• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesetture uygun 40-42 beden şık tunikler, bilek paca pantolon,canta,esarp,fon perde vs./bulunmuştur.

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.080
2.023
158
Çalışırken giyebilecegim şeyler arıyorum.modası geçeli on sene olmuş kıyafetler olmasın lütfen hanımlar.temiz ürünler varsa almak isterim.

Zühre Mağazasından aldığım sadece 2 saat kullandığım çok şık bir elbise...herkes beğenmişti...beğenirseniz tam ölçülerini veririm hiçbir sorunu yok, ayakkabıda satlıktır o da sadece 2 saat giyildi...elbiseye kuru temizleme yaptırmanız iyi olur üst taraf beyaz olduğu için hafif kirlenmiş...pazarlık yapılır yeter ki ihtiyaçı karşılasın...

image.webp
image.webp image.webp image.webp image.webp

elbiseniz çok hoşmuş. bayıldım. boyu kaç cm acaba. tabi bir de fiyatı nedir :)

Zühre Mağazasından aldığım sadece 2 saat kullandığım çok şık bir elbise...herkes beğenmişti...beğenirseniz tam ölçülerini veririm hiçbir sorunu yok, ayakkabıda satlıktır o da sadece 2 saat giyildi...elbiseye kuru temizleme yaptırmanız iyi olur üst taraf beyaz olduğu için hafif kirlenmiş...pazarlık yapılır yeter ki ihtiyaçı karşılasın...

Eki Görüntüle 1658402 Eki Görüntüle 1658403 Eki Görüntüle 1658404 Eki Görüntüle 1658406 Eki Görüntüle 1658409

tam boy omuzdan 155 cm
kol boyu omuzdan 46 cm
koltuk altından koltuk altına gögüs genişlik 50 cm
bel oyugu gögüs altından başlıyor yani bele tam oturan harika bir kesimi var bel oyugu genişliği 40 cm den gögüs altından başlıyor
kumaşı MUHTEŞEM kırışmıyor satamazsam terziye verip etek haline donuştureceğim ...
KARGO BENDEN 120 tl....
kombin bozulmasın diye ayakkabıyı isterseniz20 tl ye vereceğim ben 100 tl vermiştim...37 numara...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 317
image.webp
image.webp

not : kolye dahil değildir kombini temsilen eklenmiştir, yakada hafif leke oluşmuş kuru temizleme yapılması gerekiyor harika bir elbise .........KARGO BENDEN

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 295
elbisenin buyunu istediğiniz kadar kısaltırabilirsiniz kumaşı her uygulamaya uygundur. İçinizi asla göstermez tam kloş ...

çanta satılık mı bu arada?

satlık değildi aslın da , çok soran olduğu için ben 100- 150 tl vermiştim tam hatırlamıyorum, 70 tl ye verebilirim pazarlıksız... ayakkabıyı 100 tl ye almıştım onuda kombin bozulmasın diye 20 tl ye vereceğim ama inanın elbise muhteşem alacak arkadaş çok şanslı kilo almasaydım hayatta satmazdım:KK43:

162 boyda, 62 kilodayim.ortalama 40 beden giyiyorum.42 de giyebiliyorum kıyafete göre değişiyor.olur tabii ki. Bende de var güzel tunikler ama foto koymadım.düşünen olursa belki takas da yapabilirim.satın da alabilirim farketmez.etek, gomlek tunik, pantolon vs arıyorum.öğretmenim ve okulda giycem.kaliteli şeyleri uygun fiyata almak icin ikinci el bakayım dedim , kıyafette ikinci el ilk kez alicam bakalım..bulabilirsem tabii..o nedenle abiye tarzı taşlı tuşlu şeyler istemiyorum.

image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 130
çok şık bir tunik de var en kısa zamanda eklemeye çalışayım konu sahibi arkadaşım nerelerdesiniz:KK66:

Back