- 30 Haziran 2008
- 12.770
- 121
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #13.981
İstanbul'da Ümraniye ve Fatih favorim ama Fatih çok uygun.
Ablama çok uyguna diktirmiştik...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük bir lahana
buyrunnnnnnnnn
]
AY KAFAM IYICE KARISTIsırnaşık şey
aslında bence rengınde sorun yokta
modelın altı kötü sanırım bılemedım
sagolun kızlar
arkadaslar bende kapanmayı çok istiyorum bırtürlü nefsımle başedip kapanamıyorum siz nasıl başardınız
İstanbul'da Ümraniye ve Fatih favorim ama Fatih çok uygun.
Havalıkız, sana tavsiyem dini romanlar oku.
Beni öyle kitaplar hem çok bilgilendirdi, hemde tarzımda farklılıklara sebep oldu...
ne kadar civari canim fiyatlar, ya ben korkuyorum diktrince istedigim gibi olmaz diye
birde kac gün sürer? yani en fazla 2 haftam var, birde mor bindalli istiyorum, kinalik, nikah sekeri, davetiye cok isimiz var
okuyorum dini tam anlamıyla yaşayamasamda fazlasıyla bılgı sahıbıyım ALLAHIMIN iznıyle neyse benım için dua edin çünkü çok istıyorum
Havalikiz sen gönülden istersen bir sekilde olur yani, bugünündü yarindi ertelememek lazim yarinimiz bellimi?
ama gercekten istemek lazim yoksa olmuyor
Birde kapanıp tekrar açılmamak için gerçekten istemelisin canım.
İnşallah bu isteğini gerçekleştirebilirsin canım, bilinçlenip kapanmak istemen çok güzel.
Birçok genç kızımız aile zoruyla kapanıyor ve sonucunu etrafımıza bakınca rahatça görebiliyoruz.
Açıkçası kapandığın takdirde iyi bir tesettürlü olacağını düşünüyorum...
günlük lahana çok şugarsınız efendim
kızlar bu da benim ve eymenin blogu bekleriz teyzeleri Annesinin Bebiki
lahanam datlu bacım
yesinler senin günlükünü :roflol:
lahanam günlüğün çok şugarmış...hırkaları çok severin bayanssulusmile
gerçekten çok istiyorum yanı şöyle diyim hergün suçluluk duygusu içindeyim ALLAH IMIN karşısına nasıl çıkarım dıye düşünüyorum asıl korkum kapandıktan sonra çevresının etkısınde kalıp zayıf düşüp açılmak inşaallah ALLAH banada hayırlısıyla nasıp eder AMİNN..
Ablamınkinin üst kısmı tamamen taştı 600tl verdik :))
Diktireceksen en geç 2 ay önce sipariş vermelisin.
Bindallıyı bazen gelinlikçiler veriyor, ama farklı istiyorsan sen almalısın.
Ben nikah şekerimi kendim yapmaya karar verdim, bir arkadaş yapmıştı bayıldım, çok güzel olmuş. Bende kendi zevkime göre yapmayı planlıyorum.
Bindallımıda Eskişehir'den kiralamayı düşünüyorum, kirası sadece 50tl ve hem çok orjinal kadifesi falan çok güzel, hemde elbise tarzı çok çok beğeniyorum ordaki bindallıları.
slm kızlar nasılsınız ben uzun zanamdır yoktum yeni geldim sizleri ve sohpetleri özlemişim
bütün olarak ne kadarda güzel yakismis cok begendim
kaydirigubbakcemile3
ben begendi dogrusu ama renk soluk duruyo iste altina güzel bir cizme olabilirdi :) elbisede canli veya koyu bir renkde
okuyorum dini tam anlamıyla yaşayamasamda fazlasıyla bılgı sahıbıyım ALLAHIMIN iznıyle neyse benım için dua edin çünkü çok istıyorum
bnmkını bılıyosundur sanırımKızlar gelinlik fotolarınız varmı?
Varsa rica etsem paylaşırmısınız?
Tesettür gelinlik bulmak çokk zor malesef...
ben 23 yasında dan dıye kapandımarkadaslar bende kapanmayı çok istiyorum bırtürlü nefsımle başedip kapanamıyorum siz nasıl başardınız
fatıhmi uygun?İstanbul'da Ümraniye ve Fatih favorim ama Fatih çok uygun.
evet ya sen eskiden ne çok eklerdin.
bende tel ile idare ediyorum.
çektirecek kimsede yok.
aslında böyle sevmiyorum ama.
bi tel allalım sana güzel resim çeken:)
oyh çok yorum yazılmış hepsini okuyamadığım için konuya vakıf olamadım yorum yapamıyciimmsempatiksalakcinni lahanayı gördümm hırkanın rengi çok şekermiş canım günlük için hoş bir kıyafet...
esmy elbseyi bende cuk sefemedim bide kolları uzun durmus sankimbilmiyorumkismile