- 25 Aralık 2006
- 2.076
- 662
- 36
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #11.361
kızlar bende pazartesi günü tesettüre girdimm..elhamdülilahh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benimde sorularım olacak bilgilendirirseniz çok sevinir.m
ben açık bir bayanım.ama kapanmak istiyorum.
siz kaç yaşında kapanmıştınız.zorlandınızmı.bunun için ne gibi bir hazırlık yapmalıyım.kitaplardan okumak istiyorum bununla ilgili dini bilgileri nerden bilgi edinebilirm.birde kapanırsam tam kapanmak istiyorum.yapcaksam tam yapayım.bir görüyorum etrafımda kapanıp sonra açılanları öyle olmakta istemem.buda korkutuyor beni.acele karar vermek istemiyorum.
birde allah nasip ederse öğretmen olıcam.meslekte sorun olurmu.hani örtülü olup işyerinde açılıp dışarda açılmak zorunda olanlar varmı
nolur allah rızası için bilgilendirseniz sevinirim.
tamda buluşucaktınız hayırlsı olsun gülüm üzülme inşllh tez zamanda iyileşirde sizde buluşursunuz:asigim:
siz kaç yaşında kapanmıştınız.zorlandınızmı.bunun için ne gibi bir hazırlık yapmalıyım.kitaplardan okumak istiyorum bununla ilgili dini bilgileri nerden bilgi edinebilirm.birde kapanırsam tam kapanmak istiyorum.yapcaksam tam yapayım.bir görüyorum etrafımda kapanıp sonra açılanları öyle olmakta istemem.buda korkutuyor beni.acele karar vermek istemiyorum.
birde allah nasip ederse öğretmen olıcam.meslekte sorun olurmu.hani örtülü olup işyerinde açılıp dışarda açılmak zorunda olanlar varmı
kızlar bende pazartesi günü tesettüre girdimm..elhamdülilahh..
canım ertelemek istemiyorum aslında.rabbim içime zaten öyle bir anda koyduki.canım içinden böyle bişey geliyorsa kesinlikle şeytan sana vesvese vermedn,ertelemeden yapmalısın,
ben yaklaşk 4 sene önce tesettürle tanıştım ve 6 ay önce şeytan ve nefsime uyup açıldım çok pişman oldum ve pazartesi günü tekrar tesettürüme girdim
Allahıma binlerce şükür.Tesettürün tadını alan zaten vazgeçemez..
İnşAllah tesettürü layığıyla yapanlardan oluruz
Sana da Rabbim nasip eder
Yalnız Arkadaşlarına ve tv.den uzak dur bence..
SAdece bi tavsiye
açık açık hatunları görüpte nefsini kabartma..
Allah gönlüne göre versin
beni kimse zorlamadı.hatta herkes duyunca çok şaşıracak.tepkilerde insanı ürkütyüor tabi biraz.tabi hiçbir tepki ben inandıktan sonra umrumda olmaz.arkadaşlar, baskı sayesinde değil ,gerçekten inandığınız ve istediğiniz için kapanın.. zaten inanarak okursanız kapanmak gerektiğini de bilirsiniz.. yoksa bugün biri dedi diye kapanan,yarın başkası aç deyince açar.. çok sevindm adınıza :1hug:
inanın çok sevinirim okuduğunuz kitapların ismini verirseniz.ben 23 yaşındayım 6 ay önce siizn de dediğiniz gibi kimse zorlamadan, okuyarak öğrenerek çok bilinçli kapandımm.okuduğum kitapların isimlerini verebilirim.tam yapamıyorum belki henüz ama hiç dar giymedim,makyaj da yapmam
ben de kapanınca pişman olurum açılamam da diye korkuyodum ama öyle değil.o farklı bişey bi kere kapandın mı açmıyosunn sonra
o açanlar tamamen bilinçsiz olanlar.
ayrıca ben de eğitim fakültesi mezunuyum hiç çalışmadım evlenmek üzereyim çalışmıcam şimdilik inşallah.
ama kapalı çalışan arakdaşlarım var sorun olduğunu sanmıyorum
inanın çok sevinirim okuduğunuz kitapların ismini verirseniz.
benimle aynı korkuları yaşadınız demek.çünkü yaparsam tam anlamıyla yapmak istiyorum bende.
birde böyle bakıyorum şimdi örtülü bayanlar.çok şıklar hem layığıyla yapıp hemde gayet düzgünler.özendim.açık açık giyinip günaha gireceğime dedim.tam anlamıyla rabbimin isteklerini yerine getirmeye çalışayım istedim.
nbr on41 guzummmmmmm ohaoldumsmile
geldim canım:)
iyi akşamlar canım sana daiyi geceler...nurrose çok güzel nişanlığın...sen de güzelsin tabi...
altını hatırlıyorum çok güzel olmuşsun çok çok çok güzel hemde:)