• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettüre karşı mini etek kampanyası

ister kapalı ister açık tüm kadınlarda .... var dimi.

erkeklerin aklı fikri ....... çarşaf naapsın mini eteğin günahı ne yani...

bu nasıl kelime ....da ilk defa duydum çok güldüm..siz çok yaşayın emi..:KK70::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
bende kapanacak olursam inancımdan dolayı kapanacağım ki kapanmanın mantığı da istemediğim bakışları üzerinden çekmek. Hiç bir şekilde buna ne eş ne de başka biri karışmamalı. Zaten eş veya başka birinin zoruyla kapanan bu ibadeti yerine getirmiş de olmaz bence. Çünkü niyetler amellerden önemlidir. Bunlar benim düşüncelerim tabi ki. Herkesin düşüncesinede saygım var, saygı çerçevesi içinde belirtildiği taktirde. İyi akşamlarrr:KK25:

I) ..............................
........ genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

bende kapanacak olursam inancımdan dolayı kapanacağım ki kapanmanın mantığı da istemediğim bakışları üzerinden çekmek. Hiç bir şekilde buna ne eş ne de başka biri karışmamalı. Zaten eş veya başka birinin zoruyla kapanan bu ibadeti yerine getirmiş de olmaz bence. Çünkü niyetler amellerden önemlidir. Bunlar benim düşüncelerim tabi ki. Herkesin düşüncesinede saygım var, saygı çerçevesi içinde belirtildiği taktirde. İyi akşamlarrr:KK25:

canım inanıncından dolayı kapanabilir tabii kadınlar ama bence sorun kadınlarda değil zaten erkeklerde.. bazılarının sütü bozuk oluyor işte kapalı açık hatta çocuk fark etmiyo onlar için

canım inanıncından dolayı kapanabilir tabii kadınlar ama bence sorun kadınlarda değil zaten erkeklerde.. bazılarının sütü bozuk oluyor işte kapalı açık hatta çocuk fark etmiyo onlar için
tabiki zaten dediğin gibi sütü bozuk olan yapacağını her zamn yapar. Ama kişi yine de rahatsızsa kapanır yada başka şekilde gösterir tepkisini. Sadece bunu istemek yada uygulamak kişinin kendi vereceği karardır. Bize düşen mini etek giyenede,kara çarşaf giyenede saygu duymaktır. Mini etek giyeni günahkar diye ayıplamakta, kara çarşaf giyeni yobaz olarak yargılamakta bize düşmez. Allah vermişken bize bu iradeyi kimse sorgulayamaz...

Radikal İslam insanların yaşam kalitelerini, özgürlüklerini hatta direkt yaşamlarını tehdit eden global bir tehdit haline geldi artık. Düşünsenize dünyaya bir defa geliyorsunuz, ortalama 70 yıllık bir ömrünüz var ve o da bu manyakların arasında geçiyor. Bu kabus değil de nedir?

Türkiye Atatürk ve laiklik sayesinde bu radikal İslam belasından nispeten uzak kalabilmeyi başardı ama bu uzaklık gittikçe kayboluyor. Işid, Öso silah ve para yardımında bulunduğumuz partnerlerimiz haline dönüştü. Radikal İslam'la organik bağımız günden güne güçleniyor. Aklı başında hangi insan, hangi kadın bu oluşumları destekler? Akp'ye verilen her desteğin bizi radikal İslam'a bir adım daha yakınlaştırdığını nasıl göremez? İnsan gerçekten hayret ediyor.

