Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hoşgeldin aramıza:KK3:ben dikiş fiyatlarını bilmiorum ama en azından istediğin gibi diktirirsin modelini:KK53:piyasada ya eteği kısa ya kolu kısa yada yakası açık denk gelio sinir oluorum:KK37:

Kıvırcık hoş geldiin.
Ben de elbise sevenlerdenim. Çok asil buluyorum elbiseyi.
Ama bizi düşünen yok malesef. Güzel modellerin boyları, kolları hep kısa. Dikiş fiyatlarını bilmiyorum, güzel usta bir terzi bulmak da önemli ama:KK34:

hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederimm,hayırlı cumalar herkese.....evet ya piyasada bize göre bşiler hiiiç yok ,haa var ama biraz tuzlu günlük giyime biraz pahalı...bugün bursa kumaş pazarına gidecektiim ama ankarada hava çok yağmurlu 15 aylık bir oğlum var onunla çıkamadımm...

günaydın arkadaslarrr

Hepbaharolsa aldıkların hepsini çok ama çokkk beğendim, cantya ve ayakkabı özellikle çok hoş . Esarbında öyle ..

Denizveg Kroren sal çok güzel ya tam yazlık cıvıl cıvıl , benimde var o markadan fena değil duruşları

Bu da benim dün Yenidoda sitesinden aldığım şal kızlar bakalım nasıl çıkacak ...
elime gelince örtülü şekilini de koyarım :)

Cok tsk ederim caniim, Beyaz cantiyi 5 € ya aldim.
Eve gelip anneme gosterince kizdi, insan birde siyahini alir diye :KK1:
Bu arada aldigin sjal resimde cok guzel duruyor.
Insallah hayal kirikligina ugramazsin, cok pratik olur.

Ooo hayırlı olsun cıvıl cıvıl yazı getirmişsin ne güzel. Şalların desenli mi, ben desenli şal yakıştıramıyorum niyeyse kendime ya. Eşarp da sorun yok da şal niye öyle anlamadım:KK37::KK37: Şalı da kullanmıyorum artık nerdeyse...:KK31:
ben de şalda desen sevmyorum çünkü desenli herşeyle gyilmeyebiliyor ,düz daha iyi oluyor şalda ...

Topic topic dolaşıyoruz desene :KK8::KK8: Aslında bu ara cildim bozuldu gibi bir ara buluşalım topiğinde :KK1::KK1::KK1:
cildinmi bozuldu ne oldu cildine ..
sana çok güzel bir ürün tavsiye edebilirim ..:KK34:

istanbuldayım ben:KK1:
ya bazen bende öle saçma sapan şey alıorum neden bunu aldım ki diorum kendi kendime:KK53:birde giymediklerim oluyor duruyor benimde dolapta:KK53:
bazende içime sinecek şeyler almış oluyorum mutlu oluyorum:KK16:

aynen yaa benim de çok var öyle...
ben eve taşınırken kullanmadıklarımı kardeşime ve görümceme dağıtacağım :KK1:

Berrak Van gölü canavarının yanıbaşındayım :KK60: :KK60:
Sen gel onu da alır alışverişe çıkarız.
Bana alışveriş de sabah 8 akşam 5 mesaisi gibi alışveriş yapalım bi şey olmaz:KK1::KK1::KK1:
Aldığın cicileri göstersene kuzum ya:KK34::KK34:
3'e 5'e güzel şeyleri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum ki.
Senin ve delikızın gözlerinde çip mi var :KK60: :KK60:

Denizveg seni burda görmek ne güzel biraz geç oldu farkındayım ama:KK17:
Saks mavisi eteği çok beğendim ben de.
Güle güle giy.

Gülihan şalların pek hoşmuş,güle güle kullan:KK16:
benim gözlerde çipten öte şeyler de var ,felfecir okuyorlar:KK60:
en ucuz ve en güzel şeyleri anında görebilme gibi bir özellik var galiba:KK1:

merhaba kızlarr bende burayı yeni keşfedenlerdenimm.çok güzel paylaşımlar...ben ankarada yaşıyorum...pardesülermi demetevlerde pardesü dünyasından alıyorum çok hoş ve ucuz oluyorlarr becerebilirsem birgün fotoğraflarını eklerim...şal ve eşarp karışık kullanıyorumm...yazın kardeşimin düğünü var elbise giymek istiyorum ama çooook pahalılar yaaaaaaaaaaaaaa:KK5:artık bakacağız bişeyler...bu arada brşey sormak istiyorum kızlarrr kendim bursa kumaş pazarından kumaşlar alıp günlük, düz boydan elbise diktirmek istiyorum maliyeti ucuza gelsin değişik değişik giyeyim diye olur mu ki ne kadara dikerler acaba bir fikriniz var mı ??

