cidden çok beğendim kıyafetini
eşarbın bluzun pantolon eteğin çok uyumlu olmuş
pantolon eteğin çok güzel bende almayı düşünüorum seninki daha şık daha ne kesim derler aklıma gelmedi
pazarda gördüm pantolon etekler rengarenk vardı 20 tl dedilerdi napsam acaba alsammı 1 tane:26:
dun avm de dolaştım bayağı
artık kaç saat dolaştığımı siz tahmin edin
mağazanın birinde triko hırkalarda indirim vardı 19.9 tl ye 1 tane şeker pembesi hırka aldım
beyaz penbeli jilem var onun üstüne giyicem
beyaz hırka almadım çünki iç gösterir die ödüm patlıyor iç çamaşırım belli olmasın die renkli tercih ettim
TEŞEKKÜR EDEİRM
öncekileri cidden beğenmiyormuydun yoksa
siyah ve beyazı çok seviyor ve kendime yakıştırıyorum
valla kesimini ben de bilmiyorum ama bol kesim olduğu kesin
pazarda böylesi yok ,pazrdakiler geelde ince kumaştan ,güneşte iç gösterir cinsten ,en azından ben öylesie rastladım ,astarsız ise zaten hayatta almam
ayın 15 i geldi kartta bonus var bana da dolaşmak düşer artık
şunu aldım bunu giyeceğim diyorsun ama ortada resim yok
madem alıyorsun çek de biz de görelim dimi ama
aynenyaa o iç çamaşır huyu bende de var ..
hatta öyleki sırtı şeffaf askılı çamaşır alıyorum iz hiç belli olmasın diy.e.
ama bakıyorum da kimse dikkat etmiyo buna ve sinir oluyorum açıkçası..
bi çok pardesülü bayanda da aynı durum var ,pardesler daracık yasyapışık
karşıdan bol görünüyor ama yanına yaklaşınca belden oturuyor bi kere kalça desen hopluyor ,arkası da sütyen izi belli olacak kadar dasdaracık ..
nerde aldı bu pardesüde pardesülük..
bi beden büyük alınsa hiçbi sorun olmayacak ama nedense dışarı çıkarken arkasını önünü kontrol etmiyorlar sanırım ...
ben etekleri tek giyemem mesela kumaşı kalın da olsa güneşte ne olur ne olmaz diye altında mutlaka sofum olur
ben bi kaç tane daha şeffaf çamaşır alacağım çok rahat oluyorlar vallatavsiye ederim size de