Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

canım benim :gitme: Allah ıslah etsin bu terörist soyunu.. karıncayı bile incitemeyen ben,bunları gözümü kırpmadan gebertirim vallahi.. klava:

aynen canım nasıl böle olabilirler ya kalleş soyu yeter artık ya hep aynı hep aynı daha kaç kardeşimizi şehit wericez lanet olsun

Allah askerlerimize güç,kuvvet versin canlarım.. bu şerefsizleri de yok etsin.. papatya m üzülme sakın sen.Allah tüm askerlerimizi sevdiklerine sağa salim kavuştursun inş. dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyo :gitme:

amin bitanem tüm askerlerimize daynma gücü versin korusun Yüce Rabbim...nyse içinizi kararttım konuyu açarak...tşk edrim yorumlarınız için :gitme::1hug:

kizlar size birsey sorucaktim ben 58 kiloyum boyum 160cm kilolu sayilmam ama benim problemim yüzümün vücuduma göre hafif toplu olmasi bana uygun esarp modeli hangisi sizce resim koyarsaniz sevinirim ben fazla beceremiyorum o isleri simdiden tesekkürleropuyorumnanaktan

canım açık renklerden çok ; koyu renk ve çizgili modelleri tercih edebilirsin ama bu modelden çok eşarbı yapış şekline de bağlı. =)

canım açık renklerden çok ; koyu renk ve çizgili modelleri tercih edebilirsin ama bu modelden çok eşarbı yapış şekline de bağlı. =)

haklisin canim benim esarbim hic düzgün durmuyor devamli kayiyor nekadar ignelesemde olmuyor her taktigimda yeni bir sekil uyduruyorum ama birtürlü tutmuyor:kedi::roflol:

[QUOTE=xxtalyaxx;10344872]efet ama ben mesela karalahananın eşarp bağlayışını çok beğeniyorum... oşekilde çok normal ve güzel duruyor... bazıları gerçekten abartıyor...

teremcim mrb naber??[/QUOTE]

iyiyim güzelim sen nasılsın nasıl gidio bakalım herşey yolunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…