Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

papatya88 Allah sabır versin herkese inşallah tez zamanda kavuşursunuz sizde
zarifecikk klava: det bakym bahsettiğin kalçaydı fıstık gibi alttarafı bilek benimki :dilcikar: şaka bir yana yapıyoruz arada böyle yaramazlıklar işte :kedi: ne güzel de masumlaştırdım ya

ııııı şeyyyy ıııı fisfisfis
evet evet tabi sular seller gibi yuttum maşallah :lepi: bir dkk burnum mu uzuyor ne fisfisfis
baktım işte az çok yeter fazlası alerji yapıyor bende Allah yardımcımız olsun :hulya:

[QUOTE=xxtalyaxx;10344872]efet ama ben mesela karalahananın eşarp bağlayışını çok beğeniyorum... oşekilde çok normal ve güzel duruyor... bazıları gerçekten abartıyor...

teremcim mrb naber??

iyiyim güzelim sen nasılsın nasıl gidio bakalım herşey yolunda mı
[/QUOTE]

iyiym cmm... iyi sayılır işte... yaşıyoruzz

sağol cnm amin inş :asigim:

dersini çalış bak on41 im sopasından kurtulamssın kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaar nasılsınız bakim...
Zeynepcim sen çok tatlısın ama açıkçası elbisenin straplez olduğu ve dikildiği baya belli olmuş, ama kol kısmı çok güzel biraz daha uzun olsaydı çok daha güzel olurdu.
Papatyam çok üzüldüm şu şehitlere bilmemki ne diyim yapan adilere azdılar iyice Allah ıslah etsin...

aman aman iyi olsun da canım benm.. kaydirigubbakcemile5 napıyosun bakalım..özledim yahu

iyilik canım böle uğraşıp duruyoruz işte:ecrin_bebek:sen nasılsın cnm nasıl gidiyo hayatayy benimi özledin:sm_cool:

zeynep sultan elbisen güzel ama içine giyiğin şeyi bğenmedim hem kolu kısa bolero giysen daha güzel olurdu.

Resmimiz varda henüz bana göndermedi, eklemeyede korkuyorum açıkçası hemen yanlış sitelere geçiyo...
Ay çok heyecan yaptım, annesi daha çok heyecanlandırdı beni onunla konuşurken çok rahattım oysaki.
Nasılsın falan filan dedi, şimdide annemi arayacaktı belki aramıştır.

dün bi ton alıntı yaptım evde pc dondu şimdi aklımda kaldığı kadarıyla;

lift city hayırlı uğurlu olsun çok cici bir gelin olmuşsun canım...

zarifem diğer topiktede söledim Rabbim tamamına erdirsin inş...

cimcime Rabbim o gönlündeki güzel heyecanları hiç eksik etmesin ne kadar güzel anlatmışsın öle,insan özlüyor valla öle şeyler yaşayabilmeyi.inş hepimize nasip olur...

ha bu arada talyacım bi mesajında gördüm benim eşarp bağlama stilimi beğeniyormuşsun.
ben en çok bu modelde rahat ediyorum ve yakıştırıyorum kendime.
üst kısmı çok iğreti biçimde kaldıranlar var ama ben öle yapmıyorum...
hatta gelinliğimde öndn ürban modeli kullanırsam onda bile bir formül bulmam lazım öle seviyoru
m:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…