- 16 Ağustos 2010
- 293.127
- 603.090
- 43
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.101
hoş bulduk nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş bulduk nasılsın
hoşgeldiniz.........
evet ben burdayım.........
bayağıdır görüşemedik nasılsın.............
kızlar nasılsınız??
selam iyilik siz nasılsınız ?
ben iyiyim ya giremedim netim yoktu evi döktük boya badana oldu heryer kalktı anca fırsat buldum ondada girdim topice kimseler yok siz nasılsınız varmı bi yaramazlık bide paşamın dogumgünü oldu işte bir yaşındayız artık
ellerinize sağlık,güle güle kirletin......eski topiğe kimseler uğramaz oldu......kapandı gitti gibi.....
doğum günü kutlu olsun paşanın maşaallah....
iyidir canım benim bende çocuklarla iş güç...............
sagol teyzesiaynen ya temizledik battı bile temizlik dayanmıyoki çocuklarla
Cyd86, niluferarda ve civciv cok tatlisiniz mashaallah yaaa Cyd86 sal sana cok yakisiyor ve super guzel takiyorsun onu valla...Civciv o basortunun rengi cok yakisiyor sana.
ne kaçıırdım ben
ne kaçıırdım ben
canım bu topic türbanlılar topiği biliyorsun..burda fotolarımızı,eşarplarımızı vede beğendiklerimizi paylaşıyoruz............
arkadaş beğenilerini söyledi..........
ay nerde bende bakıyım merak ediyorum sizleri
kizlar rengi ve deseni begenmedim ama modeli tam benlik. tam istedigim tarzda....aaahh ahh bir dikis ogreneyim kendime bol bol elbise dikicem inshaallah
hiç yorma kendini canım fatih çarşambayı duydunmu bilmiyorum orda hem günlük hemde şık çok güzel elbiseler var gittim bayıldım hele zayıf olanlar için çok güzel elbiseler var malesef bana olmadılar
Kizlar arap stili feraceleri nerden bulabiliriz acaba bilen var mi? Bide su feraceleri kislik olanlarida var mi acep?:44: