Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sağol canım ilgin için ama ben dışarda etek üzerine ceket giyinitorum genelde göğsüm falan da belli etmiyor...varsa böyle beğendiğin

hmmm ozamn gömlek tarzında bişe bakmalısın
ben şimdi kaban giyindiğim için okulda da önlük giyiniyorum o yüzden kazak daha çok kulllanıorum soğuk oluo okulum

mesela baz eteklerin üzerine kombinledikleri ceketler veya bluzlar çok hoş oluyor ama sadece eteği satışta anlamadım:44:

bugün geldi kargom: )
didem hanımın ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel,
sizinlede paylaşmak istedim,
ayrıca serhatice etekle pançonun nasıl durduğunu merak etmiştin,görmen için evden çıkmadan önce tüm pelerinlerimi sırayla denedim: )

yeni gelen pelerinimin rengi çıkmamış,rengi mor.

eteğin yanında paylaştığım kombini diyorsan onu ben tasarlayıp diktirdim: ) 50 tl ye: ))
benim eşimde kıskançtır.
dar giyinmem,hatlarım belli olmaz,pantolon giymem.
fakat,değişik giyinmeyi severim,güzel giyindiğim için kıskanır: )
7 aylık evliyim.
3 aylıkken eşim bana nişanlıyken kendi aldığı mor elbiseyi çok yakışıyor diye kesmiş çocuk gibi: (
ama askıda öyle duruyordu,görünce şok oldum,etek kısmının uçları kesilmiş: )
naptın sen dedim.
''ben yapmadım ki,gardrobun sürgüsüne takılmıştır'' dedi fakat 2 hafta sonra itiraf etti
bedelini kötü ödettim,daha güzel bi elbise aldırdım
ilk aylar çok kıskanır fakat daha sonraları azalır merak etme.

çok güldüm ...tüm erkekler böyle demekki... neyse atlatırız

canım benim çok sağol...maşalalh çook yakışıyor .... nerden aldın canım ben de hemen alamk isitoyrum

dediğin blagu buldum canım... 89 tl ye etek var uygun mu sence ?

bulmana sevindim.
eteler benimde çok hoşuma gidiyor.
kumaşına göre fiyatı belli olur.kumaşı ne bilmiyorum.
fakat pelerin ve etollerdeki özeni gösterdiyse eminim kalitelidir.
fiyat normal,fakat daha uygun fiyatada bulunabilir.
e tesettür
tesettür marka
modanisa
suhneva tesettür giyim
yenimoda
buralara bi bak,ortalama fiyatlar hep 50-80 arası oluyor.
ben didem hanımın eteklerini çok beğendim ama benim belim ince,kalça geniş.
ordaki etekler peplumlu ya?
2.bir etek gibi olunca kalçamı iyice büyük gösterir diye cesaret edemedim.

herkese selamlar,
Ben yeni kapanma aşamasındayım. Eşarp ve arada bone ile başladım...hadi hayırlısı..ayrıca tüm pantalonlardan da kurtulmayı düşünüyorum (etekpantalon hariç) bu nedenle maxi etek giymeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum...yıllarca sadece kot pantalon giyen ben şimdi maxi etekle zorlanıyoum...otururken, yürürken, özellikle merdiven vb. yerlerde çok zor oluyo .. bu işin kolayını bilen var ı? Maxi etek nasıl daha rahat kullanılır...ders bile alabilirlm o derece bunalmış durumdayım...

canım ben ekbise diktirmek istiyorum didemist te gönderdim modeli, bakacaklarını söylediler ama hala cevap gelmedi, başka nereyi tavsiye edersin onlara sorayım?

canım ben ekbise diktirmek istiyorum didemist te gönderdim modeli, bakacaklarını söylediler ama hala cevap gelmedi, başka nereyi tavsiye edersin onlara sorayım?

bildiğimbi kaç tasarımcı var ama onlar genelde kendi tasarımlarını dikiyor.
seby fashion bloguna bak bide canım
orda da bi tesettürlü arkadaş güzel dikimler yapıyor.
fakat fiyat olarak bana en uygun gelen didem hanım.

sürekli pantolon giyen birinin etekte zorlanması normal canım,
o yüzden sabretmelisin.
biraz giyince alışırsın diye düşünüyorum.
etek altına tayt giy mutlaka.
böylelikle bi yerim görünecek mi derdin olmaz,daha rahat olursun,
zaten zamanlada alışılıyor eteğe,hatta ben pantolondan çok daha rahat olduğunu düşünüyorum

beyaz pelerinine bayıldımmm civcivvvv çokkkk güzelmiş güle güle güzel günlerde kullan inşallah
canım dar giyinmem demişsin ya bluz olarak ne tarz giyiniyorsun
ben de sevmiorum dar giyinmeyi ama geniş ne tür bişeler bulabilirim sence

maxi etek nasıl ben bilmiorum
ama etek kullanmak istiyorsan belden aşağı bollaşan etekler var valonlu denilliyor sanırım ben onlardan çok kullanıorum
kalçamı da belli etmiyor
pantolonu tamamen haytaından çıkarma bence gayet güzel tunikler var diz kapagına kadr onlarla çok şık ve rahat bi kullanım sağlar pantolon
islami olarak evet pantolon çok da tavsiye edilmiyor ama ben giyiyorum fakat etek kesinlikl daha rahat
daha çok etek aldım ben kapanınca bunu da belirteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…