Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

aslına bakarsan bende böyle bir topiğin varlığından habersizdim forumda dolaşırken farkettimama iyikide farkettim çok sevdim bu topiği açıkçası..birbirmize fikir vermek açısından iyi bir topik olacak gibii..işta bazı kapalı arkadaşlarımızda saygı göstermeden pat diye kırıcı olabiliyor,ben yeni kapanan birine sadece başını kapatarak geziyo olsa bile kırıcı yaklaşamam zamanla o da öğrenecektir..inşallah ilahiyatı okursun canım..bu topikte daha çok paylaşımlar yapmak dileğiyle Allaha emanet olun kızımla dışarı çıkıcaz selametleee

bana kalirsa uyarma konusuda bazen gereksiz oluyor...kapanma seklimiz kime gore neye gore dogru?? ve...her zaman daha iyisi vardir

biri dar pantolon giyer ama uzerine uzun giyer digeri bol giyer ama kisa seyler giyer...herkesin kendi tercihi...bunu diyen biri canli renkler kullaniyordur biride cikar onu uyarir..kisaca bu boyle uzar gider...herkes guzel olani yapsin tabii, ama ici rahat ettigi seklini yapsin...bu cok onemli...

iyiki bulduk o zaman
Amin canım inşallah görüşmek üzere

merhabalar arkadaşlar bi şikayetimi paylaşayım sizinle pazartesi günü pardesü almak için çarşıya çıktım acayıp indirim var negüzel dedim ama hevesim kursagımda kaldı ben 44beden giyorum ama 44 beden pardesüler kaplar hepsi dar geldi dar gelmeyenede eteklerine pıleler yapmışlar oldugumdan dahada kılolu gösterdi model yapcaz diye bazı pardesülerin arkasına güpür tül fiyonk olan yerde acık tişortün gözükcek yani ip korse gibi mübarek gecelik gibi... öyle moralim bozuldukii antalyada elle sayılacak kadar az olan tessetür magazlarındaki tüm pardesülere baktım yok yok neymiş 44 bedene kadar ee oda dar satıcı kız kıyafetler gittikce daralıyor yakında bol olsun dıye 50beden gıymezsen şaşma dedi kayın valıdem 48beden ferace almak istedi 44bedene kadarmış kıloluysan yada bol giymek istiyorsan zayıflıyacaksın 40bedene bari düşeyimde 44beden pardesü alabileyim diye diyete başladım

daha sonra bunların 44bedenini sipariş verdim bu pardesünün bi başka modelinden vardı ondan aldım ama üzerime oturuyor bu siparişlerim gelecek bakalım zayıflıcam inşallahhhhhhhhh

Son düzenleme:

güle güle kullan canım sefa merveden bende panço almıştım gerçekten çok kullanışlı çıktı sevdim yani :13:ürünleri genelde kaliteli ve güzel..

güle güle kullan canım sefa merveden bende panço almıştım gerçekten çok kullanışlı çıktı sevdim yani :13:ürünleri genelde kaliteli ve güzel..

sagol canım sende gülegüle giy evet kaliteli bedenlerdede sorun olmuyor daha öncede iki elbise almıştım tam geldi.

Kızlaaar tek tek yazamadım isimlerinizi ama hepiniz güle güle kullanın yeni cicilerinizi.
Bahar geliyor ben de alışveriş yapmak istiyorum ama nerdee

size sormak istiyorum .....bence bu tesetture daha uygun yahut şu gıyım tarzıda tesetture uygun olabılır deme hakkına sahipmıyız.
Bize bu hakkı kim veriyo...ayetlerde bariz bir şekilde örtü bellıyken bizim ayete ilave hakkımız varmı?

bana bişey sormayın siz çünkü ne demek istediğim gayet açık ,anlamak istemeyen sizsiniz
ayetlere lafımız tabiki yok ama aytlerin yorumu da var
ayette illaki şunu yada bunu giyin demiyor
sınırları çizmiş ona göre giyinin diyor
islamda tesettürün amacı şehevi duygular uyandırmamak değilmi ,şehevi duygu uyandırmıyorsa insan istediğini giyebilir ben onu anlatmaya çalışıyorum
insanları bu kadar kalıplara sokup da islamdan soğutmayın ,sizin gibi insanlar yüzünden insanlar yanlışa düşüp farklı biçime giriyorlar aslında
baskı arttıkça insanlar tesettürü zıvanadan çıkartıyor,belki baskı olmsa herkes zamanla kendini düzeltecek
lütfen artık bilmişlk taslamayın da bizahmet kendi günahlarınızın vebalini düşünün
hakeza burda herkes kendi günahının vebalini alıyor zaten ..

Kızlar tozludan alışveriş yapanınız oldumu kaç günde tedarik edipte kargoya veriyolar :26:
Kaç gün önce tamamladım siparişlerimi ama hala tedarik ediliyor yazıyo :44:

Kızlar tozludan alışveriş yapanınız oldumu kaç günde tedarik edipte kargoya veriyolar :26:
Kaç gün önce tamamladım siparişlerimi ama hala tedarik ediliyor yazıyo :44:

ben yaptım,en son ekledğim kombine bak pantolonu ordan aldım
aynı resimdeki gibiler ,kaliteliler ben çok beğendim ,1 hafta içinde elinde oluyor

ben yaptım,en son ekledğim kombine bak pantolonu ordan aldım
aynı resimdeki gibiler ,kaliteliler ben çok beğendim ,1 hafta içinde elinde oluyor

Kaliteli duruyo zaten tereddütsüz sipariş verdim ama perşembe elimde olması gerekti cumartesi sipariş vermiştim bu bekleme sürecini hiç sevmiyorum alınca hemen elimizde olsa

Kaliteli duruyo zaten tereddütsüz sipariş verdim ama perşembe elimde olması gerekti cumartesi sipariş vermiştim bu bekleme sürecini hiç sevmiyorum alınca hemen elimizde olsa

DİĞER SİTELERDE hemen geliyor ama bunda biraz daha uzun sürüyor ama çok güzel şeyler var tozluda ben çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…