Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hoşgeldiniz.........:KK64:
evet ben burdayım.........:KK9:
bayağıdır görüşemedik:KK59: nasılsın............:KK9:.

ben iyiyim ya giremedim netim yoktu evi döktük boya badana oldu heryer kalktı anca fırsat buldum ondada girdim topice kimseler yok siz nasılsınız varmı bi yaramazlık bide paşamın dogumgünü oldu işte bir yaşındayız artık:KK8::KK8::KK8:

ben iyiyim ya giremedim netim yoktu evi döktük boya badana oldu heryer kalktı anca fırsat buldum ondada girdim topice kimseler yok siz nasılsınız varmı bi yaramazlık bide paşamın dogumgünü oldu işte bir yaşındayız artık:KK8::KK8::KK8:

ellerinize sağlık,güle güle kirletin....:KK34:..eski topiğe kimseler uğramaz oldu...:KK59:...kapandı gitti gibi.....:KK43:
doğum günü kutlu olsun paşanın maşaallah....:nazar::nazar::nazar:
iyidir canım benim bende çocuklarla iş güç.........:KK9:......

ellerinize sağlık,güle güle kirletin....:KK34:..eski topiğe kimseler uğramaz oldu...:KK59:...kapandı gitti gibi.....:KK43:
doğum günü kutlu olsun paşanın maşaallah....:nazar::nazar::nazar:
iyidir canım benim bende çocuklarla iş güç.........:KK9:......

sagol teyzesi:KK16:aynen ya temizledik battı bile temizlik dayanmıyoki çocuklarla :KK31::KK31:

Cyd86, niluferarda ve civciv cok tatlisiniz mashaallah yaaa:KK69: Cyd86 sal sana cok yakisiyor ve super guzel takiyorsun onu valla...Civciv o basortunun rengi cok yakisiyor sana.:kk77:

reflections_of_iman_waj131_ws_1__76543_zoom.jpg

kizlar rengi ve deseni begenmedim ama modeli tam benlik. tam istedigim tarzda....aaahh ahh bir dikis ogreneyim kendime bol bol elbise dikicem inshaallah:KK34:

herkeze iyigeceler kızlar,ben busayfada yeniyim hiç farketmemiştim sayfayı,bana yardımcı olursanız sevinirim.Malum yaz geldi ve kapalı kıyafet bulmak artık zorlaştı,ankarada önere bileceginiz magzalar varmı yardımcı olursanız sevinirim,kızılayı gezdim ama pek bişey bulamadım belirli 2tesettür magzasındada fiyatlar çok uçuk

reflections_of_iman_waj131_ws_1__76543_zoom.jpg

kizlar rengi ve deseni begenmedim ama modeli tam benlik. tam istedigim tarzda....aaahh ahh bir dikis ogreneyim kendime bol bol elbise dikicem inshaallah:KK34:

hiç yorma kendini canım fatih çarşambayı duydunmu bilmiyorum orda hem günlük hemde şık çok güzel elbiseler var gittim bayıldım hele zayıf olanlar için çok güzel elbiseler var malesef bana olmadılar:KK14::KK14:

hiç yorma kendini canım fatih çarşambayı duydunmu bilmiyorum orda hem günlük hemde şık çok güzel elbiseler var gittim bayıldım hele zayıf olanlar için çok güzel elbiseler var malesef bana olmadılar:KK14::KK14:

Ozellikle bu sekilde bol olan modelleri var miydi canim? Bide orda pahali diye duydum ben:KK43:

Kizlar arap stili feraceleri nerden bulabiliriz acaba bilen var mi? Bide su feraceleri kislik olanlarida var mi acep?:44:

arap stili dedigin nasıl canım şatafatlı istiyosan tekbirin modelleri süper ama 200 falan fatihten ben sade ve şık bi tane 50 tlye aldım çok rahat incecik ya havada sıcak çok rahat ettim ya

X