- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
esmy sizin evi sattıklarını okumuştum. son durum nedir taşınıyor musunuz ev buldunuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basiyazmali gercekten harika bir secim yapmissin basindada görmek isterdimde artik ekleyen olursa dimi :)
guzelmiş cnm yeni sezonmu*
hayırlı olsun herkese yeni topikalkisalkisalkis
esmycim elbiseleri üstüste giymeyi bende sevmiyorum elbisenin özelliği kayboluyor diye düşünüyorum
başıyazmalım eşarbını çok beğendim renkleri desene çok güzelmiş zevkli kızssın maşallahh opuyorumnanaktan
sezon sonu esmy
esarbın hayırlı olsun canım
ben de bakmıştım bu modele ama almadım pişti olacakmısız hehegule gule eskıt
hayırlı olsun herkese yeni topikalkisalkisalkis
esmycim elbiseleri üstüste giymeyi bende sevmiyorum elbisenin özelliği kayboluyor diye düşünüyorum
başıyazmalım eşarbını çok beğendim renkleri desene çok güzelmiş zevkli kızssın maşallahh opuyorumnanaktan
başıyazmalı eşarbını güle güle kullan
sezon sonu, ne kadara aldın canım
45 tl canım..
hiç normal baglamadınmı yazmalı yadaben heryanımı kapatıp eklerim takınca canım..
ilk kez o model yapıcam ya merak ediyorum :)
sezon sonu esmy
hıhı nerden bılıyon kız nisanda cıkcazesmy sizin evi sattıklarını okumuştum. son durum nedir taşınıyor musunuz ev buldunuz mu
hiç normal baglamadınmı yazmalı yada
otur baglasan bile eşarplarıdamı şal gıbı uzun alıyordun
hıhı nerden bılıyon kız nisanda cıkcaz
yeni sezon kataloğunda bu eşarp hiç dikkatimi çekmemişti, senden sonra hoşuma gitti benim de, özellikle bu rengini çok beğendim, ben bu desen esmy deseni diyorum kaydirigubbakcemile3bende bunu almıstım eklemiştim bi ara gerçi
slm kızlar bende geldim...
Yazmalım eşarp çok hoş gerçekten...
fiyatı uygunmuş. desen ve renkler de harika
hiç normal baglamadınmı yazmalı yada
otur baglasan bile eşarplarıdamı şal gıbı uzun alıyordun
hıhı nerden bılıyon kız nisanda cıkcaz
dicerr, "badem" nicki de çok güzelmişnerden aklına geldi birden :jeyyar:. bu arada dicerr in manası ne
kız sorma öteki topikte arkadaşların her birini ayrı ayrı topiklerden okuyordum, kimi anne bebek topikinde, kimi nişan çeyiz topikinde, kimi asker bekleme topikinde vs. seni de çeyiz topikinden takip ediyordum. ben de dün sohbet topiki açıcaktım sohbet ederiz diye malesef kötü bir olayla başladık, tatlı tatlı devam edeceğiz inşallah. iyi baya vaktiniz varmış, rahat rahat gönlüne göre ev bulursunuz inşallah. belki buradan da yardım edenler olur
artık yapıyolar canmçok güzel bi topic bence burdaki herkes eski arkadaş galiba çok güzel bi eşarp almışsınız bende 3 yada 4 sene önce şal takmayı çok severdim ama şimdi pek takmıyorum bende etol alayım diyorum ama bi türlü kısmet olmadı bide o zamanlar zayıftım şimdi doğum kiloları üzerimde suratıma nasıl olur etol bilemiyorum bende elbise seviyorum ama uzun elbise hiç görmedi malesefki
yeni sezon kataloğunda bu eşarp hiç dikkatimi çekmemişti, senden sonra hoşuma gitti benim de, özellikle bu rengini çok beğendim, ben bu desen esmy deseni diyorum kaydirigubbakcemile3
45 tl canım..