Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canımmm sen daha çok yolun başındasın 3 aylık evliyken aynen bana da göz açtırmıyorduuu :)
bunaltmıştı beni
ben de çalışıorum o yüzden çok oluo kıskançlık hala da oluyor o bitmez zaten :)
al karşına konuş bak hayatım benim her yerim kapalı de dine uygun giyiniyorum sen içini ferah tut de :)
ben de giyerim kısa ceket öyle dikkat çekici durmuyor bence
uzun ceket yaşını fazla gösterir bence

internetten ben de yeni alışveriş yapamay başladım
tozlu giyimden bi etek almıştım o geldi dün
30 tl çok hoş belden oturtmalı kalçayı da belli etmio:)
tavsiye ederim gayet de kaliteli

bi de sefamerve den alışveriş yapıyorum
ama etek almadım panço aldım 30tlye ondan da çok memnunum
etek ya da tunik alan arkadaşlarım var çok memnunlar ben de alıcam inşallah

kilon nasıl zayıfsan bu kadr sorun etme derim

haklısın canım kıskançlık konusunda yeni olduğumuz için olsa gerek... konuşuyorum ama bazen esiyor böyle tozlu giyimde hangi eteği aldın ?
zayıfım da kalçalrım belirgin azcık : yani etekleri öyle bi seçmeliyim ki arkam belli etmesin bana eteği göster sipariş vereyim hemen bir de benim belim 38 kalçalardan dolayı bazı alçak bel etekrelrim 40 ...ona göre sence hangi bedeni alayım dediğin eteğin ????

bir de canım bu eteğin üstüne ne giyinebilirim.tozluda varsa üstüne gitcek birşey göster bi bakayım

bir de canım bu eteğin üstüne ne giyinebilirim.tozluda varsa üstüne gitcek birşey göster bi bakayım

walla ben bişe bulamadım canım ama bakarım
ben beyaz kalın badi üzerine de laciveert bi hırka giyindim, mavi kullanablirsin , bordo kullanabilirsin etek lacivert çünkü

bende tozlu giyimden bikaç elbise getirttim..öok hoş..artık tesettürlüler içinde çok şık kıyafetler dikiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…