Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

kuzum aglama üzülme, kendinide suclama, birak allaha havale et, istiosanda suc duyrusunda felan bulun, bi ise yaramazmi ki ?

ben ne yapacam kızlar alt üst oldum kendimi kirlenmiş hissediyorumo temiz duru halim kurallarım prensiplerim inancım senağlama

dersned hocayın yanında doktorun yanında ağladım halen şimdi bile ağlıorm beni bitirdi şerefsizsenağlama

psikiyatriye doktorum senin suçun yok o senin masumiyetini suistimal etmiş sevmişde olabilir amma senin istemediğin bişeyi zorla yapamaz bu ahlaksızlıktır belkide seni evlenmeye mecbur etmeyye çalıştı dedi

talyam bittim ben mahfetti beni ağlamkatan öldüm yazarken bile ağlıyorum eve gidesim yok dnmeyye girecektim girmedimsenağlama ben kime ne kötülük ettimsenağlama

bi insan bu kadar güzel oynayabilir eğitim alsa insan ancak bu kadar olur gittiği cemaaatler çarpar inş senağlama

keşke cemaatte kalsaydım bugün bizimkilerin haberi yok sabaha kadar ağlasam belki rahatlardımsenağlama

bu durumda olduğuna göre çok hayvanca davranmış pis herif... bu ne yha sultanınki kaypak çıktı seninki sapık... çok sinirlendim valla..

şeker peki olaydan sonra konuştunuzmu... özür filan diledimi... yani ne bileyim demedimi hiç bişeyy

özür dileyecek bişey yapmadım aşkım ikimiz için olması gerekiyodu fallan hayvan herif en son arkadan ilşkiye girelim sözlenelim sonradaevlenelim falan ailesinede anlatmıştı şerfsiz beni aile sınavdan sonra söz keselim demişti bu ahllaksız da hemen evlenelim seni birini verirler falan diyodu.ben aşk adamıyımdip adi bunlar olmalı

X