- 14 Eylül 2009
- 6.237
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
evet kız tarafı isteyince bişey olmuyor.benim de kayınpeder fln hep hacı adam yalvardı babam vazgeçmedi
ayy zarifee ne inatçıymız baban yaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:ailede ilk düğün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kız tarafı isteyince bişey olmuyor.benim de kayınpeder fln hep hacı adam yalvardı babam vazgeçmedi
hee 10yıl önce amcam evlenmişti ilk benim torunlardan bana patlıyor hepsii ablama mı vereydim sırayı nehihoyyyt
cankızzz nan senin baban benim kayınpederim olmıyadelikafaduldendelikafadulden o da aynı bunları dedi babama
biricik erkek nişana karışmıyo bizde kız da düğüne.kayınpeder geçen bari davul olmasın dedi de babam hemen nikaha sardı o yüzden ağzımı açmıyorum
nan benim babam kocaman ve asikaydirigubbakcemile3
neyse zarifecik kaçar.yarın önce provaya gitcem,sonra arkadaşımla buluşcam,ordan hastaneye,ordan da sözlüm alcak gezcez sonra eve:icecream::icecream::icecream:
yaaaaaesma ben göremedim aşk olsun insan bi haber eder...
ama cok kılo almısım moralımbozulduben yine göremedim :sinifsinif:
ya olemı ben yakınımda ondan dedımefsanurcanım güzelmiş kabanın hem de spor tam benlik hoşsun valla
esmyseni göremedim ben.bi de cevahire yakın sayılmam anadolu yakasının dağ başından geldim avrupada bi dağ başına
yaaaaa
ama cok kılo almısım moralımbozuldu
ya olemı ben yakınımda ondan dedım
lahana burayada kahve koymaya balamışsın