slm bende ankaradanım terziler istedğim modelleri yapamazlar diye cesaret edemiyorum bu sefer hem kumaş parası hem terzi parası boşa gider diye korkuyorum ben türbanlı değilim ama görümceler türbanlı ve 80 tl ye diktirmişlerdi elbiselerini fiyatlar o civarlarda galiba bide iyi bir terzi bulursan

ben de şalda desen sevmyorum çünkü desenli herşeyle gyilmeyebiliyor ,düz daha iyi oluyor şalda ...
cildinmi bozuldu ne oldu cildine ..
sana çok güzel bir ürün tavsiye edebilirim ..:KK34:
benim gözlerde çipten öte şeyler de var ,felfecir okuyorlar:KK60:
en ucuz ve en güzel şeyleri anında görebilme gibi bir özellik var galiba:KK1:

Şu ara çok abur cubur yediğimden midir nedir bir sürü sivilce çıktı:KK50:
Gözeneklerim filan belirginleşti.
Çirkin oldum sanki:KK53::KK37:
Neymiş neymiş ürünün söyle bakim:KK34::KK34:

Gözlerindeki o özellikten bana da versen ya, azcık alışveriş yeteneğim olsa
Alışveriş yapmayı bilmiyorum ben galiba:KK37:

Şu ara çok abur cubur yediğimden midir nedir bir sürü sivilce çıktı:KK50:
Gözeneklerim filan belirginleşti.
Çirkin oldum sanki:KK53::KK37:
Neymiş neymiş ürünün söyle bakim:KK34::KK34:

Gözlerindeki o özellikten bana da versen ya, azcık alışveriş yeteneğim olsa
Alışveriş yapmayı bilmiyorum ben galiba:KK37:

benim bloğumda var kullandığım ürün özelden bloğu atayım sana bak ..
çok memnunum ben sivilceyi yağı hemen emiyor ..

^ Cok yakismis caniim..
Bu arada bende yuzun icin kullandigin urunu merak ettim.
bende gozeneklerimi s.kilastirsam hic fena olmaz..

delikız pançonu lcw'den mi almıştın sanki görmüştüm.:44:
Yakışmış sana beğendim.
Dün burda bir bluz beğendim yakası filan kapalı hoştu aslında.Ama 30 dedi, pahalı mı sizce.

delikız pançonu lcw'den mi almıştın sanki görmüştüm.:44:
Yakışmış sana beğendim.
Dün burda bir bluz beğendim yakası filan kapalı hoştu aslında.Ama 30 dedi, pahalı mı sizce.

teşekkür ederim :KK16:
yok lc den almadım ,gezerden aldım:KK1:
hem de 5,90 a :KK1:
valla bluzuna bağlı ben de beyaz gömleğime 20 verdim ama heryerde giyilebilecek bişey olduğu için acımadım verdiğime:KK1:

^ Cok yakismis caniim..
Bu arada bende yuzun icin kullandigin urunu merak ettim.
bende gozeneklerimi s.kilastirsam hic fena olmaz..
teşekkür ederim:KK1:
bloğumu sana da atarım bakarsın maskeme :KK1:

arkadaşlar arminenin onlıne sitesinden elbise almayı düşünüyorum
bulunuduğum şehirdeki mağazada ne yazıkki o elbise yokttu
ürünle ilgili bir sıkınıtı yaşarsam iade etmede sıkınıtı yaşar mıyım?
site bu garantiyi verir mi acaba

Son düzenleme:
cok guzel bir topik olmus acanin eline saglik. hepinizde cok tatlisiniz masaAllah. belki kombinlerle yakinda bende aranizda olurum :-)

yeni aldığım pantolon etek ve gömleğim

üzerimde de pançom var ..
panço da yeni alıp giyemediklerimden :))

