- 12 Haziran 2009
- 1.765
- 14
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #3.961
ohh oldu buda benm çantam
buda babacığım kapandığımda almıştı opuyorumnanaktan
çantam bu yazmalımm:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh oldu buda benm çantam
buda babacığım kapandığımda almıştı opuyorumnanaktan
bursadan aldim balim benim sicacik hemde, daha güzelleri senin olsun, ben bunlari gecen sene kisin türkiyeden aldim ama bu tür modeller daha bu sene geldiler alamanyaya moda oldu c&a da falan bir cok cesidi var
En cok ayakkabina ve cantana bayildimm
Elbisende cok guzel tabiii üstünde paralansinn canimm
Güle güle giyy..opuyorumnanaktan
Meryemce cokk sksin mahsallahh..
Hirkalarini cok begendimm özellikle sari olanini nirden aldin desemmmirmirmirmir
ya bende böyle esarplar kullanmak istiyorum
ama bir türlü rahat edemiyorum icinde sal kullanmaya alismisim daha kolay geliyomafoldumben
meryem hee kiz heryer bembeyaz masallahh icimi actii
sorma balim ne romantik dimi ah ah sevdigimizi takip kolumuza gezsek yahu benim varda ben gezemiyorum :)
ist da çok soğuk bugün ya :S bende sıkıldım ewde aşkımın yanına mı gitsem:asigim:
ah canim benim gel beraber takilalimaaahhh ahhh nede guzel olurdu kizz:kedi::asigim: senin sevdigin varimis benim kimisem yoggg :çok üzgünüm:
kizlar almanya buz gibi ben donuyorum yaaaaaaaaaaaaa, evde kalörferler sonuna kadar acik ama ben donuyorummmmmmmmmmmmm akannehir
ist da çok soğuk bugün ya :S bende sıkıldım ewde aşkımın yanına mı gitsem:asigim: