- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.121
ben iyyiim çok şükür sizler nasılsınızselam kıslar nasılsınız ekobero ikizim sizler nasılsınız
hoşgeldin.........selam kıslar nasılsınız ekobero ikizim sizler nasılsınız
arap stili dedigin nasıl canım şatafatlı istiyosan tekbirin modelleri süper ama 200 falan fatihten ben sade ve şık bi tane 50 tlye aldım çok rahat incecik ya havada sıcak çok rahat ettim ya
kizlar su resme bakar misiniz? tesetturlu bir bayan icin bence burdaki parfum ve o bilezikler hic uygun degildikkat cekmemek olmali amacimiz bu kokuyu surup cikarsak bilemicam yani siz ne dusunuyorsunuz?
canım ben zaten çok uzun zamandır parfüm kullanmıyorum evde sıkıyorum ama hergün koltuk altı sticini kullanıyorum marketten en çok aldıgım şey parfüm konu sunu dinledigimden beri sıkmıyorum sadece eşime zaten kapalıların çogu artık açıklardan daha çok dikkat çekiyo ama herkesin kendi fikri karışamayız kimseye
Dogru valla..aslinda ben parfum kullaniyorum ama agir degil bide sadece bikez sikiyorum yani gectigim yrlerde kokum kalmiyorkoltuk alti deodoranttan zaten vazgecilmez ben su resimdeki parfumun kokusunu bildigim icin bikere bile siksan okadar agir bir kokusu varki tum eve yayiliyor:44:
herkeze iyigeceler kızlar,ben busayfada yeniyim hiç farketmemiştim sayfayı,bana yardımcı olursanız sevinirim.Malum yaz geldi ve kapalı kıyafet bulmak artık zorlaştı,ankarada önere bileceginiz magzalar varmı yardımcı olursanız sevinirim,kızılayı gezdim ama pek bişey bulamadım belirli 2tesettür magzasındada fiyatlar çok uçuk
sanırım yeni gelenlere yardımcı olunmuyor yada yeni gelenler fark edilmiyor bu sayfda
herkeze iyigeceler kızlar,ben busayfada yeniyim hiç farketmemiştim sayfayı,bana yardımcı olursanız sevinirim.Malum yaz geldi ve kapalı kıyafet bulmak artık zorlaştı,ankarada önere bileceginiz magzalar varmı yardımcı olursanız sevinirim,kızılayı gezdim ama pek bişey bulamadım belirli 2tesettür magzasındada fiyatlar çok uçuk
kıslar kusura bakmayın konuya pat die dalıyorum ama fikrimi söylemek istiyorum parfüm kullanmayı seviyorsanız neden kullanmıyorsunuz neden parfüm kullandığınızda dikkat çekesinizki bence rahat olun
ablacım sağol..
tabiki herkesin kendi fikri ama ben açıkcası kullanıyorum...
abla sende kapalımısın........
yani türbanlı değilim başım açık ama kıyafette çok abartı değilim
birde kıyafetlerinizi seçerken kendi zevkinize göre seçin yok dikkat çeker yok biz kapalıyız olmaz demeyin gençsiniz beğendiğinizi yakışanı giyinin
insanın tercihleri doğrultusunda giyinmesinden daha güzel ne olabilir ki...
kapalı olmak genç ya da güzel olmaya engel değil ki :/
yıllardır bu sözleri duyuyorum artık çok sıkıldım, tepkim size değil yanlış anlamayın
ama biz- en azından ben- halimizden memnunuz/m
ekobero baktın mı resimlere.:26:.sende ekliyecekmisin resim..............