Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım normalde gundelıkcıler 80 tl alıor dıye bılıorum ama ısın ıcıne ınsaat pıslıgı gırınce eger durumunda varsa hemde ramazan gırıyor sevaptır 100 kusur verebılırosan ver ıkısınede hem cocuklarına bısyeler alırlar hem erzak faln alırlar sevaba gırersın

bende yenı tasındım sayılır temızlık sırketı tuttum 3kadın 1adam 200 lıra verdım cok ucuza kapatmısım ben:26:

merhaba hanımlar

bende artık tesettürlü bir bayanım şükürler olsun :KK62::KK62::KK62: 18.07.2011 itibariyle sizlere katılmış oluyorum. :KK71:

Kocaeli de oturan hanımlar bildiğiniz iyi bir terzi var mı?
Özellikle dış giyim konusunda iyi olan bir terzi arıyorum. :KK25:
Piyasada ki anormal yakalı, üzerinde envai çeşit fırfır ve düğme olan trençkotlardan bana fenalık geldi

selam herkese bakamıyorum çok ama
bilmiyorum buradan söylemem ne kadar doğru olur tesettür ddegisi çıktı duymuşsunuzdur
facebook sayfasında en iyi kombinasyon yarışması yapılıyor kıyafet fikirleri oradan alabilirsiniz

selam herkese bakamıyorum çok ama
bilmiyorum buradan söylemem ne kadar doğru olur tesettür ddegisi çıktı duymuşsunuzdur
facebook sayfasında en iyi kombinasyon yarışması yapılıyor kıyafet fikirleri oradan alabilirsiniz

dediğiniz adresi bulamıyorum daha net yazar mısnız???

merhaba hanımlar

bende artık tesettürlü bir bayanım şükürler olsun :KK62::KK62::KK62: 18.07.2011 itibariyle sizlere katılmış oluyorum. :KK71:

hayırlısı olsun raabim ona layık kul olmayı nasip etsin biliyormusun bende 18.07.1998 de kapanmıştım bundan tam 13 sene önce

hayırlısı olsun tekrar çok sevindim....:KK66::KK66::KK66:

hayırlısı olsun raabim ona layık kul olmayı nasip etsin biliyormusun bende 18.07.1998 de kapanmıştım bundan tam 13 sene önce

hayırlısı olsun tekrar çok sevindim....:KK66::KK66::KK66:

amin inşallah canım çok güzel bir tesadüf olmuş tarihler kim bilir belki bende 13 yıl sonra yeni kapanan biriyle karşılaşırım. :KK76::KK76: 18.07.2024 tarihli :KK64::KK64:

merhaba arkadaşlar..21 temmuzda bugün ne giyseme katılan tesettürlü bayanı izlediniz mi..çok şık giyinmişti yarı finale geçti..bütün jüri çok beğendi..

X