- 14 Şubat 2010
- 848
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.141
insanın tercihleri doğrultusunda giyinmesinden daha güzel ne olabilir ki...
kapalı olmak genç ya da güzel olmaya engel değil ki :/
yıllardır bu sözleri duyuyorum artık çok sıkıldım, tepkim size değil yanlış anlamayın
ama biz- en azından ben- halimizden memnunuz/m
kıslar kusura bakmayın konuya pat die dalıyorum ama fikrimi söylemek istiyorum parfüm kullanmayı seviyorsanız neden kullanmıyorsunuz neden parfüm kullandığınızda dikkat çekesinizki bence rahat olun
tabiki engel degil ben dışarda giyinirken dikkat çekmemeye çalışıyorum bayanların yanında güzel bi şekilde giyiniyorum ama dışarda dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum yaşla bi alakası yok yani
aman zaten ağır parfümler herkes için aynı kötü koktuğu için herkesin ilgisini çekiyor kullanmamak daha iyi
Tabiki parfum kullanmayi kim istemez ki ama tesetturlu olmanin belli kurallari var.Oda dikkat cekmemek. Agir bir parfum sikip cikarsan heryerde kokunu brakirsin ve insanlar donup donup sana bakarfikrine saygim sonsuz. isteyen kullansin tabi
haklısın canım..
hayatta herşeyin kuralları var ve tesettürün de belli başlı kuralları var, bunlar da gayet açık yani...
mesele din olunca herkes alim kesiliyor =) önemli olan niyet diye cümleler başlıyor...
amelsiz niyetin hiçbir faydası yok malesef..
haklısın canım..
hayatta herşeyin kuralları var ve tesettürün de belli başlı kuralları var, bunlar da gayet açık yani...
mesele din olunca herkes alim kesiliyor =) önemli olan niyet diye cümleler başlıyor...
amelsiz niyetin hiçbir faydası yok malesef..
Canım 3 yıl önce Sony marka 7.2 mp bir makina ile fotoğraf çekiyordum. 2 yıldır da Kodak Easyshare Z10105 IS kullanıyorum
Çok teşekkür ederim tatlım sağolasın
senin boy kaç kuzum :44:
Cyd86, niluferarda ve civciv cok tatlisiniz mashaallah yaaaCyd86 sal sana cok yakisiyor ve super guzel takiyorsun onu valla...Civciv o basortunun rengi cok yakisiyor sana.
kızlar sonunda cesartim geldi resmi biraz işgal ettim ama idare edin
işte ablenin kombini
Eki Görüntüle 215430 Eki Görüntüle 215431
kızlar sonunda cesartim geldi resmi biraz işgal ettim ama idare edin
işte ablenin kombini
Eki Görüntüle 215430 Eki Görüntüle 215431
:95:
benim boy 165 canım
tamam normalim de topuklu giyince iri hissediyom kendimi sevmiyorum bu görüntüyü de çünkü hep minyonlara özendim ben