- 12 Haziran 2009
- 1.765
- 14
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #4.441
kızlarrrr
yarın k.k. izmit buluşması var.. bende gidicem inş.
neredde oluo kız sen bana söleme olur mu heç bişilmaz: nerde buluşcaksınız bide kim kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr
yarın k.k. izmit buluşması var.. bende gidicem inş.
neredde oluo kız sen bana söleme olur mu heç bişilmaz: nerde buluşcaksınız bide kim kim
ayy pardon parlayanyıldızım gözlerde pert oldu artık...ay eylem yapıcam gelsin hakkatten yaa ama baktım 2010 da açılıomuş cevahirde forum ist.da istinyeparkta bi kaç yer daha war açılsın da alalım dimi..kaç euro canım orda bu bluz
ıstanbul’daki büyük gayrimenkul şirketlerine ’Bize yer bakın’ talimatı veren H&M yönetimi, 2010 yılının ilk aylarında 5 merkezde birden mağaza açmaya karar verdi.
çok hoşşşş opuyorumnanaktan ve çok güzel kombine edilmiş canım..sana da çok yakışır eminim a.s.
bak bak neler demişler arkamdan patrıca kocaya kaçmadım kız :umursamaz: güzel kokulumla görüştük doktora gittik:sinifsinif: gece kuşu olarak geri gelim naparsınız
duyurulur!
umarim yaa, denemeden bise almayi sevmiyorum :)
kiz bende evlenince kocaeli bulusmalarina katilirim o tarafa geliyorum nasipse yerimseniben
cingirakli yilan yilan cikti sevdigimmmmmmmmmm
gizlar ben dayanamiyom yine oynuyorum ya odamda deli gibi tek basima hahahaha :roflol: :roflol:
bide böle göbegimi salliya salliya oynuyom :roflol: hahaha
iimiş ya fiyatıda walla 20 tl oluoyerimseniben
heuehueheuheu kız kactın sandım gecelerın kadını. bende geldım gece mesaısıne baslayalım hadı
cingirakli yilan yilan cikti sevdigimmmmmmmmmm
gizlar ben dayanamiyom yine oynuyorum ya odamda deli gibi tek basima hahahaha :roflol: :roflol:
bide böle göbegimi salliya salliya oynuyom :roflol: hahaha
:teytey: oleyyyy
kız gel senle biz kardeş olalım
abowww akannehir sahi mi kız? ne zmn evleniceksn..elini çabuk tut.. ben ist. a gelin gidicem yoksadelikafadulden
sen git git ben pesindeyim :roflol:
benim evlenmem 2 seneyi bulur ama benimki zaten kocaelinde kalmak istemiyor yani istanbul adayiyiz bizde
istanbula bayilir zaten, olmazsa orda görüsürüz opuyorumnanaktan