^^tesettüre uygun pardesü ^^

RABIAFILIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
159
4
38
34
Bursa
deri gbi kumaşı var ama deil çok severek aldım ama pantolon kullanmadığım için güzel durmadı çok şık ve kaliteli bir üründür 38 beden 5 0tl

Eklentiler

• $SAM_0693.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 88
yeşil tişot lc marka 38 bedene uygundur

Eklentiler

• $SAM_0706.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 118
  • $SAM_0708.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 99
parlak olan ferace galiba beden ve fiyatı nedir resimde mi parlamış normaldede parlak mı parlayan yerler boncuk mu ve bana uyarsa takas düşünür müsünüz

ferace deilcanım kalın bir kumaşı var boncukla işlemeli 38 beden 50 tl beğendiklerim lursa tabiki olur.

biraz 38den geniş gibi duruyo giyilmiş olan resimde siz kaç bedensiniz yada sizmi giymişsiniz resimde bide parlayan yerler boncuk mu benim topikleri inceleyin beğendiğiniz olursa takas yaparız

biraz 38den geniş gibi duruyo giyilmiş olan resimde siz kaç bedensiniz yada sizmi giymişsiniz resimde bide parlayan yerler boncuk mu benim topikleri inceleyin beğendiğiniz olursa takas yaparız

ben 38 bedenim rahatlıkla oluyor 10sıraya aykın sıra sıra boncuk işlemeli çok emekli bir model bakarım tabiki.

sor canım problem deil pardesü ama özel günlerde giyilebilir günlük olmaz süslü olduğu için süet gibi kumaşı.

Yanlışlık oldu bende aranıyor sanmışım:))))

Son düzenleme:
Pardon canım yaaa konu başlığını görünce aranıyor sandım

Çok özür dilerim

var ama yazlık uzun birisi pembe beyaz birisi lacivert beyaz sıfır kol boleroyla kullandım istersen yüklerim ressim.

beğenmeme ihtimaline kızmıcaksan yükle canm çünkü bazı arkadaşlar beğenmeyince kızıyo korkar oldum resim istemeye :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…