- 27 Temmuz 2009
- 4.154
- 12
- 39
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #4.081
gece kuşları çoğalmış acayip uykum var siz nie burdasınız gidip yatsanıza yahuumirmirmirmir-tatlicadiarzu-
gün yeni başlıyor canım bize :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece kuşları çoğalmış acayip uykum var siz nie burdasınız gidip yatsanıza yahuumirmirmirmir-tatlicadiarzu-
canım komşumuz kalp krizi geçirdi.. kızı da ben en samimi arkadaşım :gitme: dün gece onunla kaldım..kötüydü..gelemedim o yüzden.aklımda burdaydı ama açığı kapatmaya geldim :jeyyar: sen naptın sevdiceğine mi gittin ?opuyorumnanaktan
hoşgeldin papatya mmmm kaydirigubbakcemile5bende geldim bende sengözlerimebaksanab
sağol cnm :gitme: inş. iyi olacak... ah sen yine görmüşsün.. benm 3 gün sonra 1 ay olacak görmeyelimafoldumbenay çok geçmiş olsun canım benm ya..inşallah tez zmanda düzelir:gitme:
insan merak edio dimi neler oluo die...ewwt sewdiceğime gittim ama pek görüşemedik ki işi çıktı mecbur gitmek zorunda kaldı:çok üzgünüm:
bende geldim bende sengözlerimebaksanab
gün yeni başlıyor canım bize :dance:
hoşgeldin papatya mmmm kaydirigubbakcemile5
sağol cnm :gitme: inş. iyi olacak... ah sen yine görmüşsün.. benm 3 gün sonra 1 ay olacak görmeyelimafoldumben
karalahana maşallah ya bende de borç batağındayım bu ramazan hiç tutamadım yeni doğum yaptıgım için önceden de vardır bi 10 gun felan amanınnn ne edecem benkafamçokkarıştı
on41 benim içinde kabus başlıyo bu saatten sonra uykusuzlukdan cinnet durumları yaniisırnaşık şey
on41 geçmiş olsun cnm komşunuz içn...
teremcim enişte ne iş yapar böle istediğin vakit gidebiliyorsunn... rahatsın valla hemşom ne güzel:):)
aynı ben cnmon41 benim içinde kabus başlıyo bu saatten sonra uykusuzlukdan cinnet durumları yaniisırnaşık şey
on41 geçmiş olsun cnm komşunuz içn...
karalahana maşallah ya bende de borç batağındayım bu ramazan hiç tutamadım yeni doğum yaptıgım için önceden de vardır bi 10 gun felan amanınnn ne edecem benkafamçokkarıştı
on41 benim içinde kabus başlıyo bu saatten sonra uykusuzlukdan cinnet durumları yaniisırnaşık şey
hemşom hoşgeldin...sewdiceğim fotoğrafçı nikah salonunda ee nikah salonu bizim ewe yürüme 10 dk bende wakit buldukça gidiom aşkımın yanına:asigim:
hb hemşom çok şanlısın o zamann... ne güzel düğün fotolarınız çok orjinal farklı olurr:lepi:
slm kızlar nasılsınız bayadır uğrayamadım bu topiğe eskisi kadar sık giremiyom kk ya annemler bendeler bu aralar yoğunum ama çok kısa zamanda 2010da bomba gibi dönücem
slm kızlar nasılsınız bayadır uğrayamadım bu topiğe eskisi kadar sık giremiyom kk ya annemler bendeler bu aralar yoğunum ama çok kısa zamanda 2010da bomba gibi dönücem