- 7 Ekim 2009
- 3.073
- 7
- 40
-
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #11.781
okurken zor geliyor da bitince çok çabuk zaman geçiyor küçücük bir kız çocuğu idim okul bitti 4 sene çalıştım evlendim yakında bebeğim de olur inş. zaman çabuk geçiyor yawww:a015::a015:
en siskosu benim canim kaydirigubbakcemile3
robotcum çok kilo çok :çok üzgünüm:
en siskosu benim canim kaydirigubbakcemile3
evet öyle de ama biran önce bitsin istiyorum, biktim artik okuldan ders calisma hevesim bile kalmadi :1closedeyes:
nasıl verdin akannehirazmedersen verirsin merak etme ben 2000 yılında 60 kiloydum 15 günde 12 kilo verip 48 e düşmüştüm önemli olan azmetmek bir doktordan da yardım alabilirsin
nasıl verdin akannehir
en baştaki elinde sarı çanta olan mı canım
yok be est. önemli olan gönül güzelliği :kedi:
evet bir süre sonra insan sıkılıyor ama o da biter merak etme hayatta sırası gelen herşey gelip geçiyor ,düşün ben yakında çoluklu çocuklu bir kadın olacam yawwwkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
halbuki daha kendim çocuğum ne olacak sonum bilmem bilmiyorumkismile
evet canim :bbo:
ayy bende sabir yok sabir olsa cabuk veriyorum kilo mafoldumben
hersey sirasiyla güzel, coluklu cocuklu olmakta güzel Allah tüm isteyenlere nasib etsin ins
ben 3 tane bebis istiyom
geçmişe bi göz attım sultanom ne biçim adammış o yhaa o kadarda umursamamazlık olmazki ondan hiçbişey olmaz canım daha çok şey yazıcam ama neysee.....2 güne kalmaz unutursun inşllh sıkma canını:1hug:
veee zarifeee:mymeka: ben yokken resim eklemiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
selam bende geldim hayırdır yokken ne yaptınız sultanof cum ne oldu
ya zarifecik böyle olmuyor ama tmm bn gelinliği istedimteremm ,talya,hilal evimi görmedi
lilyum da gelinliği sordu ben de cuma toptan elime geçsin ekleyem diyodumm:ecrin_bebek:
ya zarifecik böyle olmuyor ama tmm bn gelinliği istedim
ama evide görmek isterdim yaniiii ( ne yüzsüzüm dimi)şutarafagittişutarafagitti
yaaaa bişi yap bzde görek. . cumaya kadar evi mi beklices. :jeyyar:
zarife bak hazır karşılaştık bana da göster ya geçen bi kere daha dedim toplu herkes olunca eklerim dedin eklemedin sonra ben olmadığım bi zaman yine eklemişsin:bbo:
Neyse görmesek de güle güle otur evinde