- 6 Ocak 2012
- 518
- 33
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.661
sağol canım ilgin için ama ben dışarda etek üzerine ceket giyinitorum genelde göğsüm falan da belli etmiyor...varsa böyle beğendiğin
öğretmen misin canım :)hmmm ozamn gömlek tarzında bişe bakmalısın
ben şimdi kaban giyindiğim için okulda da önlük giyiniyorum o yüzden kazak daha çok kulllanıorum soğuk oluo okulum
mesela baz eteklerin üzerine kombinledikleri ceketler veya bluzlar çok hoş oluyor ama sadece eteği satışta anlamadım:44:
hmm ne güzel ....
senin mesleğin nedir?
haklısın canım..baya bi pahallı...pançon da çok güzel onu nerden ve kaça aldığını yazar mısın? benim eşim acayip kısknaç olmaya başladı canım yaa ne giysem beğenmiyor arkan belli ediyor diyor yok belin ortadabıktım bana kombin bulun canım ya artık ondan laf işitmeyeyim ve daha rahat giyineyim isityorum ben de
burda güzel kombinler oluyor .... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
eteğin yanında paylaştığım kombini diyorsan onu ben tasarlayıp diktirdim: ) 50 tl ye: ))
benim eşimde kıskançtır.
dar giyinmem,hatlarım belli olmaz,pantolon giymem.
fakat,değişik giyinmeyi severim,güzel giyindiğim için kıskanır: )
7 aylık evliyim.
3 aylıkken eşim bana nişanlıyken kendi aldığı mor elbiseyi çok yakışıyor diye kesmiş çocuk gibi: (
ama askıda öyle duruyordu,görünce şok oldum,etek kısmının uçları kesilmiş: )
naptın sen dedim.
''ben yapmadım ki,gardrobun sürgüsüne takılmıştır'' dedi fakat 2 hafta sonra itiraf etti
bedelini kötü ödettim,daha güzel bi elbise aldırdım
ilk aylar çok kıskanır fakat daha sonraları azalır merak etme.
bugün geldi kargom: )
didem hanımın ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel,
sizinlede paylaşmak istedim,
ayrıca serhatice etekle pançonun nasıl durduğunu merak etmiştin,görmen için evden çıkmadan önce tüm pelerinlerimi sırayla denedim: )
Eki Görüntüle 595367 Eki Görüntüle 595368 Eki Görüntüle 595369 Eki Görüntüle 595370 Eki Görüntüle 595371 Eki Görüntüle 595372 Eki Görüntüle 595373 Eki Görüntüle 595374 Eki Görüntüle 595375
yeni gelen pelerinimin rengi çıkmamış,rengi mor.
dediğin blagu buldum canım... 89 tl ye etek var uygun mu sence ?
bulmana sevindim.
eteler benimde çok hoşuma gidiyor.
kumaşına göre fiyatı belli olur.kumaşı ne bilmiyorum.
fakat pelerin ve etollerdeki özeni gösterdiyse eminim kalitelidir.
fiyat normal,fakat daha uygun fiyatada bulunabilir.
e tesettür
tesettür marka
modanisa
suhneva tesettür giyim
yenimoda
buralara bi bak,ortalama fiyatlar hep 50-80 arası oluyor.
ben didem hanımın eteklerini çok beğendim ama benim belim ince,kalça geniş.
ordaki etekler peplumlu ya?
2.bir etek gibi olunca kalçamı iyice büyük gösterir diye cesaret edemedim.
canım ben ekbise diktirmek istiyorum didemist te gönderdim modeli, bakacaklarını söylediler ama hala cevap gelmedi, başka nereyi tavsiye edersin onlara sorayım?
herkese selamlar,
Ben yeni kapanma aşamasındayım. Eşarp ve arada bone ile başladım...hadi hayırlısı..ayrıca tüm pantalonlardan da kurtulmayı düşünüyorum (etekpantalon hariç) bu nedenle maxi etek giymeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum...yıllarca sadece kot pantalon giyen ben şimdi maxi etekle zorlanıyoum...otururken, yürürken, özellikle merdiven vb. yerlerde çok zor oluyo .. bu işin kolayını bilen var ı? Maxi etek nasıl daha rahat kullanılır...ders bile alabilirlm o derece bunalmış durumdayım...
herkese selamlar,
Ben yeni kapanma aşamasındayım. Eşarp ve arada bone ile başladım...hadi hayırlısı..ayrıca tüm pantalonlardan da kurtulmayı düşünüyorum (etekpantalon hariç) bu nedenle maxi etek giymeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum...yıllarca sadece kot pantalon giyen ben şimdi maxi etekle zorlanıyoum...otururken, yürürken, özellikle merdiven vb. yerlerde çok zor oluyo .. bu işin kolayını bilen var ı? Maxi etek nasıl daha rahat kullanılır...ders bile alabilirlm o derece bunalmış durumdayım...