- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.221
Cadıarzucadıarzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz tenliyim parliyorum yani...hihoyyyt
benim de sevdicegim bana parlayan yildizim/elmasim vs vs der :asigim:
nickimin hikaysesi kissaca buyrunnnnnnnnn
niye almiyosun kiz, hazir icindesin alsana..lmaz:
bilmiyorumkii var bi sorun bendekaydirigubbakcemile2
kız bende pek seksi gecelikler aldım bu ara :asigim: 5 dakka üstümde kalırsa iyi valla :kedi:
niye almiyosun kiz, hazir icindesin alsana..lmaz:
var mi bi eniste bey???
..gecelik zaten giyinmek icin degil cikartilmak icin alinir...:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
kızlar msnde sevdiceğimle konuşurum... bana derki niye geç cvp veriyosunn.. dedim sitedeyimm.. diyo şöyle şu siteyi bende üye olcam garibim bilse kız kıza kaynatıyoruz:) gecelikler felan hahahhayy
sus kız sus :jeyyar: daha söz yapamadıkmafoldumben
kız deli misin? al stok yap şimdiden :dance:
kızlar msnde sevdiceğimle konuşurum... bana derki niye geç cvp veriyosunn.. dedim sitedeyimm.. diyo şöyle şu siteyi bende üye olcam garibim bilse kız kıza kaynatıyoruz:) gecelikler felan hahahhayy
delikafadulden
benimki de duymasın valla.. pimpiriklidir biraz.. hele bi nickimi fln duysa girer araştırır..neler yazmışım ne yorumlar yapmışım..yanarım vallah..kulaklarını çınlatıyorum haberi yok delikafadulden
aynen canim, bende söylemedim bu siteye üye oldugumu..kaydirigubbakcemile3
bende söyleyemem.. ben şimdiden şeyi düşünüyorum :uhm: evlenince nasıl giricem siteye.. gizli işler çevirmemden nefret eder. sanal sitelere güvenmez pek,bana da güvenme der.. şimdi doğrusunu söylesem rahat durmıcak biliyorum..didiklicek siteyi. bütün foyalarım meydana çıkıcak.. gelde doğruyu söyle şimdi delikafadulden
bende söyleyemem.. ben şimdiden şeyi düşünüyorum :uhm: evlenince nasıl giricem siteye.. gizli işler çevirmemden nefret eder. sanal sitelere güvenmez pek,bana da güvenme der.. şimdi doğrusunu söylesem rahat durmıcak biliyorum..didiklicek siteyi. bütün foyalarım meydana çıkıcak.. gelde doğruyu söyle şimdi delikafadulden
ahahahay kızlar paçalı dnda var bizim firmada:d ben seksi gecelik yerine onlardan alcam desem ne düünürdü çocuk diyim alıp koycam çeyize
sorma canım sorma :1closedeyes:haklılar cnm güvenmemekte eski topice koyduğumuz resimlerden az çekmedikk..
yok canım silmem de,mesajlarda değişiklik yapabilirim..mesela arada odunluğunu falan yazdığımda ,benim aşkım çok düşünceli falan diye değiştirieyim delikafaduldenayni senin gibi düsünüyorum, benimkide seninkine nekadar benziyormus
ben yazdigim msjlari silerim galiba o zamana kadar
baska ne yapabiliriz ki
yada üyeligi silip tekrar üye olabiliriz
:sm_confused:
sorma canım sorma :1closedeyes:
yok canım silmem de,mesajlarda değişiklik yapabilirim..mesela arada odunluğunu falan yazdığımda ,benim aşkım çok düşünceli falan diye değiştirieyim delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3