Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sen Türkiye nin bir ucunda ben bir ucundaymışızaynen bende öle saatlerce dolaşıorum hoşuma gidiyor araştırmak gezmekradar var gözlerimizde

Yazın Türkiye'nin ortalarında olacam inşallah Allah nasip ederse
Neredesin ki sen? Ben de severim gezmeyi almayı da ne hikmetse hep giymeyeceğim, dolapta öylece duran şeyleri alıyorum ya.
Alışveriş esnasında zevksizliğim tavan yapıyor.
Çözemedim kendimi

istanbuldayım ben
ya bazen bende öle saçma sapan şey alıorum neden bunu aldım ki diorum kendi kendimebirde giymediklerim oluyor duruyor benimde dolapta
bazende içime sinecek şeyler almış oluyorum mutlu oluyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlarr bende burayı yeni keşfedenlerdenimm.çok güzel paylaşımlar...ben ankarada yaşıyorum...pardesülermi demetevlerde pardesü dünyasından alıyorum çok hoş ve ucuz oluyorlarr becerebilirsem birgün fotoğraflarını eklerim...şal ve eşarp karışık kullanıyorumm...yazın kardeşimin düğünü var elbise giymek istiyorum ama çooook pahalılar yaaaaaaaaaaaaaaartık bakacağız bişeyler...bu arada brşey sormak istiyorum kızlarrr kendim bursa kumaş pazarından kumaşlar alıp günlük, düz boydan elbise diktirmek istiyorum maliyeti ucuza gelsin değişik değişik giyeyim diye olur mu ki ne kadara dikerler acaba bir fikriniz var mı ??

hoşgeldin aramızaben dikiş fiyatlarını bilmiorum ama en azından istediğin gibi diktirirsin modelinipiyasada ya eteği kısa ya kolu kısa yada yakası açık denk gelio sinir oluorum

istanbuldayım ben
ya bazen bende öle saçma sapan şey alıorum neden bunu aldım ki diorum kendi kendimebirde giymediklerim oluyor duruyor benimde dolapta
bazende içime sinecek şeyler almış oluyorum mutlu oluyorum

Ben de öyleyim gerçekten. O aldığım Turuncu eteği hala giymedim mesela
kendileri dolabımın bir köşesinde süzüm süzüm süzülüyor.
Param resmen boşa gitti
İçime oturdu resmen. Kullanışlı, içime sinen bir şey olsa gam yemezdim.

Kıvırcık hoş geldiin.
Ben de elbise sevenlerdenim. Çok asil buluyorum elbiseyi.
Ama bizi düşünen yok malesef. Güzel modellerin boyları, kolları hep kısa. Dikiş fiyatlarını bilmiyorum, güzel usta bir terzi bulmak da önemli ama

senin için acı bir tecrube olmuştur bir daha bu hataya düşmezsin

Hem de ne acı soma
Yeni aldığın şallar güzel mi, kaça aldın

evet güzeller nar çiçeği hardal rengi beyaz kotlarıma uygun olsun bide mavi aldım pembem yoktu jilemle aynı tonda olsun die aldım

20 tl lik şalı 17 ye verdi ordan indirim yaptı satıcı10 tl likte aldım şal

Ooo hayırlı olsun cıvıl cıvıl yazı getirmişsin ne güzel. Şalların desenli mi, ben desenli şal yakıştıramıyorum niyeyse kendime ya. Eşarp da sorun yok da şal niye öyle anlamadım Şalı da kullanmıyorum artık nerdeyse...

teşekkur ederim...rengarenk aldım eşimde çok beğendibende desenli almıyorum hep düz renk alıorum eşimde desenli sevmiyor eşarpların hepsini kaldırdım ben 2 senedir şal kullanıyorumeve misafir gelse bile erkekli yine şal takıorum

Son düzenleme:

canımm benimm baktım sen artık benim topiğe gelmiyorsun ben geliyim dedim =))bu ara bişiler eklemiyorum topiğe =)) teşekkür ederim canımm geldiğinde bol bol alışveriş çılgınlığı yaparsın artık =))

ooohh döktürmüşsünüz kısslarrr hepinizin cicileri hayırlı olsun. cicinin kötüsü olmaz zaten :86: bu arada günaydınlarrr

günaydın arkadaslarrr

Hepbaharolsa aldıkların hepsini çok ama çokkk beğendim, cantya ve ayakkabı özellikle çok hoş . Esarbında öyle ..

Denizveg Kroren sal çok güzel ya tam yazlık cıvıl cıvıl , benimde var o markadan fena değil duruşları

Bu da benim dün Yenidoda sitesinden aldığım şal kızlar bakalım nasıl çıkacak ...
elime gelince örtülü şekilini de koyarım :)

Eklentiler

• $vişne.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 32

Topic topic dolaşıyoruz desene Aslında bu ara cildim bozuldu gibi bir ara buluşalım topiğinde

Topic topic dolaşıyoruz desene Aslında bu ara cildim bozuldu gibi bir ara buluşalım topiğinde

tamam tatlım konuşuruz gene yazdığında bi çözüm bulmaya çalışırız bende akşamları pek girmiyorum sınavlardan dolayı sınavlar geçsin yeni yeni ürünler eklicem inş o yüzden şimdilik topikte sadece konuşma fasılları oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…