- 12 Haziran 2009
- 1.765
- 14
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.681
ben bırakırmıyım kız ama giremedim ki hiç nete hep koşuşturmaca wardı..bak geldim gitmemek üzre sen naptın bakalım buralardaakannehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bırakırmıyım kız ama giremedim ki hiç nete hep koşuşturmaca wardı..bak geldim gitmemek üzre sen naptın bakalım buralardaakannehir
hosbulduk canim
nasilsin sekerim??
iyi değilim süper bi stres var üstümde kafam kazan gibi:dance: :çok üzgünüm: sen nasılsn
:gitme: gitme kız bi dahaben bırakırmıyım kız ama giremedim ki hiç nete hep koşuşturmaca wardı..bak geldim gitmemek üzre sen naptın bakalım buralardaakannehir
düğünlere gitti ya bizi bırakıp :mymeka:hayirdir teremcim ne kosturmasi, nerelerde kosturdun???..:sm_confused:
on41 in sinirlerii bozulmş bize bile bakmıo ki dün bi biz vardık topikte benneyaptımki. :dilcikar: benimde sinirlerim bozuk ya anlıorum :roflol:
hayirdir kuzum neden streslisin??
:gitme: gitme kız bi daha
düğünlere gitti ya bizi bırakıp :mymeka:
geliyosunuz hemen çıkıyosunuz :dilcikar:
sorma ya off ne yapcam bilmiyorm .herkes bişeyler beklio benden .annem evişi beklio bu saatten sonra dersmi çalışıosn yaşın kaç olmş falan.millet onuda yapıo onuda herişi yapıo falan.moral falan kalmadı resmen dedimki ben on tane işi bi arada yapacak kadar becerikli değilim.babbam ders paranı kendin çıkar dio çalışıomsn ne yapıosn yap.kafamda bin türlütilki.o arada da ders çalışmaya çalışıorm düşün artık kafayı yiyecem hoca bugün ders çalışmıosn dio konuyu güzekl anlıyosn amam meyvesini görelim dio ben bunları düşünürken nasıl çalışayım kafayı yememme az kaldı mafoldumben
ayy 3gün 3 gece düğün wardı sanki ben ewlenmişim kdar yoruldum kızlar ya...aay ben kesin nikah yapıcam ne o öle
ayy canim yaa, ne kadar kaldi okulun bitmesine??
ben de aileme yük olmiyayim diye okulun yani sira calisiyorum bana diyorlar ki calisma birak okuluna konsantre ol
ne tuhaf bi dünya
:sm_confused:
Allah kolaylik versin canim umarim biran önce okulunu bitirip mutlu bir yuva kurarsin..opuyorumnanaktan
okulun bitmesinemi? off sorunda orda ya tekrar hazırlanıyorum össye :çok üzgünüm:
ayy anliyorum seni yaa
eylülün sonunda kuzenimin dügününü yaptik aynen dedigin gibi 3 gün 3 gece sürdü
ben sonunda ooof ne bu demisim
benim dügünüm sade olsun demisim herkez bana bakmis..kaydirigubbakcemile3
..
aöf maöf ihl mihl anlamadim ama sosyoloji 6 yil sürer mi hic:uhm:
burda bile 3 yilda mezun oluyosun..