Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ceydam geçmiş olsun...nerelerdesin balım...özlettin kendini............

Sağolasın ikizcim, evime taşındım canım internet bağlantım eve gelmedi henüz annemlerden bağlanıyorum şimdilik o sebeple sık giremiyorum
kızlar bugün 'en sevgiliye' doğru yola çıkıyoruz, dualarımda sizleride unutmayacağım inş, sizde bana çok dua edin, döndüğümde görüşürüz Allah'a emanet olun...

Ne güzel maaşallah subhanallah Rabbim hayırlısı ile gidip dönmeni nasip etsin canım
gunaydın kızlarrrr
yıne en erken ben gelmişim
hayırlı günler herkese
Günaydınn
hoşgeldin ceyda valla özlettin kendini. topiğe fazla yazmıyorum ama takip ediyorum. yokluğun belli idi. geçmiş olsun yerleştirdin mi evi.

Hoşbuldum canım sağolasın teşekkür ederim evimi yerleştirdim ama yine de eksikler var tabii yavaş yavaş hallediyoruz
bizde seni çok özledik canım..hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım..en erken mesaiye sen başlıyosun demekki..hayırlı günler sana da..

sağolasın canıımm

ceydaa evin hayırlı olsun şekerim taşınmışsın
rahatsızdır heralde geçmiş olsun
bende bulutların üstündeyim bebegimin cinsiyeti belli oldu kızım oluyo oğlum vardı bu minigimde bir prenses

eeeee napıosunuz ben gelince susmayın
ist anadolu yakasında oturan yokmu ya görüşüp tanışalım tesettürlüler:)) bizim ne eksiğimiz var hadi plan yapalım bugün

günaydınnnnnnnnnnnnnn kız sende gözünü açınca buraya mı giriyon hemen maşallah sana

olurmu canım gözüm açınca neler yapıom bak anlatım
canım kocacımın hazırladığı kahvaltıyı yapıoruz
evı topluyorum evden cıkıyoruz
işe gelıyorum çayımı alıyorum
buraya gırıyorum

ohhh ne güzel ya eşin mi hazırlıyo kahvaltıyı...kıskandım şimdi.

herkese söyleme nazar değer tatlım

ohhh ne güzel ya eşin mi hazırlıyo kahvaltıyı...kıskandım şimdi.

herkese söyleme nazar değer tatlım

evet canım ben hıc üşengeç degılım ama hıc sevmedıgım sey sabah kalkıp kahvaltı
hazırlamak onuda Allah razı olsun yapıo askum 2 aydır hıc bıkmıyo ıns hep boyle olur
onu cok sevıyorum

evet canım ben hıc üşengeç degılım ama hıc sevmedıgım sey sabah kalkıp kahvaltı
hazırlamak onuda Allah razı olsun yapıo askum 2 aydır hıc bıkmıyo ıns hep boyle olur
onu cok sevıyorum

inş canım..bende sabah kahvaltı hazırlamayı hiç sevmiyorum..o yüzden hep dışardan tost,simit,poğaça işte ne olursa yiyoruz..:))))))

inş canım..bende sabah kahvaltı hazırlamayı hiç sevmiyorum..o yüzden hep dışardan tost,simit,poğaça işte ne olursa yiyoruz..:))))))

bende oyle dıyorum ben işe gıderken alırım bişiler kalkma dıyorum ama
bal yedırmeden dışarı cıkamazmışım

inşllh cnm inşllh benm sözlüm askerdede o yüzden böleyim bkma sen bna:2:

mrb kızlar ben kapanalı 1 ay olmuo ve bi kaç yarım pardüse daha almak istiyorum ama beğendiğim modellerin hepsi 200den başlıo malesef okadrda para vermek istemiyorum resim eklemeyi blsem modelleri eklicektim ama malesef aranıza yeni katıldığım için bilemedim sizce terziye diktirsem dha mı pahalı olur dha mı uygun ve istanbul avrupa yakasında tanıyıp güvendiğiniz bi terzi varsa banada önerebilirmisiniz acaba??
bu arada kumaşı düğmeleri astarı hepsi bnden oluck bilgisi olan varsa lütfen yrdımcı olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…