Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

eskiden ben de lc de bi sürü var sanırdım şimdi hamileyken bakıyorum işe yarayacak bişey yok en önemlisi etek yok, bakmadığım mağazası kalmadı meğer artık üretilmiyormuş. pantolonlarından aldım kumaş olanları fena değil ama ben zaten normalde de topluyum kotları yapmışlar daracık onlardan alamadım, mecburen içime tayt üstüme kumaş pant. ile idare ediyorum eğer istiyorsan tez zamanda sana da Rabbim den hayırlı, sağlıklı evlat vermesini diliyorum canım...

canım lcw da uygun fiyatlı tunikler var civcivvv in de dediği gibi

tunik kolay da canım etek yok ve kot pantolon yok bana göre... sağol yine de cevabın için...

canım ben genelde gömlek giyiyorum etekle.
yüksek bel etek giyip gömleği içine sokuyorum.
gömlekler çok dar olmuyor bilirsin.
bluz giyiyorsamda mutlaka üstüne yelek giyiyorum değişik tarzlarda ya da pelerin bluz,
bide ben çoğunlukla elbise giyiniyorum,dar durmasın diye 38 değil 40 alıyorum : )

anladım canım ama zaten hamilelik eteği yokturki mantıken :44:
ya elbise olur ya tunik.
rahat edebilmen açısından bol bol elbise giymeni tavsiye ederim: )
bulunduğun şehirde vardır mutlaka,nette var mı bilmiyorum
bizim için daha erken,Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
bana ve tüm isteyenlere

var canım olmaz olur mu pantolona yapılanın aynısını eteğe de yapıyorlar. nette var ama pahalı geliyor bana. elbise daha hiç giymedim ben :) yeni kapalı sayılırım 2 sene kadar oldu. bir tane cesaret edip alsam belki de severim elbiseyi :)
ben kıyafet bulup alana kadar doğurcam zaten bu gidişle :))

hamişler hiç elbise aramayın bence ..
ben hiç hamile elbisesi almadım
eğer kilonuz çok yoksa normal kıyafetlerin büyük bedenini alıp kullanabilirsiniz ben hep öyle yaptım
zaten 6 .aya kadar göbeğim yoktu ,ondan sonra da dediğim gibi yaptım
hem büyük bedenleri ilerde küçültüp de kullanabilirim kenara kaldırmama gerek yok
illa hamile elbisesi alınacak diye bir şart yok
mesela defactoda kışlık triko tunikler vardı büyük bedenlerinden alabilirsiniz
hamile kıyafeti satan yerler çok pahalı çünkü ,2-3 ay için o kadar paraya gerekyok bence

herkes senin gibi incecik hamile kalmıyor ki canım :)) 61,5 kg ile hamile kaldım şimdi 65 e merdiven dayadım, 6. aya kadar göbeğin yokmuş baksana benim şimdi bile var dışarıdan belli oluyor soruyorlar hemen :) gerçekten gereksiz şekilde pahalı bu kıyafetler, insan sinir oluyor.

ben de 60 ile hamile kaldım ,ben de kilo aldım ama göbeğim çok yoktu iç karınlıydım o yüzden 6.aya kadar hamile olduğum belli olmuyordu ,hafif kilolu biri gibi duruyordum
olsun yine de sen de büyük beden alabilirsin bence ,1-2 ay idare edebilirsin..

varsa bile bence gene elbise düşün: ))
inanılmaz rahat bir giysi
benim 5 tane elbisem var,kombin derdi olmuyor,giyiyorum,bide ona uygun eşarp veya şal,oh
bencede biran önce karar ver: )
çok o-pahalı almana gerek yok,hamilelik bitince giymeyeceksin nasılsa

kızlar kombinlerinizi paylaır mısınız? belki bilindik yerlerdendir netten de alıntı yapabilirsiniz bize de fikir olur

