Tesettürlü arkadaşlar balayı konusunda yardım edermisiniz lütfennnn!!!

bnde hala otele karar veremiyenlerdenim
kızlar sizce alanya bera mı şahh in paradise mi yoksa didim caprice otel mi
kaldım bunların arasında ya

bizde şah inn paradiseye rezervasyon yaptırdık canım arkadaşımın kardeşi gitmiş balayına geyetttt memnun kalmış ondan duyunca emin oldum insan yakınından duyunca daha bir emin oluyor. İnş herşey güzel olur canım :)))

ne zamana ve kaça yaptırdınız acaba?
birde adenya varmış antalya da nişanlım söyledi orasıda güzele benziyor

kaç günlüğü bu arada
ya birde tur şirketlerinde islami oteller yok
yada ben bulamadım bu otellere batım ben yok
hangi tur şirketini tavsiye edersiniz
bnde bi karar kılsaydım ya

bizim 5 gün canım 849 tl aralık ayında yaptırdık nisan için, turla değil direk kendimiz aradık.uçak ,transfer sahil bizimde 1150 tl oluyor.

bizim 5 gün canım 849 tl aralık ayında yaptırdık nisan için, turla değil direk kendimiz aradık.uçak ,transfer sahil bizimde 1150 tl oluyor.

anladım canm cvp için saol ne olacak bnm bu kararsız halim yaaa
bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım en son iki seçeneğe indirdim sizce şahh in paradise mi
yoksa alanya bera mı yardım lütfen çok sordum biliyorum ama çok kararsız bir yapım var ya(

valla canım olur öyle şeyler bende senin gibiydim:) şimdi şöyle bişey bende sende bu dediğimiz yerleri gidip görmedik bende bera olsun şahh in olsun family ve bir sürüsüne daha baktım fiyatta almıştım o zaman ama insan bilmediği yerler olunca karar veremiyo, arkadaşıma sordum bir gün konuşurken benim kardeşimde çok araştırdı en sonunda şahh in paradiseye gittiler ve çok memnun kalmışlar deyince oraya yoğunlaştım çünkü gidip gören biri var elinde bana daha cazip geldi int.den sanal gezintisine gir gez heryeri çok zevkli :) ben böyle karar verdim yani canım varsa etrafında ilgilenen insanlar sor daha gönlün rahat oluyo..

En sonunda karar verebildim bizde alanya beraya gidiyoruz :)
tavsiyeler sonucu inş. memnun kalırız.

Son düzenleme:
kaç günlüğü bu arada
ya birde tur şirketlerinde islami oteller yok
yada ben bulamadım bu otellere batım ben yok
hangi tur şirketini tavsiye edersiniz
bnde bi karar kılsaydım ya

Merhaba ben 15 nisan 20 nisan arası rezervasyon taptırdım otele toplamda 922 tl ucak bıletlerınede 180 civarı ödedim. Havalimanındanda otele ulaşım için kişi başı 12 euro' ya giden bi yerle anlaştım.

Beranın transfer ücreti 70 euro kişi başı bana çok uçuk geldi. Gidecek olursanız.

Tur şirketleri hakkında benimde çok fazla fikrim yok açıkcası ben direk otelin kendi web sitesindeki numaradan girip rezervasyon yaptırdım. Bu arada balayı çiftlerine %5 kadar bi indirimde var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…