Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tabiki engel degil ben dışarda giyinirken dikkat çekmemeye çalışıyorum bayanların yanında güzel bi şekilde giyiniyorum ama dışarda dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum yaşla bi alakası yok yani

kıslar kusura bakmayın konuya pat die dalıyorum ama fikrimi söylemek istiyorum parfüm kullanmayı seviyorsanız neden kullanmıyorsunuz neden parfüm kullandığınızda dikkat çekesinizki bence rahat olun

Tabiki parfum kullanmayi kim istemez ki ama tesetturlu olmanin belli kurallari var.Oda dikkat cekmemek. Agir bir parfum sikip cikarsan heryerde kokunu brakirsin ve insanlar donup donup sana bakar fikrine saygim sonsuz. isteyen kullansin tabi

tabiki engel degil ben dışarda giyinirken dikkat çekmemeye çalışıyorum bayanların yanında güzel bi şekilde giyiniyorum ama dışarda dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum yaşla bi alakası yok yani

tabiki de, genç olmak sınır tanımamak değil...

bilakis gençken aşılan zorluklar daha kıymetli oluyor

aman zaten ağır parfümler herkes için aynı kötü koktuğu için herkesin ilgisini çekiyor kullanmamak daha iyi

Tabiki parfum kullanmayi kim istemez ki ama tesetturlu olmanin belli kurallari var.Oda dikkat cekmemek. Agir bir parfum sikip cikarsan heryerde kokunu brakirsin ve insanlar donup donup sana bakar fikrine saygim sonsuz. isteyen kullansin tabi

haklısın canım..

hayatta herşeyin kuralları var ve tesettürün de belli başlı kuralları var, bunlar da gayet açık yani...

mesele din olunca herkes alim kesiliyor =) önemli olan niyet diye cümleler başlıyor...

amelsiz niyetin hiçbir faydası yok malesef..

sorma ya

bende çok abartılı tesettürlü değilim....
ama başı örtüp altına dar pantolon,üstüne kısa gömlek vs.... giyenleri anlamıyorum....
pantolon giyerim genelde ama tuniklerin diz kapağımdadır.....
birde diz altı etek vede ten rengi veya siyah çorap onuda anlamıyorum......hiç yakıştıramıyorum...
tabiki nacizane fikrim...

kızlar selamlar canım sıkıldı foruma bi gözatayım dedim sizi gördüm direk daldım.sakıncası yoktur umarım. nasılsınız ?

cok dogru bir soz.

tesettürlü olmak sorumluluk demek, parmakla gösterilmek demek..

''kapalılarda şunu yapıyorsa... bi de kapalı olacak... başı kapalı ama...''

ne kadar göz önünde oldugumuzun bir göstergesi bu işte..

sorumluluk demek görev demek, ve bizim de görevimiz örnek olmak...

lafla peynir gemisi yürümüyor, nasihatler artık kimseye fayda vermiyor..

kendi davranışlarımızı düzenlemeliyiz öncelikle, taşıdıgımız sorumnlulugu bilmeliyiz..

ama biz anca konuşup eleştiriyoruz halbu ki görevimiz 3 basamakdan oluşuyor

1. BiL 2. Yap 3. Söyle '' emrolunduğun gibi dosdoğru oL!''

önce bilmek idrak etmek, sonra bunu uygulamaya geçirip örnek olmak, en son olaraksa ihtiyaç varsa söylemektir..

biz bu sıraya uymak yerine bilip bilmeden konuşuyoruz herseferinde malesef

kızlar bennim çok uykum geldi sabahları erken kalktıgım için sohbet çok güzeldi öpüyorum herkesleri hayırlı geceler hepinize çocukar uyuyoken ytmaya gidiyorum ben

kızlar sanırım konu sözde kapalı olanlardan bende gördükleirmi paylaşmak ıstıyorum. bi ara bi dükkanda calısıyorudm oraya genç kızlar gelıyodu alttan pantolon üstten göbek hızası body üsttende esarp :S bu nasıl bi kapanmaktır ya orda esarp bana bı aksesuar gıbı gorundü. gözlüğü başına gecırmıs gibi... bi kızda var sanki iki başlı o kada büyük topuz yapıyoki cok kötü görünüyo farkında değilmi acaba :97:

:95:
Canım 3 yıl önce Sony marka 7.2 mp bir makina ile fotoğraf çekiyordum. 2 yıldır da Kodak Easyshare Z10105 IS kullanıyorum

Çok teşekkür ederim tatlım sağolasın

senin boy kaç kuzum :44:

benim boy 165 canım
tamam normalim de topuklu giyince iri hissediyom kendimi sevmiyorum bu görüntüyü de çünkü hep minyonlara özendim ben

:95:

benim boy 165 canım
tamam normalim de topuklu giyince iri hissediyom kendimi sevmiyorum bu görüntüyü de çünkü hep minyonlara özendim ben

benimde boyum 165 bende kendimi iyi hissediyorum......
topuklu giyince bayağı iyi oluyor..ama ben giyemiyorum.giyince eşimden uzun oluyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…