- 12 Haziran 2009
- 1.765
- 14
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #11.481
kızlarrr bizz barştıkkkkk:teytey: inan çok mutluyum şuanda sorunlarımızı hallettik şükür resmen onsuz yaşamıomuşummm:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk sampuancim ay cok gecmis olsun, dert etme guzum, insallah hersey yolunda gider :teselli:
kizlar bu arada yeni haberim var, yarin gelcek galiba benimki , ay bulusursak hemen size yazicam neler oldu diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ohaoldumsmile
şampuanım bana göre aşk heyecan demek baki kalan sewgi..ilkler aşkla başlar sewgiyle beslenir...sonra sadece sewgi kalır ama dönem dönem öle şeler olur ki ilk defa aşkı yaşıosunuz gb olur..ben bu akşam bi kez daha aşık olduk...
şükür size sölediklerimi söledim ewlilik stresi daha da uzamamasını istememesinden olmuşuz ikimizde bu ara ii geldi daha sağlıklı düşündük rabbim bidaha böle olmasına izin wermesin:asigim:
sultan kız hadi ii haberlerini bekliozz:1hug:
cnm dil bağı var doğuştan şuana kadar emme problemi yok diye gerek yok dedi çocuk cerrahisi
ama ilerde konuşma bozukluğu yapıyomuş
olcak anne baba demeye başlamadann
birde gözyaşı kanalı tıkalı gözleride hep iltihaplı doğduğundan beri masajla tıkanıklık açılıyomuş 6 aya kadar eğer geçmezse ameliaytala açılıyomuş 6 .cı aya giriyozz
narkoz almışken ikisiş birden olcak dil bağını kescekler ve gözyaşı kanalını açcaklarr
ikiside basit miş ama sonuçta ameliyat narkoz alcak yavrummm
aaaaaaaaa ilk defamı buluşcaksınızz hadi hayırlısı
ne giycen düşündün mü kaydirigubbakcemile3
şampuanım bana göre aşk heyecan demek baki kalan sewgi..ilkler aşkla başlar sewgiyle beslenir...sonra sadece sewgi kalır ama dönem dönem öle şeler olur ki ilk defa aşkı yaşıosunuz gb olur..ben bu akşam bi kez daha aşık olduk...
şükür size sölediklerimi söledim ewlilik stresi daha da uzamamasını istememesinden olmuşuz ikimizde bu ara ii geldi daha sağlıklı düşündük rabbim bidaha böle olmasına izin wermesin:asigim:
sultan kız hadi ii haberlerini bekliozz:1hug:
az önce yazdıklarım cnmm
bronşitine bakmadılar acilden
pazartesi doktoruna götürcem onuhn içinde
nasılsın bu arada
hahaha ay ne tatlilar :asigim:
kız taze aşık... olumunekankayizsmile inş. sizde böyle olursunuz,bizde,şampu da herkescik opuyorumnanaktan
buluştunuz mu siz canım
bak hic okuyormu yazdiklarimi klava:
yarin buluscaz insallah
bakalim..
annesi hastanede ama yinede gelmeye caliscakmis :bbo:
70-80 % gelcek gibi görünüyor :1rolleyes:
anlatirim size ayrintilariiiiiiiiiiiiiiii :asigim:
ayy güzel kalpli meleğiimmm benmm bende sana nasıl sewindim bi bilsenn ya hepimizin ağız tadı bozulmasınn:asigim:
wayy be ne güzel yaaaaa:asigim:
bu arada canım nurrose benim ablam
ben zarifeciktim sonra atıldım siteden konu silmek istediğim için
böyle burdan yazıyorum ama 2 hafta sonra evleniyorum ve internetim olmıcak
ablam da hiç anlamaz tesettürden flndelikafaduldendelikafadulden