- 27 Temmuz 2009
- 4.154
- 12
- 39
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #10.961
hişşşşştt kızlar fazla kaynatmayın ben yokkenolumunekankayizsmile
gel canım gelll.. olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız aramam... dün çok yalvardı mesajlarda falan hiç tınlamadm.. bugün de öyle mesajlar gelseydi cevap vericektim soğukta olsa :dilcikar: ama bu geceyide böyle geçiricez anlaşıldı
terem im sen napsın canım:uhm:
inş. canım boshayallersmilearar canim, merak etme
eninde sonunda pisman oluyorlar klava:
çilekiiimmmm bizim bildiğin gb ayrılığa gidioz adım adımmm:gitme:
yok canım ben bişey kaçırır mıyım yaa siz yokken okuyorum btün yazdıklarınızıaklinialirimsmileeee sende gel, durmadan ceyiz almaya gidersen herseyi kacirirsin tabe kaydirigubbakcemile3
nasilsin biricigim bayadir görüsemiyoruz özlemisim kiz seni opuyorumnanaktan
gel canım gelll.. olumunekankayizsmile
çilekiiimmmm bizim bildiğin gb ayrılığa gidioz adım adımmm:gitme:
herşey aynı canım kararımı verdim ben ve yüzüğümü çıkarttım gerisini kendi düşünsün
ben geldimmm resim eklicemzemuszemus
ben geldimmm resim eklicemzemuszemus
yok kuzular ne öfkesi içimde bitirdim kendisi çok ii bilir içimdekileri bitirme dediklerimi ama duymadı içten içe çığlıklarımı..rabbim bizede böle bi yol çizmiş ne gelir elden üzülmüorum..kırgınım ve yorgunum sadece...Rabbim hepinize hayırlı kısmetler wersin
yok kuzular ne öfkesi içimde bitirdim kendisi çok ii bilir içimdekileri bitirme dediklerimi ama duymadı içten içe çığlıklarımı..rabbim bizede böle bi yol çizmiş ne gelir elden üzülmüorum..kırgınım ve yorgunum sadece...Rabbim hepinize hayırlı kısmetler wersin
tamam çilekimmm durayım