"Kadınlarınızı, kızlarınızı" kelimelerine takıldım ben. Bir kadın illa bir erkeğe mi ait olmalı? Mal gibi yani. Şunun kızı, bunun karısı :KK11::KK11:Kadınları kapatın ama erkekler açıldıkça açılsın! (kıyafet anlamaında değil)

Sadece ALLAH'in emri oldugu icin ortunmeli kadin.. evet, dinimizde tesetturun amaci kadini yabanci bakislardan korumaktir.. inancim geregi ben de ortuluyum fakat acik olan insanlari da asagilamak haddimiz degil.. sonucta inancimizda kimseyi asagi gormek de yok..
aciksa cagdas carsafliysa yobaz etiketi de hic hos degil.. yobazlik dindarlik demek degil zira.. ayni sekilde cagdaslik da acik olmakla olmuyor.. yureginde, aklinda bitiyor is.. bi carsafli tanidigm var, kadinin insanlara bakis acisina hayran kalirsin.. acik bi arkadasim da ortululere atardi.. bunlar birer ornek.. ama şu yafta isini birakmamiz lazim artik.. herkes insan be insan!

Son düzenleme:
yıl 2015 hala 50 yıl önceki konular. yok mini yok çarşaf. 100 yıl sonrada aynı muhabbet olacak, yavv size ne kime neee insanların tercihinden.

Bir keresinde kızın biri babama "2 kızınızın başı kapalı ama diğer 2sinin açık, neden?" diye sormuştu. Hani sanki biz babamın baskısıyla kapandık sanıyor heralde, bütün kapalılar evdeki baskıyla kapanıyor sanki.. Babam da "Bizim evde herkes özgürdür, isteyen başını örter, isteyen mini etek giyer." diye cevap vermişti. Umarım o kızın aklındaki düşünce bir nebze olsun değişmiştir. Keşke bizim evdeki özgürlük tüm ülkede olsa..

Türbanın zıttı mini etek miymiş yani? Altı üstü saçını örtünce mi kappalı olunuyor ya da örtmeyince açık mı olunuyor? Saçmalıga bak. ''bırak saçların rüzgarda dalgalansın, bırak rüzgarı saçlarında hisset'' falan gibi bir kampanya olsaymış bari.

Yoksa bundan da nemalanacaklar ''kapanmazlarsa mini etek giyerler, açılırlar saçılıarlar, ahlakımız kaçar'' falan... Lolipop muhabbetini yapmadan edememişler mübarekler.

"Türbanın zıttı mini etek miymiş yani? "

Bu sorunuzu haklı buluyorum mervecik01 mervecik01 , örtüye karşı birşey bulalım o da uç nokta sayılsın, hmmm Evreka mini etekkkk deyip ne zaman örtüye karşı bir protesto vs olsa mini eteği ortaya koyuveriyorlar, mini eteğe biçilen role bakın, Örtülü değilseniz mutlaka mini giyersiniz, mini de ahlaksızlık manası taşıyor gibi bir anlam yüklemeye çalışıyorlar.

Oysa başını örtmek ya da pantolon, mini etek giymek tercihtir, kimse giyim tercihleri yüzünden ahlaklı veya ahlaksız olmaz.
Ahlakın giyime indirgenmesini zaten Saçma buluyorum, böyle protesto mu diyorlar, kampanya mı artık adı her neyse bunlara da karşıyım.
Isteyen istediği gibi giyinsin. Kimse kimseye karışmasın yeter.

"Türbanın zıttı mini etek miymiş yani? "

Bu sorunuzu haklı buluyorum mervecik01 mervecik01 , örtüye karşı birşey bulalım o da uç nokta sayılsın, hmmm Evreka mini etekkkk deyip ne zaman örtüye karşı bir protesto vs olsa mini eteği ortaya koyuveriyorlar, mini eteğe biçilen role bakın, Örtülü değilseniz mutlaka mini giyersiniz, mini de ahlaksızlık manası taşıyor gibi bir anlam yüklemeye çalışıyorlar.

Oysa başını örtmek ya da pantolon, mini etek giymek tercihtir, kimse giyim tercihleri yüzünden ahlaklı veya ahlaksız olmaz.
Ahlakın giyime indirgenmesini zaten Saçma buluyorum, böyle protesto mu diyorlar, kampanya mı artık adı her neyse bunlara da karşıyım.
Isteyen istediği gibi giyinsin. Kimse kimseye karışmasın yeter.
kesinlikle,

Back