- 10 Kasım 2009
- 1.444
- 0
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #1.101
sirine sen nerde kaliyosun..??. biricigin ismarladigi dondurmaya bakma.. baksana ne kdar kalitesizz en ucuzunu ismarladi.kafamçokkarıştı. onun tadi tuzuda yoktu:dilcikar:r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sirine sen nerde kaliyosun..??. biricigin ismarladigi dondurmaya bakma.. baksana ne kdar kalitesizz en ucuzunu ismarladi.kafamçokkarıştı. onun tadi tuzuda yoktu:dilcikar:r
biricik sus kiz sus aş mı erıyosun sen.. hamilelerin aklina sokma bulunmazda sonra kaydirigubbakcemile3
canım lv ve burberyler genelde tivil ipekoluyo ve çok kullanışlı taklitlerideöyle aker ve diğerleri genelde sura ipek olduğu için genelde kayma yapıyo bence arkadaşından alabilirsin ben ithal eşarp kullanıorum gayette memnunum önemli olan kumaşın dokusu[...
bu arada bir sorum hanimlar size.
taklit LOUIS VUITTON BURBERRY esarp kullananlar nasil bu esarplar iyi mi yani yerel turk markalarindan daha mi iyi.aker armine gibi markalardan daha mi iyiler.?
bir arkadasim taklit LV satiyor akerin cok kotu oldugunu soyledi dogrumu bu.turkiyedekiler daha iyi bilir.[/B]
Canin sagolsun kizz mesajlarim 100 olsun ben sana ismarlicam :)
canım eşarp satılıyo ama marklı değildi 5 liralıklardandıleptap cnm şal değilde eşarp satıuorlarsa almak sterim doğrusu
bana şal pek yakışmıyr da
stokluyon haaa bağada göndert bikaç denehihoyyyt
offfffffff 100 mesaj olmasını mı beklicem ben şimdikmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bekle kiz isin neyylmaz:
klava: seni ellere yar etmem.. beni bekle beklemiyosan kacirrim senikötükedihüso
vışşşşşşşşşşşş çok ormantik oldu bu yaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
zorla güzellik olmas:umursamaz::umursamaz:
ben kaçar:a015::a015::a015:hepinize iyi akşamlar cangıız sonra devam ederikopuyorumnanaktan
merhaba kizlar ben de yeni katildim araniza:kedi:
merhaba kizlar ben de yeni katildim araniza:kedi: