Gelinlik Modelleri Tesettüre Uyarlanabilecek Gelinlik Modelleri

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Selam kızlar
Ben tesettürlü olduğum için internetten hep tesettürlü gelinlik resimlerine bakıyordum ve malesef %90 lık bir kısmı çokkk rüküş
Ben de açık ama tesettüre kolaylıkla uyarlanabilecek gelinlik modelleri bakmaya başladım. Çok şık modeller buldum. Hem açık hem kapalı arkadaşlarımıza yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Yeni modeller ekleyeceğim yavaş yavaş

Eki Görüntüle 912574

bu tarz birşey olabilir canım. kapalı değilim ama bu tarz gelinlikler hoş duruyor. üzerinde bir kaç değişikli uygulanabilir...

bence olabilidğince taş sim kullanmayın gelinliğinizde bol bol tül dantel ve inci.... umarım istediğiniz gibi bir gelin olursunuz.

güzel dileğin ve yardımın için çok teşekkürler. evet bu da hoş bir model

bu model sanırım bu ara en çok dikilen model yada benim en çok rastladığım

bunun arkasındaki düğmelerini çok beğendim. ya arkada ya önde düğme istiyorum mutlaka

bu da meşhur kate middleton gelinliği. koymasam olmazdı ama çok şık gerçekten

yardmcı olmak adına yazmak istedim, tesettürlü geinlik kullanmak isteyenler zaten asla kapalı modellere bakmasın çnkü intrnetteki çoğu model tam bir trajedi,, sebebini hala anlayamadım çnkü harika tesettrlü gelinlikler üretiliyor ülkemizde..

yarı açık gelinlik moddeleri ile sınırlamanıza gerek yok, en açık modeli bile beğenebilirsnz çünkü usta ellerde gerçekten harika bir tesettürlü gelinliğe dönüştürülebiliyor. onun için tavsiyem , tarzınıza karar verin, bütün halinde değerlendirmeyin gelinliği, parça parça beğenin, açık modellerden seçenek üretin,

dantel tipi,
etek kabarıklık ölçüsü,
etek düşüşü,
üst beden süsleme detayı(dantel,sade tül,taş,serpme,döşeme, vs...)
kol ve manşet tipi
bel oturma yüksekliği(yüksek,normal düşük vs..) bunları parça parça beğenin, güvenebilecğnz gelinlikçi ile harika şeyler çıkacaktır...

paylaştıgınız modeller cok güzel kapalıya çok yakın , ama bunlardada secenek az, aynı tip hep.. açık modellerinde uyarlanabilirliği gerçekten çok kolay ,, usta ellerle :) kolay gelsin

bunun işlemelerine resmen aşık oldum. istanbulda bunun aynısını yapabilecek bir yer varsa koşa koşa giderim

çok haklısın ama konu gelinlik olunca öyle her açık gelinliği de çok güzel kapatırlar diyemiyorum malesef
çünkü son anda çok üzülen arkadaşlarımız var. onun için kolay kapanabilecek tarzlara bakıyorum.
tavsiyelerin için teşekkürler

bu gelin başını da çok beğendim. sanırım şifon kullanılmış. bende bu tarz bişey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…