- 14 Eylül 2009
- 6.237
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #12.021
..
gecmis olsun talyacim, popo iyi mi kaydirigubbakcemile3
Biricigim gönül meselesi mi??
boshayallersmile
...............
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
..
gecmis olsun talyacim, popo iyi mi kaydirigubbakcemile3
Biricigim gönül meselesi mi??
boshayallersmile
gülerim ne var yasak mı :roflol::roflol::roflol:
seni görmek isterdim yawww elime kahvemi alıp seni izlerdim iimi :roflol::roflol:
ben de düşersem sen de beni izlersin düşe kalka akşam ederiz iimi :roflol::roflol::roflol::roflol:
eee nesi özel şimdi başkasına anlatıyorsun da ben sorunca trip yapıyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilemafoldumbenevet canım geçmiş zamanlard olan ve yeniden canlana bişey:çok üzgünüm:
gecenlerde bende düsüyordum az kaldi, ama düsme pozisyonu cok komikti kendi kendime güldüm
bacaklarim ayrildi düserken resmen, sonra toparladim, sanki buzun üztünde paten ayakkabilarla gibiyidm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mafoldumbenevet canım geçmiş zamanlard olan ve yeniden canlana bişey:çok üzgünüm:
biriciğim efet karşılar hala.. ama gönül ferman dinlemiyor:asigim:
canım senin niye canını sıkıyor sevmek gibisi varmı yha.. yada karşılığımı yok merak ettim ama anlatsana biraz
robot kız bikerede fabrikaya jandarmalar gelmişti onların önünde düşmüştüm.. hep dalga geçmişti herkes çocukları gördün ayaklarına kapandın diye.. :dance:
ucundan söyledim be muroş daha fazlası yok birde alıntıyı siler misin lütfeeenbilmiyorumkismile