Eki Görüntüle 413669

Eki Görüntüle 413668

Eki Görüntüle 413667

cidden çok beğendim kıyafetini :nazar:eşarbın bluzun pantolon eteğin çok uyumlu olmuş:KK16:pantolon eteğin çok güzel bende almayı düşünüorum seninki daha şık daha ne kesim derler aklıma gelmedi :KK60::KK60: pazarda gördüm pantolon etekler rengarenk vardı 20 tl dedilerdi napsam acaba alsammı 1 tane:26:
dun avm de dolaştım bayağı:KK37:artık kaç saat dolaştığımı siz tahmin edin:KK60: mağazanın birinde triko hırkalarda indirim vardı 19.9 tl ye 1 tane şeker pembesi hırka aldım:KK53:beyaz penbeli jilem var onun üstüne giyicem:KK1: beyaz hırka almadım çünki iç gösterir die ödüm patlıyor iç çamaşırım belli olmasın die renkli tercih ettim:KK53:

cidden çok beğendim kıyafetini :nazar:eşarbın bluzun pantolon eteğin çok uyumlu olmuş:KK16:pantolon eteğin çok güzel bende almayı düşünüorum seninki daha şık daha ne kesim derler aklıma gelmedi :KK60::KK60: pazarda gördüm pantolon etekler rengarenk vardı 20 tl dedilerdi napsam acaba alsammı 1 tane:26:
dun avm de dolaştım bayağı:KK37:artık kaç saat dolaştığımı siz tahmin edin:KK60: mağazanın birinde triko hırkalarda indirim vardı 19.9 tl ye 1 tane şeker pembesi hırka aldım:KK53:beyaz penbeli jilem var onun üstüne giyicem:KK1: beyaz hırka almadım çünki iç gösterir die ödüm patlıyor iç çamaşırım belli olmasın die renkli tercih ettim:KK53:
TEŞEKKÜR EDEİRM:KK19:
öncekileri cidden beğenmiyormuydun yoksa:KK1:
siyah ve beyazı çok seviyor ve kendime yakıştırıyorum :KK17:
valla kesimini ben de bilmiyorum ama bol kesim olduğu kesin:KK1:
pazarda böylesi yok ,pazrdakiler geelde ince kumaştan ,güneşte iç gösterir cinsten ,en azından ben öylesie rastladım ,astarsız ise zaten hayatta almam :21:
ayın 15 i geldi kartta bonus var bana da dolaşmak düşer artık:KK60:
şunu aldım bunu giyeceğim diyorsun ama ortada resim yok :KK4:
madem alıyorsun çek de biz de görelim dimi ama :KK4:
aynenyaa o iç çamaşır huyu bende de var ..
hatta öyleki sırtı şeffaf askılı çamaşır alıyorum iz hiç belli olmasın diy.e.
ama bakıyorum da kimse dikkat etmiyo buna ve sinir oluyorum açıkçası..
bi çok pardesülü bayanda da aynı durum var ,pardesler daracık yasyapışık
karşıdan bol görünüyor ama yanına yaklaşınca belden oturuyor bi kere kalça desen hopluyor ,arkası da sütyen izi belli olacak kadar dasdaracık ..
nerde aldı bu pardesüde pardesülük..
bi beden büyük alınsa hiçbi sorun olmayacak ama nedense dışarı çıkarken arkasını önünü kontrol etmiyorlar sanırım ...
ben etekleri tek giyemem mesela kumaşı kalın da olsa güneşte ne olur ne olmaz diye altında mutlaka sofum olur :KK23:
ben bi kaç tane daha şeffaf çamaşır alacağım çok rahat oluyorlar vallatavsiye ederim size de :21:

arkadaşlar arminenin onlıne sitesinden elbise almayı düşünüyorum
bulunuduğum şehirdeki mağazada ne yazıkki o elbise yokttu
ürünle ilgili bir sıkınıtı yaşarsam iade etmede sıkınıtı yaşar mıyım?
site bu garantiyi verir mi acaba

ben armineden aldım bi çok kez birinide iade etmiştim duruşunu beğenmediğim için,bi sorun yaşamazsın emin ol,yeterki 1 hafta içinde iade et :KK34:

İkisini de KONYAdan aldım ..
gömlek 20 tl pantolon etek 30 tl .
teşekkür ederim:KK16:

delikız üzerindeki pelerin sanırım?bittmi ben onaaa :KK53:
nerden aldın onuuuu :KK1:
bu arada kombin çok hoş: )ama bu pelerin açık renk olduğundan daha koyu renklerle kombinle süper olursun: )

X