- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #12.841
sen ne iş yapıyorsun
avatarımda yazmıyormu kaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne iş yapıyorsun
memur oldugunu anladım da nerde ne görev yapıyorsun onu sordum:mymeka:
napıyım açık adresin aman söyleme lülülülülülü
kız robot bunalım takılıyorum.. ayrıldık kuzum sabah itibariyle benimkiyle... eyvahedigeldismile
ayrıldık işte son demlerimizdi zaten...6 ayda böylelikle bitmiş oldu... hakkımızda hayırlısı ne diyelim..yine sevgililer gününe yalnız gircem.. napıyorum ediyorum başarıyorum he
cnmm ben uğruyom ama kimsecikler yok diye bazen yazmıyom bilee
nasılsın cnm yaa
kız robot bunalım takılıyorum.. ayrıldık kuzum sabah itibariyle benimkiyle... eyvahedigeldismile
ayrıldık işte son demlerimizdi zaten...6 ayda böylelikle bitmiş oldu... hakkımızda hayırlısı ne diyelim..yine sevgililer gününe yalnız gircem.. napıyorum ediyorum başarıyorum he
noldu talyacımm
ne ayrılığı barışma ihtimaliniz yok mu dahada yeni hediye aldın gitti boşaaklinialirimsmile
nbr gi robot :jeyyar:
biricik allah ne etmesin seni:) kıs cumartesi giymişti hediyelerimi gördüm üstünde okadar güzel yakışmıştıkimafoldumben
dün akşam bir msj çekti bana iyi niyetle çekilmiş ama fazla samimi bir msjdı... bende bozuldum. msjı görmedim dedim.. buda başladı zaten ben kimimki yabancı felan fişman... sabahta ayrıldık.. sevdiğime inandıramadım bir türlüolumunekankayizsmile
önce insan ALLAH selamı verir bu bir kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ikincisi kız ayrıldım diyor senin derdinee bak bu da iki kaydirigubbakcemile
aynen bacim, welcome in the club, bende hep 14 subatta yanliz olanlardanimmmmmmmm :sm_cool: :çok üzgünüm: delikafadulden -tatlicadiarzu-
biricik allah ne etmesin seni:) kıs cumartesi giymişti hediyelerimi gördüm üstünde okadar güzel yakışmıştıkimafoldumben
dün akşam bir msj çekti bana iyi niyetle çekilmiş ama fazla samimi bir msjdı... bende bozuldum. msjı görmedim dedim.. buda başladı zaten ben kimimki yabancı felan fişman... sabahta ayrıldık.. sevdiğime inandıramadım bir türlüolumunekankayizsmile
ayyy robot sende slm veriyorum kimse tınlamıyo uğrayan yok bende direk girdim konuya napimlülülülülülüal bi tane daha :bbo::bbo: