- 14 Eylül 2009
- 6.237
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
bende bunu almıstım eklemiştim bi ara gerçi
esmycım bunu öncedende görmüştüm çok beyendiğimide yazmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunu almıstım eklemiştim bi ara gerçi
45 tlmi sezon sonuda olsa çok pahalı geldi bana ben eşarba 20 tlden fazla para vermemhihoyyyt
pierre cardinleri sezon sonu 50-60 gibi veriyorlar malesef kafamçokkarıştı
offfffff çok para yaaa:umursamaz:
nikoncum
ben sıteye uye olurken oylesıne aklıma geldı anlamı yok yanııı ıtıraf edıyorum :ecrin_bebek:
badem ise benım face de ki pet socıety mın adı :)
teşekkür ederim kızlar, hoşbulduk opuyorumnanaktan
nikon; ben narin programında 30 derecede yıkıyorum ipek eşarpları, renklerde solma problemi yaşamıyorum hiç...deterjan olarak da sıvı bebek deterjanı veya sabun tozu kullanıyorum, belki o da solma olmamasında önemli bi faktördür..
çok ilginç hakkaten, kırk yıl düşünsem eşarbı makinaya atmak aklıma gelmezdi. bu fikir çok iyi oldu, teşekkür ederim. yalnız bir kaç eşarp birden atabilir miyim. cesaret edip bunu deniycem. sıvı deterjan olarak perwol mü kullanıyorsun dalin mi
başıyazmalı eşarp çok güzel bayıldım eminim sanada çok yakışıcakzemuszemus
45 tlmi sezon sonuda olsa çok pahalı geldi bana ben eşarba 20 tlden fazla para vermemhihoyyyt
merhaba arkadaşlar hihoyyyt
bundan sonra aranızda olacağım ben de inşaAllah..
samimi paylaşımlarınıza katılacağım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar, hoşbulduk opuyorumnanaktan
nikon; ben narin programında 30 derecede yıkıyorum ipek eşarpları, renklerde solma problemi yaşamıyorum hiç...deterjan olarak da sıvı bebek deterjanı veya sabun tozu kullanıyorum, belki o da solma olmamasında önemli bi faktördür..
merhaba arkadaşlar bende sohbetinize katılmak istiyorum.
merhaba arkadaşlar bende sohbetinize katılmak istiyorum.
dalin kullanıyorum, çok güzel kokuyor..
ben genelde toplu olarak atıyorum eşarplarımı , kuruduklarında ütülemesi zahmetli oluyor azıcık tabii kaydirigubbakcemile3
eğer birikmesini beklemeden acil yıkayacaksam da; diğer narin çamaşırların yanında atıyorum cnm..
umarım sen de bu yöntemle sorun yaşamazsın ..