- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.581
ben varım yaww slm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykm selam
nasılsınız kızlar_?
naber şekeric dün teyzenden iki kurabiye atıp çantana getirseydinya kaydirigubbakcemile
nasılsınız kızlar_?
ŞİMDİYE KADAR UYUYODUM HALEN UYKUM GELİO mirmirmirmir kurabiyeler çok azdı :dance: köfte fazlaydı onuda istemedin :roflol:
köfteyi ben de yaptım ondan istemem köfteden başka bir şey yok muydu karnım acıktı aywwww sositososito
hmm yok ya sadece köfte meyve kurabiye falan vardı işte çay içtk sonra karnımız doldu zaten :dance:
dün bütün gün ne yaptın peki onu anlat da bilelim bari bu arada sen hangi ilden katılıyordun sormuşmuydum :dance:
dün köfte yaptım valal yanına da patates biber kızarttım bide çorba salata offfffffff
dün bütün gün ne yaptın peki onu anlat da bilelim bari bu arada sen hangi ilden katılıyordun sormuşmuydum :dance:
dün köfte yaptım valal yanına da patates biber kızarttım bide çorba salata offfffffff
habire çiğ köfte yapıoz sence nereliyim? sen nerelisin bu ar4ada
hımm urfalısın ozaman ,ben karadenizliyim belli değil mi ,çiğ köfteye de bayılırım yaww :jeyyar:[/QUOTE kardeşim yine gözlerini gördü :jeyyar: :roflol: belli belli karadenizli olduğun
hımm urfalısın ozaman ,ben karadenizliyim belli değil mi ,çiğ köfteye de bayılırım yaww :jeyyar:[/QUOTE kardeşim yine gözlerini gördü :jeyyar: :roflol: belli belli karadenizli olduğun
nerden belli bak o kardeşine gösterme demedimmi ben sana hee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
-tatlicadiarzu- :sm_cool:ne bilim karadeniz kadını da biraz senin gibi olur sankinerden belli bak o kardeşine gösterme demedimmi ben sana hee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
-tatlicadiarzu- :sm_cool:ne bilim karadeniz kadını da biraz senin gibi olur sanki
sankisi ne ,nasıl olur sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab