tesettürlü arkadaşlar tatilde ne yapıyorsunuz?

bence karisik havuzlu otellerde onemli olan tesetturlu bayanin nerede yuzecegi degil. erkegin gozlerindeki tesetturu koruyup koruyamayabilecegi

bence karisik havuzlu otellerde onemli olan tesetturlu bayanin nerede yuzecegi degil. erkegin gozlerindeki tesetturu koruyup koruyamayabilecegi

çok mantıklı bir yorum :) neden herkes size baksın öyle bir rahatsızlık duymayın tesettürlü bayanlar.
Antalya taraflarındaki yabancı çıplak turistler sizi ve eşinizi rahatsız etmeyecekse siz de kimseyi rahatsız etmezsiniz :)

tatlım senin adına çok sevndim,hangi il ve hangi otele gittiğini öğrenebilir miyim ve kaldığın yerden memnun muydun canım?

alanya club titana gittim %90 alman dı 4 yıldızlı bi otele göre güzeldi personel çok sıcak davrandı ama deniz çok dalgalıydı

alanya club titana gittim %90 alman dı 4 yıldızlı bi otele göre güzeldi personel çok sıcak davrandı ama deniz çok dalgalıydı

cevap ve bilgi verdiin için tşk ederm canm,peki kumsal nasıldı? taş mı kum mu ?

çok güzel müspet oteller var canım .. caprice otel filan mesela.. bak buradan muhafazakar otellere bakabilirsin arkadaşlar gidiyor çok memnunlar otelin içinde terasta havuz olduğunu istediği gibi girdiğini söylüyordu. slami Oteller, Muhafazakar Oteller, Tesettr Oteller, slami Tatil Kyleri, slami, Tesettr, Muhafazakar Tatil

haşema olarak da bu marka çok kaliteli biz arkadaşlarla bundan aldık.. ürünler kısmından bakabilirsin..

Haşema

Haşema Bayan 2012 Yenisezon

bir de arkadaşlar açık ama mayo bikini giyemeyen arkadaşlar için de burada kaprili, iortlu, askılı badili mayo kumaşından deniz kıyafetleri de var.. bence utanıyorsanız bunlara bakabilirsiniz. Haşema

Haşema Bayan 2012 Yenisezon

bende tesettürlüyüm geçen yıl balayımız için kemerin neredeyse tamamı yabancı olan bir oteline gitmiştik. tesettür benim kimliğim ve kimsenin düşünceside bakışlarıda beni ilgilendirmez diye düşünüyorum. havuza da girdim denize de girdim ilk zamanlar garip garip bakanlar oldu hatta garsonlara soruyorlamış bu kız neden başını kapatıyor diye ve garson kardeşler gelip bana söylüyolardı. sonra alışmışlar ve tebrik etmişler beni heryerde inancımı yaşayabildiğim için. o yüzden vız gelir tırıs gider takmayın böyle basit şeyleri arkadaşlar.

Ben de gecen yaz belek cornelia deluxe otele gittim ve hasemamla denize girdim
Cok umursamadım hatta gayet şık giyindiğim için otel çalışanıbi kızdan övgüler aldım

Su var çalışanlar turktü ve alışkınlardı belli ki ama yabancı turistler çok tuhaf bakıyolardı yalan degil :))
Ne bileyim takmamak gerek ama öyle sindirdiler ki zamanında; ister istemez takıyoruz:S
İnsallah daha iyi olur hersey...

Benim haşemam Ranuna marka ve coook memnunum...

Renk ve model olarak cok modern kumaşı çok güzel hiç yapışmıyor şiddetle öneririm :)

bende ilk defa haşema giyicem çok tedirginim ama insanların düşüncesi için kendi değerlerimden vazgeçemem. haşema giyen arkadaşlar bone yüzerken başınızdan çıkıyormu. tek parça olanlar iyi diye duydum öyle mii

bnm haşemanın bonesi lastikli çıkmak bi yana dursun kafama yapışacak daha hiç çıkmıcak nerdeyse..çııkmıyo yani bnmki

cnm haşemanın internetten fotoğrafını bulabilirsen paylaşır mısn

Bizde bu yil antalya sahh innn paaradise tatol.koyunengittik
Okadar rahat ve huzurlu bi tatil..gecirdimki anlatamam
Nasip.olursa hep.orayi istiyoruz
Sahilde mayo.bikini tarzi yasak sadce hasema ile girebiliyorsuj karma sahil olarak

Havuzlarda bayan erkek diye ayrilmiati hersey cok guzeldi

peki cnm ücret olarak nasıldı..bi de karma havuz var mıydı?

cnm haşemanın internetten fotoğrafını bulabilirsen paylaşır mısn

Canim su an tabletten giriyorum foto paylasmak soyle dursun yorumu bile zor yaziyorum :)))
Ama yarin yuklerim insallah pc den :)
Benim hasemanin basi dusarda orttugumuz gibi en cok o yonden rahst ediyorum
Cunku bir cok hasemanin ortu kismi ocu gibi oluyo yalan degil
Benimkisi icten lastikli bone ve ustunde kendi kumasindan alti cirtcirtli basortusu
Sikma bas oluyo rahat ediyorum suda...

evt cnm bi önceki sayfada paylaşmışsın gördüm..benimkinin aynısı nerdeyse

Eşinle birlikte girmek istiyorsan biraz pahalı olsa da yazlık kiralamak gerek. Kendi havuzu olan bir yazlık da haşema giymene de gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…