Bugün tesettüre girişimin 7 yılı ve ilk kez bu topigigordum:) kızlar kapalı kıyafetleri gerçekten pahalı mi bana mi öyle geliyor. BURDA tumult fiyatları em az 80tl ve cok sıradan

kızlar kombinlerinizi paylaır mısınız? belki bilindik yerlerdendir netten de alıntı yapabilirsiniz bize de fikir olur

şu aralar biraz yoğunum ben fakat hele şu sınavlarım bi geçsin,bayağı kombin paylaşırım: ))
şimdilik sadece aldıklarımı çekip koyuyorum

dün eşimle gezmeye çıktığımda akerden 2 tane eşarp aldım,indirime girmişti.
onu paylaşacağım inşallah

Son düzenleme:
TUĞBA VENN A424 ETEK

bu etek nasıl ?

siteyi bilmiyorum güvenli olup olmdığını da ....

etek hoş
fakat benim gibi kalaçası geniş bir bayansan bu dahada şişman gösterir.
yüksek bel olması iyi daha uzun ve zayıf durdurması açısından fakat bu etek aaşağıya doğru bayağı genişlemiş.
eğer zayif bir bayansan o zaman alabilirsin,
fakat ben kombinlemek açısından sade dümdüz renk etekleri seviyorum.
etekte çizgi,desen vs olunca eşarpda dahil olmak üzere tüm kıyafeti ona uydurmak zorunda kalıyorsun,
haliyle kombin alanı kısıtlı oluyor,hep aynı renk eşarp ve bluzla giymekten başka alternatif olmuyor.
fakat senin gardrobun buna müsaitse ve beğendiysen alabilirsin.siteyi bilmiyorum ama netten tuba venn eteği almıştım sorun yaşamadım.

haklısn zaten kalmamış :) canım ben gardorabımı yenilemek isitorum.bana yardımcı olur musun?

aldığım eşarplar bunlar,
çiçekli olanın zemin rengi biraz daha koyu somon,burda açık çıkmış,
diğerinin zemini ise siyah gibi çıkmış fakat o da haki yeşili: )
renkleri çok hoşuma gitti,son aldığım pelerinle bayağı uydu

ben arkadaşalrıma şunu al şunu giy daha yakışır diyebilyorum ama kendime gelince hep karasızım....birinin de bana bu şekilde yardımcı olmasını isityorum.şunu al bunu al demenizi

haklısn zaten kalmamış :) canım ben gardorabımı yenilemek isitorum.bana yardımcı olur musun?

olurum tabiki: ))
armine online satış sitesine baktın mı hiç?
orada indirimler bayağı var,
e tesettürde de çok hoş şeyler var,
ne tarz şeylerden hoşlanıyorsun,hangi renklerd almayı düşünüyorsun?

ben arkadaşalrıma şunu al şunu giy daha yakışır diyebilyorum ama kendime gelince hep karasızım....birinin de bana bu şekilde yardımcı olmasını isityorum.şunu al bunu al demenizi

hmm tamam o zaman ben şimdi bakayım bi kaç bişey paylaşayım sanada fikir olsun: ))

bak mesela şu lacivert etek arminenin ve benim çok hoşuma gidiyor,
almayı düşünmüyor değilim.
yüksek bel ve vücut tipime uygun,
sende düşünebilirsin,arkasındaki bağcık detayı çok hoşuma gitti,çok zarif,mesela bunun içine beyaz gömlek giyildiğinde harika olur;üzerine lacivert,mor,bordo şalla veya eşarpla harika durur: ))
elbiselerdende en çok gözüme kestirdiğim mor renkli olan ve siyah üzerine kırmızı kısa pelerin konmuş olan: ))diğerleride günlük giyime çok uygun,çok rahat kombinlenir.elbise tam bir kurtarıcı,o yüzden elbiseye ağırlık vermeni tavsiye ederim,üstelik çok şık duruyor bir bayanda: )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…