- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.681
çocuğum olmadığı için bilemiyorum malesef
fakat LCW de çok hoş bayan hamileleikler var,tunik vs.nette online satıştan bir bakın modellere isterseniz.
pantolon giyiyorsanız,tunik olarak ordan alabilirsiniz fakat elbise yok orda sanırım.
bu arada inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağıınıza evladınızı
canım lcw da uygun fiyatlı tunikler var civcivvv in de dediği gibi
beyaz pelerinine bayıldımmm civcivvvv çokkkk güzelmiş güle güle güzel günlerde kullan inşallah
canım dar giyinmem demişsin ya bluz olarak ne tarz giyiniyorsun
ben de sevmiorum dar giyinmeyi ama geniş ne tür bişeler bulabilirim sence
eskiden ben de lc de bi sürü var sanırdım şimdi hamileyken bakıyorum işe yarayacak bişey yoken önemlisi etek yok, bakmadığım mağazası kalmadı meğer artık üretilmiyormuş. pantolonlarından aldım kumaş olanları fena değil ama ben zaten normalde de topluyum kotları yapmışlar daracık onlardan alamadım, mecburen içime tayt üstüme kumaş pant. ile idare ediyorum eğer istiyorsan tez zamanda sana da Rabbim den hayırlı, sağlıklı evlat vermesini diliyorum canım...
tunik kolay da canım etek yok ve kot pantolon yok bana göre... sağol yine de cevabın için...
anladım canım ama zaten hamilelik eteği yokturki mantıken :44:
ya elbise olur ya tunik.
rahat edebilmen açısından bol bol elbise giymeni tavsiye ederim: )
bulunduğun şehirde vardır mutlaka,nette var mı bilmiyorum
bizim için daha erken,Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
bana ve tüm isteyenlere
hamişler hiç elbise aramayın bence ..
ben hiç hamile elbisesi almadım
eğer kilonuz çok yoksa normal kıyafetlerin büyük bedenini alıp kullanabilirsiniz ben hep öyle yaptım
zaten 6 .aya kadar göbeğim yoktu ,ondan sonra da dediğim gibi yaptım
hem büyük bedenleri ilerde küçültüp de kullanabilirim kenara kaldırmama gerek yok
illa hamile elbisesi alınacak diye bir şart yok
mesela defactoda kışlık triko tunikler vardı büyük bedenlerinden alabilirsiniz
hamile kıyafeti satan yerler çok pahalı çünkü ,2-3 ay için o kadar paraya gerekyok bence
herkes senin gibi incecik hamile kalmıyor ki canım :)) 61,5 kg ile hamile kaldım şimdi 65 e merdiven dayadım, 6. aya kadar göbeğin yokmuş baksana benim şimdi bile var dışarıdan belli oluyor soruyorlar hemen :) gerçekten gereksiz şekilde pahalı bu kıyafetler, insan sinir oluyor.
var canım olmaz olur mu pantolona yapılanın aynısını eteğe de yapıyorlar. nette var ama pahalı geliyor bana. elbise daha hiç giymedim ben :) yeni kapalı sayılırım 2 sene kadar oldu. bir tane cesaret edip alsam belki de severim elbiseyi :)
ben kıyafet bulup alana kadar doğurcam zaten bu gidişle :))
kızlar kombinlerinizi paylaır mısınız? belki bilindik yerlerdendir netten de alıntı yapabilirsiniz bize de fikir olur
haklısn zaten kalmamış :) canım ben gardorabımı yenilemek isitorum.bana yardımcı olur musun?
ben arkadaşalrıma şunu al şunu giy daha yakışır diyebilyorum ama kendime gelince hep karasızım....birinin de bana bu şekilde yardımcı olmasını isityorum.şunu al bunu al demenizi