- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #6.201
ee sende ne var yok aşk nası gidio:dance: :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi fena değil canım :asigim: arada bi odunluğu olsa da seviyorum canımın parçasını...senin nasıl?ee sende ne var yok aşk nası gidio:dance: :asigim:
bilmem ki tatlım,hiç düşünmedim.. hele geçen birisi benim kimliğimi ve resmimi kullanarak facebookta profil oluşturmuş..deliye döndümklava:bu arada on41 albüme foto eklesene nie koymuyon?
iyi fena değil canım :asigim: arada bi odunluğu olsa da seviyorum canımın parçasını...senin nasıl?
bilmem ki tatlım,hiç düşünmedim.. hele geçen birisi benim kimliğimi ve resmimi kullanarak facebookta profil oluşturmuş..deliye döndümklava:
bizde yok da nerde o aşkı göremedik yaşayamadık nası bişe bilmioz:dance:
kimliğinle ismini fotonu kullanmış nası oluyo ya tanıdık heralde?
aşkk kokusu var topicte:):
iyiyiz parlayanyıldız ım hoşgeldin..sen nasılsın zemuszemus
bende iyiyim on41´im
ya on41 bise merak ediyorum
on41 ne ifade ediyor???
CADIARZU
:sinifsinif: :asigim: nasılsın talya cım
iyiyim canım saol sen??? bu arada parlayanyıldız çok güzel aldıkların... birazda kışkırtıcımı ne:kedi:
abowwww akannehir pek bi seksiii :jeyyar: çok güzeller canım..güle güle hiy kaydirigubbakcemile5 kaça aldın?
canım benm nette kullandığım sabit bi nickim var aslında.. onu burda kullanmak istemedm.. aklıma ilk gelen on41 di.. aşkım bandırmalı ben izmit.. on bandırmayı 41 izmiti temsil ediyo yani =)
iyiyim canım saol sen??? bu arada parlayanyıldız çok güzel aldıkların... birazda kışkırtıcımı ne:kedi:
iyiym bende canım sağol kaydirigubbakcemile3 parlayanyıldızım hakkaten parlıcak :asigim:
yhaa kızlar bizim çalıştığımız sektör iç giyim ama yok anacım bende heves alayımda koyayım çeyize diye:):)
kız bende pek seksi gecelikler aldım bu ara :asigim: 5 dakka üstümde kalırsa iyi valla :kedi: