- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #4.841
slm herkese ,öğrenci olmak da zor tabi neyse ki üniv. bitireli 5 sene oldu vay be yaşlandım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeslere günaydın
kimsecikler yok
cankıız nirdesin yavrii görüşemedik senle ne zamandıropuyorumnanaktan
slm herkese ,öğrenci olmak da zor tabi neyse ki üniv. bitireli 5 sene oldu vay be yaşlandım artık
yaş kaç?
ben varım:dance: kahvaltı yapmadım daha ya
28 den gün alıyorum ,sanırım 27 oluyor :)
bende kahvaltımı yapmadım dahacokacimcoook
canım senin nikin gülendam değil miydi yoksa yanlışmı hatırlıyorum nikinimi değiştirdin
bi fincan kahve ısmarlayan yok mu yaa ,çikolatalar da benden
evet nickimi değiştim çok zekisin:dance:aklında kalmış
olmaz yaaa ,sabah sabah midem bulandı , kahvaltımı yaptım ben ,kahvaltıda ii gider ama ,kahve faslına geçtim artık
bek-le-ye-mem ,kahve kirizne girdim çünkü ,senin ısmarlayacağın yok ,en iyisi ben sana ısmarlayayım ,neli istersin
bak s ütlü kahvem güzel olur ,tamam sen hazırlan ben sana güzel bir sütlü kahve yapayım hem kafein az da olsa almak gerekir uykunu açar ,hangi bölümde okuyorsun bu arada
sorma ya uzun hikaye :çok üzgünüm: liseden 99 mezunuyum i.h.l hep katsayı problemi vardı olmadı en son a.ö.f ten sosyal bilimler okudum.dgs ye girdim geçen yıl sosyoloji geliyodu korkuttular yok 7 yılını alır bilmem ne şimdi tekrar hazırlanıyorum öss ye yaş oldu 26