- 24 Temmuz 2007
- 2.181
- 7
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #3.941
terem neler almissin canim ya cok güzeller cok zevklisin gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayramda annemle ben
buda yakından çekim yakası belli olmuyo diğer resimde
şampuan ana kız değilde abla kardeş gibi görünüyosunuz annen çok genç gösteriyo maşallahmavi tuniğinde çok hoş..
altini yapmassaniz sevinirim arkadaslar sohbete katilamiyorum bari resim paylasayim
altina kot etegimi giymistim ikisindede
gülüm senin eşarplarına hastayım ilkine bayıldım yanlış görmediysem fındık desenli çok hoş yaaaŞenizikincisi de çok güzelopuyorumnanaktan
altini yapmassaniz sevinirim arkadaslar sohbete katilamiyorum bari resim paylasayim
altina kot etegimi giymistim ikisindede
ikinci resimdekini pek bi begendim elbisecigi cok hosişte benim tarzımdan kareler ...ama altında kot pantolon olacak ..kotsuz çıkmam :)
hayirli ugurlu olsuuuuuuuun cok sevindim opuyorumnanaktankızlaaaaarrr
4 haftalık hamişimmmm
bayramda annemle ben
buda yakından çekim yakası belli olmuyo diğer resimde
şampuan ana kız değilde abla kardeş gibi görünüyosunuz annen çok genç gösteriyo maşallahmavi tuniğinde çok hoş..
gülüm senin eşarplarına hastayım ilkine bayıldım yanlış görmediysem fındık desenli çok hoş yaaaŞenizikincisi de çok güzelopuyorumnanaktan
evet canim findiklar var üstünde cok his dimi hehe ispartada pazardan almistim 3 bucuk milyon ama su 10 milyonluk esarplardan bu yerimseniben
kuzum altintiyi silseydin keske
günaydın kızlar...
terem bayıldım kıyafetlerine.. hepsi çok şık çok zarif... heleki çantan:):)
meryemcim seninde kazakların eşarpların çok hoş...
birde şampuandı sanırım mavi tunik çok yakışmış... annen ne akdar genç öyle yha ana kız ikinizede maşallahh...
sagol canim benim opuyorumnanaktan
ben burdayım sekerım:)
kızlaaaaarrr
4 haftalık hamişimmmm
terem aldıklar cook guzel gercekten ıyı gunlerde gıy canımm..
ohh iyi etmişim ama çatır çatır giyiom şimdi..saol canım benmmmhihoyyytkız terem nettin bacı sen öyle neler almışın hepside çok güzel hepside üstünde paralansın:dance::dance::dance:
günaydın kızlar...
terem bayıldım kıyafetlerine.. hepsi çok şık çok zarif... heleki çantan:):)
meryemcim seninde kazakların eşarpların çok hoş...
birde şampuandı sanırım mavi tunik çok yakışmış... annen ne akdar genç öyle yha ana kız ikinizede maşallahh...
En cok ayakkabina ve cantana bayildimm
Elbisende cok guzel tabiii üstünde paralansinn canimm
Güle güle giyy..opuyorumnanaktan
saol canım benm daha da güzlleri senin olsunn inşallah
Meryemce cokk sksin mahsallahh..
Hirkalarini cok begendimm özellikle sari olanini nirden aldin desemmmirmirmirmir
ya bende böyle esarplar kullanmak istiyorum
ama bir türlü rahat edemiyorum icinde sal kullanmaya alismisim daha kolay geliyomafoldumben
günaydın herkese elbiseni güle güle kullan ama benim tarzım değil öyle çiçekli böcekli şeyleri sevmem kumaş pantolon zaten hiççç giymiyorum hatta yok kumaş pantolonum :)
kızlaaaaarrr
4 haftalık hamişimmmm
terem neler almissin canim ya cok güzeller cok zevklisin gercekten
hoşgeldin canım..
ben de pendiğe gelin geldim alışmak hepimizin kaderi inan
kaynarca da eşimin teyzesi var gittim bikaç defa ..
Rabbim yardım etsin hepimize inşAllah..
opuyorumnanaktan
vışşşşşşşşşşşşşşşşşşş anam kaydirigubbakcemile3
yakıyon terem
çantan tarzım değil ama güsel canım..ben böle pofuduk çantaları seviyorum :kedi:
yazmalım hoşgeldin..bende günlük kullanımda büyük çantaları sewiorum bunu bayram için kombinledim bide bayram bitiminde düğün wardı onun için böle oldum yoksam günlük hayyatta öle topukluyla yürüyemem :sm_cool:
diğer çantamıda ekledim aldım dedim ya sana
hayırlı olsun efsacım ...
rabbim nur topunu sağlıkla versn kucağınıza inşAllah..:CüvCüv:
diğer resim ekleyen arkadaşlar hepiniz çok cici olmuşsunuz..kaydirigubbakcemile5