- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
bence karisik havuzlu otellerde onemli olan tesetturlu bayanin nerede yuzecegi degil. erkegin gozlerindeki tesetturu koruyup koruyamayabilecegi
tatlım senin adına çok sevndim,hangi il ve hangi otele gittiğini öğrenebilir miyim ve kaldığın yerden memnun muydun canım?
alanya club titana gittim %90 alman dı 4 yıldızlı bi otele göre güzeldi personel çok sıcak davrandı ama deniz çok dalgalıydı
cevap ve bilgi verdiin için tşk ederm canm,peki kumsal nasıldı? taş mı kum mu ?[/QUO
karışıktı plaj kumdu ama ilerde çakıllar vardı
bende ilk defa haşema giyicem çok tedirginim ama insanların düşüncesi için kendi değerlerimden vazgeçemem. haşema giyen arkadaşlar bone yüzerken başınızdan çıkıyormu. tek parça olanlar iyi diye duydum öyle mii
Ben de gecen yaz belek cornelia deluxe otele gittim ve hasemamla denize girdim
Cok umursamadım hatta gayet şık giyindiğim için otel çalışanıbi kızdan övgüler aldım
Su var çalışanlar turktü ve alışkınlardı belli ki ama yabancı turistler çok tuhaf bakıyolardı yalan degil :))
Ne bileyim takmamak gerek ama öyle sindirdiler ki zamanında; ister istemez takıyoruz:S
İnsallah daha iyi olur hersey...
Benim haşemam Ranuna marka ve coook memnunum...
Renk ve model olarak cok modern kumaşı çok güzel hiç yapışmıyor şiddetle öneririm :)
Bizde bu yil antalya sahh innn paaradise tatol.koyunengittik
Okadar rahat ve huzurlu bi tatil..gecirdimki anlatamam
Nasip.olursa hep.orayi istiyoruz
Sahilde mayo.bikini tarzi yasak sadce hasema ile girebiliyorsuj karma sahil olarak
Havuzlarda bayan erkek diye ayrilmiati hersey cok guzeldi
cnm haşemanın internetten fotoğrafını bulabilirsen paylaşır mısn
cnm haşemanın internetten fotoğrafını bulabilirsen paylaşır mısn
Canim su an tabletten giriyorum foto paylasmak soyle dursun yorumu bile zor yaziyorum :)))
Ama yarin yuklerim insallah pc den :)
Benim hasemanin basi dusarda orttugumuz gibi en cok o yonden rahst ediyorum
Cunku bir cok hasemanin ortu kismi ocu gibi oluyo yalan degil
Benimkisi icten lastikli bone ve ustunde kendi kumasindan alti cirtcirtli basortusu
Sikma bas oluyo rahat ediyorum suda...
Eşinle birlikte girmek istiyorsan biraz pahalı olsa da yazlık kiralamak gerek. Kendi havuzu olan bir yazlık da haşema giymene de gerek kalmaz.bu yıl ilk defa tesettürlü olarak alanyaya tatile gitmeyi düşünüyoruz fakat nerede kalsak karar veremiyorum, 5yıldızlı oteller güzel ama kapalı olarak denize girmekten çekiniyorum....haşema konusunda emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?