uyarlanabilecek yazmıştım zaten canım​Bunun hiçbiri teseddüre uygun değilki.
Eki Görüntüle 912596 bunun arkasındaki kurdelesine bayıldım. aynı şekilde düğmelerine de
yok hayır ben satmıyorum. gelinlikçiye gidip resmi gösterirsen aynısını dikiyorlar zatenSimdi biz bu modelleri nette mi bulacagiz siz satimiyorsunuz degil mi
aynen kızlar hepsi çok güzel ve bugün fatihe gittim. bu kadar güzel gelinlikler olacağını tahmin etmemiştim. peri kızı gibi olucaz inşallah hepimizzz
ben seçtim bile modelimi
Eki Görüntüle 922830
bu modeli seçtim canım ama etek kısmı tülden olacak. tabi kolları ve yakası da kapalı hali. arkası da düğmeli olacak tülle kaplı düğmeler :) nasıl sence
çok teşekkür ederimbence kesinlikle harika bir seçim yapmışsınçok güzel bir model senin dediğine göre de uyarlanırsa ortay güzel bir gelinlik çıkacaktır eminim benim de hayalimdeki fikrimdeki böyle bir gelinlik
tüm gelinlikçileri gez. modelleri gör ve en çok hangisinin dikimini beğenirsen ona diktir derimben bunu diktirmeyi planlıyorum (tesettürlüyüm) ama nerde diktireceğimi bilemiyorum ............
tüm gelinlikçileri gez. modelleri gör ve en çok hangisinin dikimini beğenirsen ona diktir derim
ben öyle yaptım heryeri gezdim fatihte ve sonunda buldum inşallah memnun kalırım
tamam yazıyorum hemenmerilyn fatih teki hangi gelinlikçi acaba özelden yazabilirmisin bana
tamam yazıyorum hemen
Hasret modayı hiç görmedim yada girdim ama adını hatırlamıyor olabilirimmerhaba:) sectiğin gelinlik modelini begendim insallah çok güzel olur memnun kalırsın zevklerimiz aynı :) bende tesettürlü bir gelin olacagım fatih teki hasret moda da düşünüyodum tesettür basını da orada çok güzel yapıyorlar aklında olsun:) bide fiyat olarak kaça anlaştınız canım ? özel mesaj gönderemediğim için buradan detaylı yazmak zornda kaldım
Selam kızlar
Ben tesettürlü olduğum için internetten hep tesettürlü gelinlik resimlerine bakıyordum ve malesef %90 lık bir kısmı çokkk rüküş
Ben de açık ama tesettüre kolaylıkla uyarlanabilecek gelinlik modelleri bakmaya başladım. Çok şık modeller buldum. Hem açık hem kapalı arkadaşlarımıza yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Yeni modeller ekleyeceğim yavaş yavaş
Burdan duyurmuş ol sen de yardımcı olabilecek olanlar katılsın :))Selam kizlar, size bir sey danismak istedim, bana ancak kadinlar kulubu yardim edebilir diye dusundum. Birileri bu ise el atabilirse (bilhassa 2014 gelinleri) gercekten cok buyuk yardiminizi dokunur...
Sizden bir ricam olacak kabul etmek zorunda değilsiniz. Ben Koç Universitesi'nden bir master öğrencisiyim. Düğünler hakkında sosyolojik araştırma yapıyorum. Araştırma dahilinde 15 çiftin düğününe katılıp sonrasında onlarla müsait oldukları bir gün çiftle (kadın ve erkek ayrı olarak) röportaj yapacağım. Araştırmama katılmak ister misiniz? Bu araştırma tezim ve mezuniyetim için çok önemli. Düğünlerinizde masraf olmam, beni hatta davetli olarak değil köşede oturmama bile izin verseniz kafi. Hiç yemek yemem masraf olmam.
Nisan veya Mayıs'a kadar bütün röportajları yapmış olmak istiyorum. Başı açık olan kadar başörtülü kızların da ne düşündükleri benim için önemli o sebeple lütfen katılmakta çekinmeyin, ben seve seve herkesle röportaj yapmak istiyorum. Var mı gönüllü?
Koç Üniversitesi'nde araştırmalarımız etik kurulu tarafından onaylıdır. Kesinlikle katılımcılarımı rencide edecek zarar verecek sorular sormayacağım. İsteyen röportajı istediği yerde durdurabilecek, istediği kısımları sonradan bile çıkarttırabilecek. İsimleriniz kesinlikle saklı kalacak :). Herhangi detaylı bir sorunuz için isun@ku.edu.tr 'ye mail atabilirsiniz.
Irene Sun
aynen kızlar hepsi çok güzel ve bugün fatihe gittim. bu kadar güzel gelinlikler olacağını tahmin etmemiştim. peri kızı gibi olucaz inşallah hepimizzz
ben seçtim bile modelimi
gelinligin cok guzelmis canım benimkide bu tarz :)) 26 nisanda provam var merakla bekliyorumpaylaştıkların da seçtiğin de çok güzel canım. güle güle giy inşallah mutlulukla. benim gelinliğimin tarzı sanırım seninki de. benimki de bu:)) bende fatihten aldım ve çok severek giydim. seninkinin de fotolarını bekliyoruz:)
Eki Görüntüle 1044905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?