- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.761
pişttt biricik şekerkız hadi topiğe bi şeker ısmarlayında bu şakalaşmanız bitsin (bana torpil geçersiniz artık şeker konusunda)
ben sana şeker alim canım opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pişttt biricik şekerkız hadi topiğe bi şeker ısmarlayında bu şakalaşmanız bitsin (bana torpil geçersiniz artık şeker konusunda)
yani başkasına gerek yok ben yeterim ashabını bozmayadelikafadulden
ben sana şeker alim canım opuyorumnanaktan
kızlar tamam banada alında ben birbirinize ikram edin dedim
yoksa üzgünüm ikinizide kaydirigubbakcemile
kızlar tamam banada alında ben birbirinize ikram edin dedim
yoksa üzgünüm ikinizide kaydirigubbakcemile
görmüyomuusn canım uyum sağlanacak bi tip değil ben uyumluyumdur yoksa
daha fazla cvp yok sanalaelaelaelaelae
herkes haddini bilecek:lepi:
daha fazla uzatmayalım lütfen
ne güzel cnm çiçek mi gelmş :dance: ya talyacm bi şe anlamadımki kendi kendine bişeden gıcık kapmış nedir anlamadım neyse ya
efet canım hiç yoktan kavga çıkardı.. tam tartışırken baktım çiçek gelmiş işyerine beni çağırıyorlar santrale... dedi senmi hep uyuz etçen beni:):)
biricik öyle gıcık kapıcak ortam bozucak biri değil hayatımm... bi yanlış anlaşılma olmuştur aranızda... geçen gün senle aramızda olduğu gibi:):)yoksa iyi çok cici bir arkadaş.. sende tabii...opuyorumnanaktan
merhaba herkese. ay seker abla takma ya benim de çoğu kez kimse selamımı almıyor ne yapayım herkes kendi bilirhihoyyyt
belki bilmeden bişeyler diyorlardır yani karşıdakinin kırılacağını tahmin etmiyorlardır.ben de şakacı bi insanım ama kimseyi kırmak istemem sizi de istemeden kırdıysam affola yoksa kimseyle sorunum yok seviyorum herkesi benopuyorumnanaktan