- 14 Eylül 2009
- 6.237
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #12.361
ben bıraksam da bu benim peşimi bırakmaz ayrılsak bile görücü usulü gelir isterim seni diyo
sen istemedikten sonra hiçbişey yapamaz
gitsin başka bulsun kendineklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bıraksam da bu benim peşimi bırakmaz ayrılsak bile görücü usulü gelir isterim seni diyo
haklısınız hiç muhatap olmayacam artık onunla .numarasını engelleyecem çok haklısınız bana bunu yapmmamlıydı sevse bile bencil bi davranış doktor ego ile ilgili bi durum dedi seni kendine ait bişey gibi görmüş dedi
malesefki olaylara iyimser yaklaşmak farklı bakmak en kötü özelliğim :çok üzgünüm:
yok aynı bir değişiklik ben varım işte biriciğe sarıyorum bu ara :roflol:
senin kafaya en uygunu benim değerimi bilsempatiksalakcinni
harbi güldürüyon beni yaa sağolasın olumunekankayizsmileasıl sen benim değerimi bil bi kere iki yüzün gülüyorsa sebebi benim :roflol::roflol:
biricik tmm cnm sözünüzü dinlicem .çünkü mantıklı düşünemiyorum tavsiyeye çokçaihtiyacım var .bu arda robot senlemi uğraşıo :roflol:
hıh robot hanım unutulduk dimi :dilcikar:
biricik tmm cnm sözünüzü dinlicem .çünkü mantıklı düşünemiyorum tavsiyeye çokçaihtiyacım var .bu arda robot senlemi uğraşıo :roflol:
unutulmadın da sen olmayınca canım sıkılıyor ne yapayım idarelik işte :roflol::roflol:
benim tavsiyeme ihtiyacın yok yani öylemi kaydirigubbakcemile asıl benimkilere ihtyacın olması lazım evli olan benim ulennn kaydirigubbakcemile
sözünüzü dinlicem dedim hepinizin fikirleri önemli.merak etmeyin sınavdan sonara eve net aldıracam o zaman a kadar idare et robotcum :dance:
senin sınav bitene kadar bein bebişim olur be daha gelemem belki buralara