- 22 Ekim 2007
- 441
- 1
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.181
Amin canım amin
Banakadın gibi olmuşsun olmamış diyen arkadaşlarımda kapalı ama ben asla onların eksiklerini dile getirmiyorum herkesin kendi tercihi .
Bende imamhatipli olmak isterdim ama dediğin gibi nefsin oyunlarına gelip bir gaflete düştüm zamanında.
Ama çok şükür şimdi kapalıyım ve ilahiyat istiyorum bu yıl Rabbim nasip ederse.
Bu topiğide yeni keşfettim güzel paylaşımlar var iyiki varsınız
Valla hic 2 ay once iki tane nurtopu gibi evlat dunyaya getirmis demezsin ya.
Masallah canim beniim. Allah anali babali buyutsun insallah.
iyiki bulduk o zamanaslına bakarsan bende böyle bir topiğin varlığından habersizdim forumda dolaşırken farkettimama iyikide farkettim çok sevdim bu topiği açıkçası..birbirmize fikir vermek açısından iyi bir topik olacak gibii..işta bazı kapalı arkadaşlarımızda saygı göstermeden pat diye kırıcı olabiliyor,ben yeni kapanan birine sadece başını kapatarak geziyo olsa bile kırıcı yaklaşamam zamanla o da öğrenecektir..inşallah ilahiyatı okursun canım..bu topikte daha çok paylaşımlar yapmak dileğiyle Allaha emanet olun kızımla dışarı çıkıcaz selametleee
Eki Görüntüle 660817 Eki Görüntüle 660818 daha sonra bunların 44bedenini sipariş verdim bu pardesünün bi başka modelinden vardı ondan aldım ama üzerime oturuyor bu siparişlerim gelecek bakalım zayıflıcam inşallahhhhhhhhh
güle güle kullan canımsefa merveden bende panço almıştım gerçekten çok kullanışlı çıktı sevdim yani :13:ürünleri genelde kaliteli ve güzel..
dizden altını çok teferruat olarak görüyorum ben ve sakınca bulmuyorum bunda
üzrinde bol birşey varsa tesettürü zelediğini düşünmüyorum
kaldıki tesettür ayrıntılarda değil genel olarak bakıldığında şehvete sürükleyip sürüklemediğine bakılarak karar verilmesi aslında
ona kalırsa günümüzde hiçbirşey tesettüre uygun değil
pardesüler bile
eskiden pardesü boydan kiloş gelirdi ,çok kkoyu renklerde olurdu ,ben de giydim pardesü zamanında..
ama şimdiki pardesüler rengarenk ,süper desenli ,belden oturtmalı
göğüs bölümü de ne kadar göğsünüz fırlamasa da şekil olarak belirgin
ancak eski kiloş pardesülerden giyersen göğsün hiç belli olmaz
o da artık piyasada yok
eşarplar deseniz rengarenk desen desen
yani artık günümüzde eski tesettür olayı kalmadı ,firmalar eski kıyafetleri dikmiyor
yani şimdiki pardesü giyenlerde bile tam tesettür yok çünkü dedimya rengarenk desen desen,belden oturtmalı pardesüler giyiliyor artık
o yüzden bu kadar diz altı ayrıntısına takılmamak lazım
karşıdan bakıldığında cezbedici değilse teferrruatlara takılmamak lazım
yoksa hiçbirimiz tesettüre uyduğumuzu iddia edemeyiz
size sormak istiyorum .....bence bu tesetture daha uygun yahut şu gıyım tarzıda tesetture uygun olabılır deme hakkına sahipmıyız.
Bize bu hakkı kim veriyo...ayetlerde bariz bir şekilde örtü bellıyken bizim ayete ilave hakkımız varmı?
Kızlar tozludan alışveriş yapanınız oldumu kaç günde tedarik edipte kargoya veriyolar :26:
Kaç gün önce tamamladım siparişlerimi ama hala tedarik ediliyor yazıyo :44:
ben yaptım,en son ekledğim kombine bak pantolonu ordan aldım
aynı resimdeki gibiler ,kaliteliler ben çok beğendim ,1 hafta içinde elinde oluyor
InsaAllah : ) benim bir ayim daha yeni doldu ve inan ki neden daha once bu adimi atmamisim diye kiziyorum kendime : )
Kaliteli duruyo zaten tereddütsüz sipariş verdim ama perşembe elimde olması gerekti cumartesi sipariş vermiştim bu bekleme sürecini hiç sevmiyorum alınca hemen elimizde olsa
Eki Görüntüle 660824
kızlar bende bunun aynısını aldım çok beğendim ve severek giyiyorum,sizinle paylaşmak istedim
DİĞER SİTELERDE hemen geliyor ama bunda biraz daha uzun sürüyor ama çok güzel şeyler var tozluda ben çok beğeniyorum