Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sağolasın ikizcim, evime taşındım canım internet bağlantım eve gelmedi henüz annemlerden bağlanıyorum şimdilik o sebeple sık giremiyorum

]

hayırlı olsun tatlım....bizi mahrum etme tatlı sohbetinden.......kendine dikka et .............

günaydın kızlar
beraat kandiliniz mübarek olsun
Allah tüm dualrınızı kabul etsin inş
Hayırlı cumalar

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar..

Bu değerli kandil gecesinde kaınatın yaratıcısı ve alemlerin rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı YÜCE ALLAH tüm dualarımızı kabul etsin...

ceydaa evin hayırlı olsun şekerim taşınmışsın
rahatsızdır heralde geçmiş olsun
bende bulutların üstündeyim bebegimin cinsiyeti belli oldu kızım oluyo oğlum vardı bu minigimde bir prenses

sağol canım teşekkür ederim.. kızın olacakmış maaşallah subhanallah Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin canım ben de eylül doğumluyum bu arada
merhaba canım
özlemezmiyim nasıl oldun

çok şükür canım iyiyim evimi yerleştirmeye çalışıyorum işte bazı eksikler var günden güne onları tamamlamaya çalışıyoruz.
hayırlı olsun tatlım....bizi mahrum etme tatlı sohbetinden.......kendine dikka et .............

ikizcim canım arkadaşım sağolasınn evime internet nakil olana dek sık giremeyeceğim ne yazık ki ama annemlerdeyken size bakıyorum mutlaka

ceydacım taşınmışsın sonunda hayırlı olsun canım huzurla oturun inşallah....

bu arada hepimizin kandili mübarek olsun......

rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüzü razı eylesin.....

Dengesiz gacııı dünya diye isimmi olur kızımın ismine mana bulma bikere çok güzell 2011 in son gnü dogacak bebeşim ama eylül koyucam ismini öle istiyorum

günaydın kızlar...yeni eve taşınacağız..bugün 2 tane temizlikçi bayan evi temizlemeye gittii.ev inşaat pisliği..kaç para vermeliyim..lütfen yardımcı olun.

canım normalde gundelıkcıler 80 tl alıor dıye bılıorum ama ısın ıcıne ınsaat pıslıgı gırınce eger durumunda varsa hemde ramazan gırıyor sevaptır 100 kusur verebılırosan ver ıkısınede hem cocuklarına bısyeler alırlar hem erzak faln alırlar sevaba gırersın

canım kişi başımı 100 tl vereyim..bizim burda kadınlar bir kaç kişi gidince alacakları parayı bölüşüyorlar..ne yapcam bilemedim..birde tanıdık sayılır..para söylemiyo ne yapacağımı bilemedim..

ama kişi başı 100 tl veremem ya çok gelir..taşın et masraf çok zaten..

ben en iyisi eve bir bakayım güzel temizlemişlerse yaparım artık bişiler..

canım orası oylede cocuk gıbıde elıne al 50 tl dıyıpde gecıstıremezsınde sımdık bu devırde cocuga bıle 50 tl verınce begenmıorkı kaldı kadın napsın sımdıkının 50 tl sı oldu eskının 20 tl sı dusun bıde sanada hak verıorum ama olsun allahım buyukdur sen bı yerden verrsın o bıyerden sana verır mubarek gunde

yok canım 50 tl de vermem zaten..ben bir daha üsteleyip sorarım ne istiyorsa veririm artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…