zamanlar kuaför arkadaşımdan ders almıştım ahh ahhhh
yüz şekliyle alakalı değil fazla canım...öyle bi bağlarsın ki eşarbı bambaşka biri gibi de olabilirsin...
eşarbın rengine desenine kalitesine göre değişir şekli...
mesela üç beş liralık eşarplar çok zor şekil olur, ve hemen bozulur...naylonumsu olduğu için...
ama şal rahat olduğu için naylon tarzı da olsa bozulması önemli değil..
ipek eşarplar ve tiviller çok güzel durur, saatlerce başında dursa kaymaz bozulmaz...
sayenizde emin oldum canım diktireceğim inşallah....çok sağolun kızlar..
çok beceriklisin maşallah :) öğrenmek istediğim ilk modeller arasında
bunlar var :)Eki Görüntüle 1094281 Eki Görüntüle 1094282 Eki Görüntüle 1094283 Eki Görüntüle 1094284