Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tatılım harıkaydı
ama çalışmakta ıdare edıyoruz
SEN NASILSIN CANIM

ben de Allaha şükür iyiym canım..gün sayıyorum.evi taşıyacaz bizde ayın 15 inde belli olacak..onu bekliyorum..taşınacağımız yer işyerine çok yakın.inş olur..

ayrıca yine ayın 15 inde regl günüm..inş olmam..o yüzden gün sayıyorum..

ben de Allaha şükür iyiym canım..gün sayıyorum.evi taşıyacaz bizde ayın 15 inde belli olacak..onu bekliyorum..taşınacağımız yer işyerine çok yakın.inş olur..

ayrıca yine ayın 15 inde regl günüm..inş olmam..o yüzden gün sayıyorum..

ıns olmassın canım Allah gönlüne göre versin
ev taşımak cok zor dıkkat et kendıne canım
ayrıca ıns yakın olur benım evım 2 dk arası var cok ıyı hemen eve gıtmek gibisi yok hakkında hayırlısı olsun

esev ilk elbisene bayıldım,nerden aldığını sorabilir miyim?

canım ben antalyadan aldım..öyle çok bilindik bir mağaza değil ismini hatırlayamıyorum:26:..antalyadaysan bilirsin ama başka şehirlerde olduğunu sanmıyorum..
Antalyadaysan tarif edebilirim yerini..ayrıca elbiseyi çok uygun fiyata almıştım..30 tl :)))))))

ne güzel bende keşke senn gibi güzel gnler geçirebilsem:KK43:

hayırdır canım senin niye canın sıkkın????????

Sende geçirirsin güzel günler canım..herşey gelip geçici..hiçbiriz sürekli mutlu değiliz zaten..keşke öyle olabilsek..ama olmuyo..hepimizi güzel günler bekliyordur inş..

kızlar bugün 'en sevgiliye' doğru yola çıkıyoruz, dualarımda sizleride unutmayacağım inş, sizde bana çok dua edin, döndüğümde görüşürüz Allah'a emanet olun...

X