- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
Ay batıkentte teyzem oturuyor bizzat kendileri öyle. Bir gün şort giydin diye batıkentte sana pis pis bakan bir teyze görürsen bil ki o teyzemin kaynanasıdır![]()
ahaha tamam deneyip sana foto çekip atcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay batıkentte teyzem oturuyor bizzat kendileri öyle. Bir gün şort giydin diye batıkentte sana pis pis bakan bir teyze görürsen bil ki o teyzemin kaynanasıdır![]()
ister kapalı ister açık tüm kadınlarda .... var dimi.
erkeklerin aklı fikri ....... çarşaf naapsın mini eteğin günahı ne yani...
Bukizda kelime ccoookkkbu nasıl kelime kuku da ilk defa duydum çok güldüm..siz çok yaşayın emi..![]()
bu nasıl kelime kuku da ilk defa duydum çok güldüm..siz çok yaşayın emi..![]()
....ister kapalı ister açık tüm kadınlarda kuku var dimi.
erkeklerin aklı fikri kukudaysa çarşaf naapsın mini eteğin günahı ne yani...
bende kapanacak olursam inancımdan dolayı kapanacağım ki kapanmanın mantığı da istemediğim bakışları üzerinden çekmek. Hiç bir şekilde buna ne eş ne de başka biri karışmamalı. Zaten eş veya başka birinin zoruyla kapanan bu ibadeti yerine getirmiş de olmaz bence. Çünkü niyetler amellerden önemlidir. Bunlar benim düşüncelerim tabi ki. Herkesin düşüncesinede saygım var, saygı çerçevesi içinde belirtildiği taktirde. İyi akşamlarrr![]()
tabiki zaten dediğin gibi sütü bozuk olan yapacağını her zamn yapar. Ama kişi yine de rahatsızsa kapanır yada başka şekilde gösterir tepkisini. Sadece bunu istemek yada uygulamak kişinin kendi vereceği karardır. Bize düşen mini etek giyenede,kara çarşaf giyenede saygu duymaktır. Mini etek giyeni günahkar diye ayıplamakta, kara çarşaf giyeni yobaz olarak yargılamakta bize düşmez. Allah vermişken bize bu iradeyi kimse sorgulayamaz...canım inanıncından dolayı kapanabilir tabii kadınlar ama bence sorun kadınlarda değil zaten erkeklerde.. bazılarının sütü bozuk oluyor işte kapalı açık hatta çocuk fark etmiyo onlar için
kesinlikle,"Türbanın zıttı mini etek miymiş yani? "
Bu sorunuzu haklı buluyorummervecik01 , örtüye karşı birşey bulalım o da uç nokta sayılsın, hmmm Evreka mini etekkkk deyip ne zaman örtüye karşı bir protesto vs olsa mini eteği ortaya koyuveriyorlar, mini eteğe biçilen role bakın, Örtülü değilseniz mutlaka mini giyersiniz, mini de ahlaksızlık manası taşıyor gibi bir anlam yüklemeye çalışıyorlar.
Oysa başını örtmek ya da pantolon, mini etek giymek tercihtir, kimse giyim tercihleri yüzünden ahlaklı veya ahlaksız olmaz.
Ahlakın giyime indirgenmesini zaten Saçma buluyorum, böyle protesto mu diyorlar, kampanya mı artık adı her neyse bunlara da karşıyım.
Isteyen istediği gibi giyinsin. Kimse kimseye karışmasın yeter.